![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја тренутно користите Зоом Кс6 АДСЛ рутери модема / Етхернет кабл. Када гледате ливе феедс тј Евро 2008, слика фреезес махове. Доунлоадс, а не да учинити много, тенденцијелно потраје. Мој машина има 1ГБ РАМ-а и 180ГБ диска, тако да није тачно један пуж. Могао је бити кабл из БТ мицрофилтер до модем који би могао бити проблем? Приметио сам у везама да има 4 унутрашње жице. Требам ли још већи спец кабл? Сјећам кошта око £ 7 но видео сам неке у ПЦ свету за £ 20 +. И то је зато јер сам поделити утичница са телефоном? Било која препорука много поштовати. Петар |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Филтери су исте и ни рад или не, никад видио неисправан један у мојој дана у дан.
Брзо ће се доле то колико сте из те размјењивати и шта сте на брзину из свог добављача. Такође ПЦ брзина је уређено многе ствари, али углавном РАМ и ЦПУ, без обзира имате ли хрпа од спыуаре на машини може бити најмоћнија у свету, те да ће и даље бити спор. Направите широкопојасне брзине тест овде> хттп://ууу.спеедтест.нет/ <Брзинама што вам иде? Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Цхеерс Даве. Праведан еарлы тест: Доунлоад 709кб / с Уплоад 294 кб / с Пинг: 364мс Удаљености: 50м чињеница ли платите £ 14.99 месечно у моје услуга за 'до 8мб' је смешан. Ја сам их послао поруку на тецх суппорт. |
|
| |||
| |||
| ЕУ се реч, то је све, нажалост, малим словима. Налазите се на 3 / 4 од мег, тако да, спор. Као пинг је тако висок да ми каже морате бити прилично далеко од свог размене, не можете много учинити, осим у покрету. |
|
| |||
| |||
| Ово је непаран, јер када сам користио Воыагер БТ 105модем моје брзине су између 1/5 - 2мбп. Тада сви нагли да модем није могао назвати на мој ИП. Трче бројним провјерама и била сам саветовао да се модем рутери. Од тада сам без стварне невоље бирање у брзини, али је одустао. Праведан еарлы други тест 3 минс аго те се сада приказују на 1029кбпс (1МБ). |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Проблем када Гледање ДВД - | песплаыа | Мултимедија и кодеци | 2 | 18 Окт 2009 06:22 |
| Гледање ТВ на ваш лаптоп | КаноакаВирус | Мултимедија и кодеци | 2 | 27 октобар 2008 13:53 |
| Гледање Филмови | ЦодеФреакЦ | Мултимедија и кодеци | 6 | 19. јула 2008 03:04 |
| Хитно потребна помоћ! (са умп / ливе видео стримовање) | сзисзи | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 1 | 9 фебруар 2008 20:26 |
| Гледање ТВ на ПЦ. | Газмондо | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 14 децембар 2007 16:32 |
| Тхреад Тоолс | |
| |