![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I obecnie używać Zoom X6 router modem ADSL / Ethernet. Podczas oglądania żywo tj. Euro 2008, obraz zamarza przerwami. Pobrania, że nie robię wiele, zwykle trochę potrwać. Moja maszyna ma 1GB RAM i 180GB dysk nie jest tak dokładnie ślimaka. Czy może to być kabel od BT microfilter prowadzące do modemu, który może być przyczyną problemu? Mam zauważony na połączenia ma 4 wewnętrznych drutów. Czy trzeba bardziej wyższe spec kabla? Pamiętam to koszt około £ 7, ale widziałem w niektórych PC World for £ 20 +. I to dlatego podzielam gniazdo z telefonem? Wszelkie zalecenia greatly appreciated. Piotra |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Filtry są wszystkie takie same i albo pracy lub nie, nigdy nie widział wadliwego jeden na mój dzień.
Proste będzie do jak daleko jesteś od i wymiany, a co masz na prędkość od dostawcy. Również prędkość komputera jest regulowana przez wiele rzeczy, ale przede wszystkim pamięci RAM i procesor, niezależnie jeśli masz kilka programów szpiegujących na komputerze, można go najbardziej na świecie i nadal będzie wolny. Czy szerokopasmowe prędkości badania tutaj> http://www.speedtest.net/ <Co przyspiesza się masz? My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Cheers Dave. Wystarczy prowadził badania: Pobierz 709kb / s Prześlij 294 kb / s Ping: 364ms Odległość: 50m fakt mogę zapłacić £ 14,99 na miesiąc do mojego dostawcy "do 8MB" jest śmieszne. Mam do nich e-mail do tech support. |
|
| |||
| |||
| Upto jest słowo, to we wszystkich drobnym drukiem niestety. Jesteś na 3 / 4 z meg, więc tak, powoli. Jak ping jest tak wysokie, że mówi mi, że musi być dość daleko od wymiany, a nie wiele można zrobić, z wyjątkiem ruchu. |
|
| |||
| |||
| To dziwne, bo kiedy użyto BT Voyager 105modem mój były prędkości pomiędzy 1,5 - 2mbp. Następnie wszystkie nagłe, że modem nie może wybrać się na moje IP. Oni prowadził liczne kontrole i byłem zaleca się modem routera. Od tamtej pory nie mam żadnych realnych problemów wybierania, ale tempo spadło. Po prostu biegł kolejny test 3 min temu i jest obecnie uruchomiony na 1029kbps (1MB). |
![]() |
|
| Zakładki |