![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| I v současné době používají Zvětąit X6 router ADSL modem / ethernet kabel. Při sledování živého vysílání, tj. Euro 2008, obraz zamrzne přerušovaně. Soubory ke stažení, ne, že mám mnoho, bývají to chvíli trvat. Můj počítač má 1GB RAM a 180gigabajt kotouč tak, že to není přesně hlemýžď. Mohl by to být kabel od BT mikrofiltr vedoucí k modemu, který by mohl být problém? Všiml jsem si na spojení má 4 vnitřní dráty. Potřebuji více vyšší spec kabel? Vzpomínám si, jak jsem to stojí kolem 7 liber, ale já jsem viděl v některých PC World za £ 20 +. A je to proto, že jsem podíl zásuvka s telefonem? Jakákoliv doporučení velmi ocenila. Peter |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Filtry jsou všechny stejné, a to buď pracovat nebo ne, nikdy neviděl vadné jeden z mých dne na den.
Rychlost bude na tom, jak daleko jste od výměny a jaké rychlosti jste na svého dodavatele. PC i rychlost, se řídí spoustu věcí, ale většinou RAM a procesor, a to bez ohledu, zda máte spoustu spyware v počítači může být nejsilnější na světě a je stále pomalé. Proveďte test rychlosti širokopásmového zde> http://www.speedtest.net/ <Jaké rychlosti se máte? Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Nazdraví Dave. Právě probíhala zkouška: Download 709 kb / s Upload 294 kb / s Ping: 364ms Délka: 50 m skutečnost jsem zaplatil 14,99 liber za měsíc, aby můj poskytovatel pro 'až 8 MB.', je směšné. Poslal jsem jim e-mail na technickou podporu. |
|
| |||
| |||
| Až je to slovo, je to ve všech tiskových bohužel malá. Jste na 3 / 4 z meg, tak jo, pomalý. Jak váš ping je tak vysoká, že mi musíte být dost daleko od vaší výměny, není mnoho, které můžete udělat, kromě pohybu. |
|
| |||
| |||
| To je podivné, protože, když jsem používal BT Voyager 105modem moje rychlost byla mezi 1,5 - 2mbp. Pak vše náhle, že modem nelze vytáčet do svého šetření. Ty probíhaly četné kontroly a byl jsem poučen získat modem router. Od té doby jsem žádné skutečné problémy volba, ale rychlost klesla. Jen běžel jiný test 3 minutami a je nyní běží na 1029kbps (1 MB). |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problém při sledování DVD | pesplaya | Multimedia & Kodeky | 2 | 18.října 2009 06:22 |
| Sledování televize na vašem notebooku | KanoakaVirus | Multimedia & Kodeky | 2 | 27. října 2008 13:53 |
| Sledování filmů | CodeFreakC | Multimedia & Kodeky | 6 | 19. července 2008 03:04 |
| Urgent Nápověda Nutné! (s WMP / videopřenos) | sziszi | Web Design, hosting & SEO | 1 | 9. Únor 2008 20:26 |
| Sledujete TV na PC. | Gazmondo | Graphics Cards & Monitory | 1 | 14. prosince 2007 16:32 |
| Thread Nástroje | |
| |