menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Sledovat živé vysílání / online video

Reply

Thread Nástroje
Old 21. června 2008, 12:37
Člen Skupina

Default Sledovat živé vysílání / online video

I v současné době používají Zvětąit X6 router ADSL modem / ethernet kabel. Při sledování živého vysílání, tj. Euro 2008, obraz zamrzne přerušovaně. Soubory ke stažení, ne, že mám mnoho, bývají to chvíli trvat. Můj počítač má 1GB RAM a 180gigabajt kotouč tak, že to není přesně hlemýžď.

Mohl by to být kabel od BT mikrofiltr vedoucí k modemu, který by mohl být problém? Všiml jsem si na spojení má 4 vnitřní dráty. Potřebuji více vyšší spec kabel? Vzpomínám si, jak jsem to stojí kolem 7 liber, ale já jsem viděl v některých PC World za £ 20 +. A je to proto, že jsem podíl zásuvka s telefonem?

Jakákoliv doporučení velmi ocenila.

Peter
Old 21. června 2008, 13:01
Administrátor Skupina

Filtry jsou všechny stejné, a to buď pracovat nebo ne, nikdy neviděl vadné jeden z mých dne na den.

Rychlost bude na tom, jak daleko jste od výměny a jaké rychlosti jste na svého dodavatele.

PC i rychlost, se řídí spoustu věcí, ale většinou RAM a procesor, a to bez ohledu, zda máte spoustu spyware v počítači může být nejsilnější na světě a je stále pomalé.

Proveďte test rychlosti širokopásmového zde> http://www.speedtest.net/ <Jaké rychlosti se máte?

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 21. června 2008, 13:31
Člen Skupina

Nazdraví Dave.

Právě probíhala zkouška:
Download 709 kb / s
Upload 294 kb / s
Ping: 364ms
Délka: 50 m

skutečnost jsem zaplatil 14,99 liber za měsíc, aby můj poskytovatel pro 'až 8 MB.', je směšné. Poslal jsem jim e-mail na technickou podporu.
Old 21. června 2008, 13:48
Administrátor Skupina

Až je to slovo, je to ve všech tiskových bohužel malá.

Jste na 3 / 4 z meg, tak jo, pomalý.

Jak váš ping je tak vysoká, že mi musíte být dost daleko od vaší výměny, není mnoho, které můžete udělat, kromě pohybu.
Old 22. června 2008, 11:45
Člen Skupina

To je podivné, protože, když jsem používal BT Voyager 105modem moje rychlost byla mezi 1,5 - 2mbp. Pak vše náhle, že modem nelze vytáčet do svého šetření. Ty probíhaly četné kontroly a byl jsem poučen získat modem router. Od té doby jsem žádné skutečné problémy volba, ale rychlost klesla. Jen běžel jiný test 3 minutami a je nyní běží na 1029kbps (1 MB).
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Problém při sledování DVD pesplaya Multimedia & Kodeky 2 18.října 2009 06:22
Sledování televize na vašem notebooku KanoakaVirus Multimedia & Kodeky 2 27. října 2008 13:53
Sledování filmů CodeFreakC Multimedia & Kodeky 6 19. července 2008 03:04
Urgent Nápověda Nutné! (s WMP / videopřenos) sziszi Web Design, hosting & SEO 1 9. Únor 2008 20:26
Sledujete TV na PC. Gazmondo Graphics Cards & Monitory 1 14. prosince 2007 16:32
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.