![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз в момента използвате Zoom ADSL X6 рутер модем / Ethernet кабел. Когато се гледат на живо Feeds т.е. Евро 2008, картината замръзва intermittently. Файлове, не че аз правя много, са склонни да отнеме известно време. Моята машина е 1GB RAM и 180GB диск, така че не е точно охлюв. Да не би да е на кабела от БТ microfilter водещи към модема, която може да бъде проблема? Аз забелязах, по връзки има 4 вътрешните жици. Имате ли нужда от по-високи спецификационен кабел? Аз си припомни струва около £ 7, но съм видял някой в PC World за £ 20 +. И то е, защото аз споделят гнездо с телефона? Всякакви препоръки много оценявам. Петър |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Филтри за всички са еднакви и или работят или не, никога не виждали дефектни един ден, за да ми ден.
Скорост ще бъде до колко далеч сте от и за обмен и каква скорост сте на от вашия доставчик. Също така PC скорост е уредена от много неща, но най-вече RAM и CPU, независимо дали имате китка на шпионски софтуер на машината може да бъде най-мощните в света и той ще продължава да бъде бавно. Да широколентова скорост тест тук> http://www.speedtest.net/ <Каква скорост я карате? Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Наздраве Дейв. Просто се завтече тест: Изтегли 709kb / и Качване 294 KB / и Пингвай: 364ms Разстояние: 50 m фактът, плащам £ 14,99 на месец на моя доставчик за "до 8MB" е нелепо. Имам ги изпрати имейл до техно подкрепа. |
|
| |||
| |||
| До е думата, това е във всички малки принтирай нещастие. Вие сте на 3 / 4 от МЕГ, така че да, бавно. Както ви пинг е толкова висока, че ми каза, че трябва да бъде съвсем близо до вашия обмен, а не можеш да направиш много, с изключение на ход. |
|
| |||
| |||
| Това е странно, защото, когато се използва БТ Voyager 105modem моя скорости са между 1,5 - 2mbp. Тогава всички изведнъж, че модема не може да наберете в моята ПР. Те се завтече многобройните проверки и бях посъветван да получи модем маршрутизатор. От тогава не са реални проблеми при набиране на скорост, но е намалял. Просто се завтече друг тест 3 мин. преди и сега е пускат в 1029kbps (1MB). |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Проблем при гледане DVD | pesplaya | Мултимедия & Codecs | 2 | 18-ти октомври 2009 год 06:22 |
| Гледаме телевизия на вашия лаптоп | KanoakaVirus | Мултимедия & Codecs | 2 | 27 Окт 2008 13:53 |
| Гледайки Филми | CodeFreakC | Мултимедия & Codecs | 6 | 19 Юли 2008 03:04 |
| Спешна Помощ Нужда! (с WMP / живи видео стрийминг) | sziszi | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 1 | 9 февруари 2008 20:26 |
| Гледайки телевизия на компютъра. | Gazmondo | Графика на карти & Монитори | 1 | 14 Дек 2007 16:32 |
| Нишка Инструменти | |
| |