menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Sledovať živé vysielanie / online video

Reply

Thread Tools
Old 21. júna 2008, 12:37
Člen Skupina

I v súčasnej dobe používajú Zväčąi X6 router ADSL modem / ethernet kábel. Pri sledovaní živého vysielania, tj Euro 2008, obraz zamrzne prerušovane. Súbory na stiahnutie, nie, že mám veľa, bývajú to chvíľu trvať. Môj počítač má 1GB RAM a 180gigabajt kotúč tak, že to nie je presne slimákov.

Mohol by to byť kábel od BT mikrofilter vedúce k modemu, ktorý by mohol byť problém? Všimol som si na spojenie má 4 vnútorné drôty. Potrebujem viac vyššia spec kábel? Spomínam si, jak jsem to stojí okolo 7 libier, ale já jsem viděl v niektorých PC World za £ 20 +. A je to preto, že som podiel zásuvka s telefónom?

Akákoľvek odporúčania veľmi ocenila.

Peter
Old 21. júna 2008, 13:01
Administrátor Skupina

Filtre sú všetky rovnaké, a to buď pracovať alebo nie, nikdy nevidel chybné jeden z mojich dňa na deň.

Rýchlosť bude na tom, ako ďaleko ste od výmeny a aké rýchlosti ste na svojho dodávateľa.

PC i rýchlosť, sa riadi veľa vecí, ale väčšinou RAM a procesor, a to bez ohľadu, či máte veľa spyware v počítači môže byť najsilnejšie na svete a je stále pomalé.

Vykonajte test rýchlosti širokopásmového tu> http://www.speedtest.net/ <Aké rýchlosti sa máte?

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 21. júna 2008, 13:31
Člen Skupina

Nazdraví Dave.

Práve prebiehala skúška:
Download 709 kb / s
Upload 294 kb / s
Ping: 364ms
Dĺžka: 50 m

skutočnosť som zaplatil 14,99 libier za mesiac, aby môj poskytovateľ pre 'až 8 MB.', je smiešne. Poslal som im e-mail na technickú podporu.
Old 21. júna 2008, 13:48
Administrátor Skupina

Až je to slovo, je to vo všetkých tlačových bohužiaľ malá.

Ste na 3 / 4 z meg, tak jo, pomalý.

Ako váš ping je tak vysoká, že mi musíte byť dosť ďaleko od vašej výmeny, nie je veľa, ktoré môžete urobiť, okrem pohybu.
Old 22. júna 2008, 11:45
Člen Skupina

To je divné, pretože, keď som používal BT Voyager 105modem moja rýchlosť bola medzi 1,5 - 2mbp. Potom všetko náhle, že modem nemožno vytáčať do svojho vyšetrovania. Ty prebiehali početné kontroly a bol som poučený získať modem router. Od tej doby som žiadne skutočné problémy voľba, ale rýchlosť klesla. Len běžel iný test 3 minútami a je teraz beží na 1029kbps (1 MB).
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.