![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I v súčasnej dobe používajú Zväčąi X6 router ADSL modem / ethernet kábel. Pri sledovaní živého vysielania, tj Euro 2008, obraz zamrzne prerušovane. Súbory na stiahnutie, nie, že mám veľa, bývajú to chvíľu trvať. Môj počítač má 1GB RAM a 180gigabajt kotúč tak, že to nie je presne slimákov. Mohol by to byť kábel od BT mikrofilter vedúce k modemu, ktorý by mohol byť problém? Všimol som si na spojenie má 4 vnútorné drôty. Potrebujem viac vyššia spec kábel? Spomínam si, jak jsem to stojí okolo 7 libier, ale já jsem viděl v niektorých PC World za £ 20 +. A je to preto, že som podiel zásuvka s telefónom? Akákoľvek odporúčania veľmi ocenila. Peter |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Filtre sú všetky rovnaké, a to buď pracovať alebo nie, nikdy nevidel chybné jeden z mojich dňa na deň.
Rýchlosť bude na tom, ako ďaleko ste od výmeny a aké rýchlosti ste na svojho dodávateľa. PC i rýchlosť, sa riadi veľa vecí, ale väčšinou RAM a procesor, a to bez ohľadu, či máte veľa spyware v počítači môže byť najsilnejšie na svete a je stále pomalé. Vykonajte test rýchlosti širokopásmového tu> http://www.speedtest.net/ <Aké rýchlosti sa máte? Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Nazdraví Dave. Práve prebiehala skúška: Download 709 kb / s Upload 294 kb / s Ping: 364ms Dĺžka: 50 m skutočnosť som zaplatil 14,99 libier za mesiac, aby môj poskytovateľ pre 'až 8 MB.', je smiešne. Poslal som im e-mail na technickú podporu. |
|
| |||
| |||
| Až je to slovo, je to vo všetkých tlačových bohužiaľ malá. Ste na 3 / 4 z meg, tak jo, pomalý. Ako váš ping je tak vysoká, že mi musíte byť dosť ďaleko od vašej výmeny, nie je veľa, ktoré môžete urobiť, okrem pohybu. |
|
| |||
| |||
| To je divné, pretože, keď som používal BT Voyager 105modem moja rýchlosť bola medzi 1,5 - 2mbp. Potom všetko náhle, že modem nemožno vytáčať do svojho vyšetrovania. Ty prebiehali početné kontroly a bol som poučený získať modem router. Od tej doby som žiadne skutočné problémy voľba, ale rýchlosť klesla. Len běžel iný test 3 minútami a je teraz beží na 1029kbps (1 MB). |