мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Гледање уживо емитује / Онлине видео

Reply

Тхреад Тоолс
Old 21. јуни 2008, 12:37
Мембер Гроуп

Default Гледање уживо емитује / Онлине видео

Ја тренутно користите Зоом Кс6 АДСЛ рутери модема / Етхернет кабл. Када гледате ливе феедс тј Евро 2008, слика фреезес махове. Доунлоадс, а не да учинити много, тенденцијелно потраје. Мој машина има 1ГБ РАМ-а и 180ГБ диска, тако да није тачно један пуж.

Могао је бити кабл из БТ мицрофилтер до модем који би могао бити проблем? Приметио сам у везама да има 4 унутрашње жице. Требам ли још већи спец кабл? Сјећам кошта око £ 7 но видео сам неке у ПЦ свету за £ 20 +. И то је зато јер сам поделити утичница са телефоном?

Било која препорука много поштовати.

Петар
Old 21. јуни 2008, 13:01
Администратор Гроуп

Филтери су исте и ни рад или не, никад видио неисправан један у мојој дана у дан.

Брзо ће се доле то колико сте из те размјењивати и шта сте на брзину из свог добављача.

Такође ПЦ брзина је уређено многе ствари, али углавном РАМ и ЦПУ, без обзира имате ли хрпа од спыуаре на машини може бити најмоћнија у свету, те да ће и даље бити спор.

Направите широкопојасне брзине тест овде> хттп://ууу.спеедтест.нет/ <Брзинама што вам иде?

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 21. јуни 2008, 13:31
Мембер Гроуп

Цхеерс Даве.

Праведан еарлы тест:
Доунлоад 709кб / с
Уплоад 294 кб / с
Пинг: 364мс
Удаљености: 50м

чињеница ли платите £ 14.99 месечно у моје услуга за 'до 8мб' је смешан. Ја сам их послао поруку на тецх суппорт.
Old 21. јуни 2008, 13:48
Администратор Гроуп

ЕУ се реч, то је све, нажалост, малим словима.

Налазите се на 3 / 4 од мег, тако да, спор.

Као пинг је тако висок да ми каже морате бити прилично далеко од свог размене, не можете много учинити, осим у покрету.
Old 22. јуни 2008, 11:45
Мембер Гроуп

Ово је непаран, јер када сам користио Воыагер БТ 105модем моје брзине су између 1/5 - 2мбп. Тада сви нагли да модем није могао назвати на мој ИП. Трче бројним провјерама и била сам саветовао да се модем рутери. Од тада сам без стварне невоље бирање у брзини, али је одустао. Праведан еарлы други тест 3 минс аго те се сада приказују на 1029кбпс (1МБ).
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Проблем када Гледање ДВД - песплаыа Мултимедија и кодеци 2 18 Окт 2009 06:22
Гледање ТВ на ваш лаптоп КаноакаВирус Мултимедија и кодеци 2 27 октобар 2008 13:53
Гледање Филмови ЦодеФреакЦ Мултимедија и кодеци 6 19. јула 2008 03:04
Хитно потребна помоћ! (са умп / ливе видео стримовање) сзисзи Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 1 9 фебруар 2008 20:26
Гледање ТВ на ПЦ. Газмондо Грапхицс Цардс & Мониторс 1 14 децембар 2007 16:32
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц