![]() |
|
| |||
| |||
| Es pašlaik izmanto Zoom ADSL X6 router modem / Ethernet kabeli. Kad skatoties dzīvo barību, ti, Euro 2008, attēla iesaldēšana pārtraukumiem. Downloads, nevis ka man daudzi, parasti veic laikā. Mana mašīna ir 1GB RAM un 180GB disku, tā tas nav tieši gliemeža. Vai tas būtu kabeli no BT mikrofiltrs rezultātā modemu, kas varētu būt problēma? Es esmu ievērojis, pie savienojumiem ir 4 internal vadiem. Vai man ir nepieciešams daudz lielāks spec cable? Es atceros, tas maksās apmēram £ 7 Bet es esmu redzējis dažas PC World ir 20 GBP +. Vai tas ir tāpēc, ka es piekrītu ligzdā ar tālruņa? Visi ieteikumi, ļoti appreciated. Peter |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Filtri visi ir vienādi un vai nu darba, vai viņiem nav, nekad nav redzējuši bojātu vienu manu ikdienas.
Ātrums būs noteikts, cik tālu esat no maiņas un kādi ātrumu Jums tiek veikta no sava piegādātāja. Arī datora ātrums regulē daudzas lietas, bet galvenokārt RAM un CPU, neatkarīgi no tā, jums ir ķekars spiegprogrammatūru mašīna var jaudīgākajiem šajā pasaulē un tā joprojām ir lēns. Vai platjoslas ātruma testa šeit> http://www.speedtest.net/ <Kādi ātrumi tu dzīvo? Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Cheers Dave. Just ran tests: Download 709kb / s Upload 294 kb / s Ping: 364ms Distance: 50m patiesībā es maksāt £ 14,99 mēnesī, lai manu sniedzējs "līdz 8mb" ir smieklīgi. Man ir nosūtījusi tos uz e-pastu tech support. |
|
| |||
| |||
| Līdz pat nav vārdu, tas ir visās sīkā drukā diemžēl. Jums ir par 3 / 4 no meg, lai yeah, lēns. Kā savu ping ir tik liela, ka man saka, ka jums ir diezgan tālu no savas valūtas, kas nav daudz varat darīt, izņemot pārvietoties. |
|
| |||
| |||
| Tas ir dīvaini, jo kad es izmanto BT Voyager 105modem mans ātrums bija no 1.5 - 2mbp. Tad visi pēkšņi, ka modemu nevar izsaukt manā IP. Viņi skrēja neskaitāmas pārbaudes un man bija ieteikts, lai iegūtu modemu maršrutētāju. Kopš tā laika man nav problēmu iezvani in bet ātrums ir samazinājies. Just ran cita testa 3 min atpakaļ un tagad ir sācies 1029kbps (1MB). |