manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Gledanje uživo emitira / Online video

Reply

Thread Tools
Old 21. lipnja 2008, 12:37
Member Group

Default Gledanje uživo emitira / Online video

Ja trenutno koristite Zoom x6 ADSL ruter modema / Ethernet kabel. Kada gledate live feeds tj. Euro 2008, slika freezes mahove. Downloads, a ne da učiniti mnogo, tendencijelno potrajati. Moj stroj ima 1GB RAM-a i 180GB diska, tako da nije točno jedan puž.

Mogao je biti kabel iz BT microfilter do modem koji bi mogao biti problem? Primjetio sam u vezama da ima 4 unutarnje žice. Trebam li još veći spec. kabel? Sjećam košta oko 7 £ no vidio sam neke u PC svijetu za £ 20 +. I to je zato jer sam podijeliti utičnica s telefonom?

Bilo koja preporuka mnogo poštovati.

Petar
Old 21. lipnja 2008, 13:01
Administrator Group

Filteri su iste i ni rad ili ne, nikad vidio neispravan jedan u mojoj dana u dan.

Brzo će se dolje to koliko ste iz te razmjenjivati i što ste na brzinu iz svog dobavljača.

Također PC brzina je uređeno mnoge stvari, ali uglavnom RAM i CPU, bez obzira imate li hrpa od spyware na stroju može biti najmoćniji u svijetu, te da će i dalje biti spor.

Napravite širokopojasne brzine test ovdje> http://www.speedtest.net/ <Brzinama što vam ide?

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 21. lipnja 2008, 13:31
Member Group

Cheers Dave.

Pravedan ran test:
Download 709kb / s
Upload 294 kb / s
Ping: 364ms
Udaljenosti: 50m

činjenica li platiti £ 14.99 mjesečno u moje usluga za 'do 8mb' je smiješan. Ja sam ih poslao poruku na tech support.
Old 21. lipnja 2008, 13:48
Administrator Group

UPTO budući da je riječ, to je u svim malim print nažalost.

Nalazite se na 3 / 4 od meg, tako da, spor.

Kao ping je tako visok da mi kaže morate biti prilično daleko od svojeg razmjene, ne možete mnogo učiniti, osim u pokretu.
Old 22. lipnja 2008, 11:45
Member Group

Ovo je neparan, jer kada sam koristio Voyager BT 105modem moje brzine su između 1.5 - 2mbp. Tada svi nagli da modem nije mogao nazvati na moj IP. Trče brojnim provjerama i bila sam savjetovao da se modem ruter. Od tada sam bez stvarne nevolje biranje u brzini, ali je odustao. Pravedan ran drugi test 3 mins ago te se sada prikazuju na 1029kbps (1MB).
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.