mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

Watching tiesioginius / Online video

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 21, 2008, 12:37
Narys

Aš šiuo metu naudoja Padidinti ADSL X6 modemo maršrutizatorių / Ethernet kabeliu. Žiūrint gyvus kanalai, ty Euro 2008, nuotraukos pakimba pertraukomis. Atsisiuntimai ne todėl, kad aš daug, linkę užtrukti. Mano mašina turi 1GB RAM, 180GB diskas todėl nėra tiksliai sraigė.

Ar galima iš BT MICROFILTER kurio modemas, kurie gali būti problema kabelis? Aš pastebėjau ne jungtis ji turi 4 laidus vidaus. Ar man reikia daugiau aukštojo spec kabelio? Aš atsimenu, jis kainuoja apie £ 7, bet aš mačiau, kai PC World už £ 20 +. Arba jis yra, nes aš pasidalinti su telefono lizdas?

Bet rekomendacijas greatly appreciated.

Petras
Old Birželis 21, 2008, 13:01
Administrator Grupė

Filtrai visi vienodi, ir nors dirbti ar ne, niekada nemačiau gedimas mano dieną.

Greitis bus nustatyta, kaip toli esate iš ir keitimosi greitį, kas Jūs esate iš savo tiekėjo.

Be to, kompiuterio greitį reguliuoja daugelį dalykų, tačiau dažniausiai RAM ir CPU, nesvarbu, jei turite šnipinėjimo krūva ant mašinos gali būti galingiausių pasaulyje ir ji vis dar yra lėta.

Ar plačiajuosčio ryšio greitis bandymo čia> http://www.speedtest.net/ <Kas greičiu jums sekasi?

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Birželis 21, 2008, 13:31
Narys

Cheers Dave.

Tiesiog vyko bandymas
Download 709kb / s
Upload 294 kb / s
Ping: 364ms
Atstumas: 50m

tai turiu mokėti už mėnesį į mano teikėjo 14,99 svarų sterlingų už "iki 8mb" yra juokingi. Aš joms nusiuntė laišką Tech Support.
Old Birželis 21, 2008, 13:48
Administrator Grupė

Upto yra žodis, tai visų smulkiu šriftu deja.

Jūs esate 3 / 4 meg, todėl Yeah, lėtai.

Kaip jūsų stalo yra toks didelis, kad man sako, tu turi būti gana toli nuo savo valiutos, ne daug galima padaryti, tik perkelti.
Old Birželis 22, 2008, 11:45
Narys

Tai keista, nes kai aš BT Voyager 105modem mano greitis buvo tarp 1,5 - 2mbp. Tada visi staiga, kad modemas negali surinkti į mano IP. Jie bėgo daugybės patikrinimų ir man buvo patarta gauti modemas maršrutizatorius. Nuo tada aš nekyla problemų rinkimas į bet greitis sumažėjo. Tiesiog vyko dar vienas tyrimas prieš 3 min, ir dabar važiuojant 1029kbps (1MB).
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.