![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš šiuo metu naudoja Padidinti ADSL X6 modemo maršrutizatorių / Ethernet kabeliu. Žiūrint gyvus kanalai, ty Euro 2008, nuotraukos pakimba pertraukomis. Atsisiuntimai ne todėl, kad aš daug, linkę užtrukti. Mano mašina turi 1GB RAM, 180GB diskas todėl nėra tiksliai sraigė. Ar galima iš BT MICROFILTER kurio modemas, kurie gali būti problema kabelis? Aš pastebėjau ne jungtis ji turi 4 laidus vidaus. Ar man reikia daugiau aukštojo spec kabelio? Aš atsimenu, jis kainuoja apie £ 7, bet aš mačiau, kai PC World už £ 20 +. Arba jis yra, nes aš pasidalinti su telefono lizdas? Bet rekomendacijas greatly appreciated. Petras |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Filtrai visi vienodi, ir nors dirbti ar ne, niekada nemačiau gedimas mano dieną.
Greitis bus nustatyta, kaip toli esate iš ir keitimosi greitį, kas Jūs esate iš savo tiekėjo. Be to, kompiuterio greitį reguliuoja daugelį dalykų, tačiau dažniausiai RAM ir CPU, nesvarbu, jei turite šnipinėjimo krūva ant mašinos gali būti galingiausių pasaulyje ir ji vis dar yra lėta. Ar plačiajuosčio ryšio greitis bandymo čia> http://www.speedtest.net/ <Kas greičiu jums sekasi? Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Cheers Dave. Tiesiog vyko bandymas Download 709kb / s Upload 294 kb / s Ping: 364ms Atstumas: 50m tai turiu mokėti už mėnesį į mano teikėjo 14,99 svarų sterlingų už "iki 8mb" yra juokingi. Aš joms nusiuntė laišką Tech Support. |
|
| |||
| |||
| Upto yra žodis, tai visų smulkiu šriftu deja. Jūs esate 3 / 4 meg, todėl Yeah, lėtai. Kaip jūsų stalo yra toks didelis, kad man sako, tu turi būti gana toli nuo savo valiutos, ne daug galima padaryti, tik perkelti. |
|
| |||
| |||
| Tai keista, nes kai aš BT Voyager 105modem mano greitis buvo tarp 1,5 - 2mbp. Tada visi staiga, kad modemas negali surinkti į mano IP. Jie bėgo daugybės patikrinimų ir man buvo patarta gauti modemas maršrutizatorius. Nuo tada aš nekyla problemų rinkimas į bet greitis sumažėjo. Tiesiog vyko dar vienas tyrimas prieš 3 min, ir dabar važiuojant 1029kbps (1MB). |