![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Am în prezent folosiţi un Mareste x6 router modem ADSL / cablu Ethernet. Când ochii pe viu feeds adică Euro 2008, imaginea fără intermitent. Download-uri, nu ca să fac multe, au tendinţa de a lua un timp. Maşina mea are 1GB RAM si 180GB disc deci nu este exact un melc.
Ar putea fi de cablu, de la BT microfilter care să conducă la modem care ar putea fi problema? Am observat la conexiunile interne a 4 fire. Am nevoie de mai mult mai mare spec. cablu? Imi amintesc costa în jur de £ 7, dar care l-am văzut în unele PC World de £ 20 +. Sau este pentru că au un soclu cu telefonul? Orice recomandări foarte apreciat. Peter |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Filtrele sunt toate la fel, fie ele de lucru sau nu, mai văzut un defect la un mea de zi cu zi.
Viteza va fi în jos pentru a cât de departe sunt de tine şi de schimb şi de ce viteza de care sunt pe la furnizor. De asemenea, viteza de PC este reglementată de multe lucruri, dar de cele mai multe RAM şi CPU, indiferent dacă aveţi o grămadă de spyware pe maşină care poate fi cel mai puternic din lume, iar acesta va fi în continuare lent. Fă un test de viteză de bandă largă aici> http://www.speedtest.net/ <Viteze ce mai faceţi? Sistemul meu: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
Noroc Dave.
Doar fugit de test: Download 709kb / s Upload 294 kb / s Ping: 364ms Distanta: 50m de fapt, să plătesc £ 14.99 pe lună pentru a-mi furnizorul de "până la 8MB" este ridicol. Am trimis un e-mail la suport tehnic. |
|
|
|||
|
|||
|
Până fiind de cuvânt, este în toate mici, din păcate, de imprimare.
Sunteti pe 3 / 4 dintr-un meg, asa ca da, lent. După cum vă este atât de ping mare mi-a spus că trebuie să fie destul de departe de schimb, nu foarte mult pe care le puteţi face, cu excepţia muta. |
|
|
|||
|
|||
|
Acest lucru este ciudat, pentru că atunci când am folosit un BT Voyager 105modem meu viteze au fost între 1,5 - 2mbp. Apoi, brusc toate că modem nu ar putea apela la My IP. Au fugit numeroase controale şi am fost sfătuit să obţineţi un modem router. De atunci nu am nici o problema reala de apelare in viteza, dar a scăzut. Doar un alt test fugit 3 minute în urmă şi este acum difuzate la 1029kbps (1MB).
|