![]() |
|
| |||
| |||
| אני משתמש כעת זום X6 הנתב מודם ADSL / כבלים Ethernet. כאשר צופה חי הזנות כלומר יורו 2008, התמונה הקפאות לסירוגין. הורדות, כי אני לא עושה הרבה, נוטים להימשך זמן מה. מכונת שלי יש 1GB RAM ו 180GB דיסק אז זה לא בדיוק שבלול. הוא יכול להיות הכבל של BT microfilter שמוביל את המודם כי יכול להיות הבעיה? יש לי לב, בבית יש לה 4 קשרים פנימיים חוטי. האם אני צריך יותר גבוה spec כבל? אני זוכר את זה העלות סביב £ 7 אבל ראיתי כמה ב-PC העולמי ל £ 20 +. או שזה בגלל שאני חולק שקע עם הטלפון? כל ההמלצות מוערך מאוד. פיטר |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מסננים את כולם באותו ו או עבודה או שהם לא, אף פעם לא ראיתי אחד הפגום שלי היום יום.
מהירות יהיה עד כמה רחוק אתה מ ו Exchange ומה אתה על מהירות מן הספק. כמו כן המחשב מהירות כפוף הרבה דברים אבל בעיקר RAM ו CPU, ללא קשר אם יש לך חבורה של תוכנות ריגול על המחשב זה יכול להיות הכי חזקים בעולם, וזה ימשיך להיות איטי. לעשות פס רחב מהירות הבדיקה כאן> http://www.speedtest.net/ <במהירויות מה אתה מקבל? המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| דייב לחיים. רק רצו לבדוק: הורד 709kb / s העלאה 294 KB / S פינג: 364ms מרחק: 50m העובדה שאני משלם £ 14.99 לחודש עבור ספק שלי 'עד 8MB' מגוחך. יש לי אותם שלחו דואר אלקטרוני לכתובת תמיכה טכנית. |
|
| |||
| |||
| UPTO להיות מילה, זה בכל קטנות לצערי. אתה נמצא ב 3 / 4 של מג, אז כן, לאט. כמו שלך פינג כל כך גבוה זה אומר לי שאתה חייב להיות די רחוקים Exchange שלך, לא הרבה שאתה יכול לעשות, אלא להעביר. |
|
| |||
| |||
| זה מוזר, כי כאשר השתמשתי BT נוסע במהירויות 105modem שלי היו בין 1.5 - 2mbp. לאחר מכן כל כך פתאומית של המודם לא יכול לחייג ל IP שלי. הם רצו רבים ואני בודק היה מומלץ להגיע מודם הנתב. מאז אין לי בעיות של ממש ב dialling אבל יש לשחרר את המהירות. רק אחר רץ 3 דקות לפני הבדיקה והוא כעת ב 1029kbps (1MB). |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעיה בעת שצפה-DVD | pesplaya | מולטימדיה רכיבי Codec | 2 | 18 אוקטובר 2009 06:22 |
| צפייה בטלוויזיה על המחשב הנישא | KanoakaVirus | מולטימדיה רכיבי Codec | 2 | -27 אוקטובר 2008 13:53 |
| צפייה סרטים | CodeFreakC | מולטימדיה רכיבי Codec | 6 | 19th יולי 2008 03:04 |
| דרושה עזרה דחוף!! (עם WMP / גר זרימת וידאו) | sziszi | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 1 | 9th פברואר 2008 20:26 |
| צפייה בטלוויזיה על המחשב. | Gazmondo | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 14th דצמבר 2007 16:32 |
| שרשרת כלים | |
| |