![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja trenutno koristite Zoom x6 ADSL ruter modema / Ethernet kabel. Kada gledate live feeds tj. Euro 2008, slika freezes mahove. Downloads, a ne da učiniti mnogo, tendencijelno potrajati. Moj stroj ima 1GB RAM-a i 180GB diska, tako da nije točno jedan puž. Mogao je biti kabel iz BT microfilter do modem koji bi mogao biti problem? Primjetio sam u vezama da ima 4 unutarnje žice. Trebam li još veći spec. kabel? Sjećam košta oko 7 £ no vidio sam neke u PC svijetu za £ 20 +. I to je zato jer sam podijeliti utičnica s telefonom? Bilo koja preporuka mnogo poštovati. Petar |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Filteri su iste i ni rad ili ne, nikad vidio neispravan jedan u mojoj dana u dan.
Brzo će se dolje to koliko ste iz te razmjenjivati i što ste na brzinu iz svog dobavljača. Također PC brzina je uređeno mnoge stvari, ali uglavnom RAM i CPU, bez obzira imate li hrpa od spyware na stroju može biti najmoćniji u svijetu, te da će i dalje biti spor. Napravite širokopojasne brzine test ovdje> http://www.speedtest.net/ <Brzinama što vam ide? My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Cheers Dave. Pravedan ran test: Download 709kb / s Upload 294 kb / s Ping: 364ms Udaljenosti: 50m činjenica li platiti £ 14.99 mjesečno u moje usluga za 'do 8mb' je smiješan. Ja sam ih poslao poruku na tech support. |
|
| |||
| |||
| UPTO budući da je riječ, to je u svim malim print nažalost. Nalazite se na 3 / 4 od meg, tako da, spor. Kao ping je tako visok da mi kaže morate biti prilično daleko od svojeg razmjene, ne možete mnogo učiniti, osim u pokretu. |
|
| |||
| |||
| Ovo je neparan, jer kada sam koristio Voyager BT 105modem moje brzine su između 1.5 - 2mbp. Tada svi nagli da modem nije mogao nazvati na moj IP. Trče brojnim provjerama i bila sam savjetovao da se modem ruter. Od tada sam bez stvarne nevolje biranje u brzini, ali je odustao. Pravedan ran drugi test 3 mins ago te se sada prikazuju na 1029kbps (1MB). |