![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Én jelenleg a Zoom X6 ADSL modem router / Ethernet-kábellel. Ha nézi élő feedekhez azaz Euro 2008, a kép lefagy időközönként. Letöltések, hogy nem sok, inkább arra, hogy egy darabig. Saját gép 1GB RAM és 180GB lemez így nem egy csiga.
Lehet, a kábelt a BT MICROFILTER ami a modemet is a probléma? Én is észrevettem, hogy a csatlakozókat, hogy 4 belső vezetékek. Muszáj egy magasabb spec kábel? Emlékszem, hogy 7 font körül van, de láttam néhány PC World for £ 20 +. Vagy pedig azért, mert osztoznak a foglalat, hogy a telefon? Minden ajánlást greatly appreciated. Peter |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Szűrők mind ugyanazt a munkát, és vagy, vagy nem, soha nem látott hibás az én egyik napról napra.
Sebesség majd le, milyen messze van, és a csere, és milyen sebességgel Ön a saját szállítója. Szintén PC sebesség alá sok mindent, de leginkább a RAM és CPU, függetlenül attól, ha van egy csomó spyware a gépen is a legerősebb a világon, és továbbra is lassú. Van szélessávú sebesség teszt itt> http://www.speedtest.net/ <Milyen sebességet akkor kapok? My System: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
Cheers Dave.
Csak futott vizsgálat: Letöltés 709kb / s Töltse fel 294 kb / s Ping: 364ms Távolság: 50m az a tény, fizetek £ 14.99 havi az én szolgáltató az "akár 8MB" is nevetséges. Én küldtem nekik egy e-mailt a technika. |
|
|
|||
|
|||
|
Upto, hogy a szó, ez a minden apró betűs sajnos.
Ön a 3 / 4 egy meg, ezért igen, lassú. Mivel a ping annyira magas, hogy azt mondja, akkor elég messze a csere, nem sokat tudsz tenni, kivéve, mozogni. |
|
|
|||
|
|||
|
Ez furcsa, mert ha én a BT Voyager 105modem én sebességek között volt 1,5 - 2mbp. Aztán hirtelen, hogy a modem nem tárcsázza a saját IP. Futottak számos ellenőrzési és én úgy tájékoztatták, hogy egy modem router. Azóta nem az igazi baj, de a tárcsázás sebessége pedig visszaesett. Csak futott egy másik vizsgálat 3 perc ezelőtt és most futó 1029kbps (1MB).
|