az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ağ, Modemler & VoIP

Register

Canlı yayınları izlemek / Online Video

Reply

Konu Araçları
Old 21 Haziran 2008, 12:37
Üye Grubu

Default Canlı yayınları izlemek / Online Video

Şu anda bir Zoom X6 ADSL Router Modem / Ethernet kablosu kullanın. Ne zaman izlerken canlı yani Euro 2008 beslemeleri, resim aralıklı donuyor. Dosyalar değil, ben çok yapmak, bir süre için eğilimindedir. Bu tam bir salyangoz ait makine 1GB RAM ve 180GB disk var.

Bu BT microfilter bu sorun olabilir modem lider gelen kabloyu olabilir mi? Ben 4 iç teller olan connections: farkettik. Ben daha yüksek özel kablo gerekiyor mu? Bunun maliyeti yaklaşık 7 £ hatırlamak ama bazı PC Dünya £ 20 gördük +. Çünkü telefon bir yuva paylaşmak VEYA bu?

Tüm tavsiyeleri çok takdir.

Peter
Old 21 Haziran 2008, 13:01
Yönetici Grubu

Filtreleri ve işe aynı veya bunlar, gün benim gün hatalı bir hiç yoktur.

Hızlı aşağı ne kadar sizin ve kur ve ne hız üzerinde tedarikçisi olduğu için olacak.

Ayrıca bilgisayar hızı çoğunlukla RAM ve CPU, ne olursa olsun, eğer çok güçlü bir dünya olabilir ve hala yavaş olacak makinede casus bir grup birçok şey ama tarafından yönetilmektedir.

Burada geniş bant hız testi yap> http://www.speedtest.net/ <Size elde hızı ne yapıyorsun?

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 21 Haziran 2008, 13:31
Üye Grubu

Şerefe Dave.

Sadece testi koştum:
İndir 709kb / s
Yükle 294 kb / s
Ping: 364ms
Uzaklık: 50m

Ben yukarı 8MB için 'için £ 14.99 benim sağlayıcınıza aylık ödediğiniz Aslında komik. Ben onlara teknik destek için bir e-posta gönderdik.
Old 21 Haziran 2008, 13:48
Yönetici Grubu

UPTO kelimesi olan tüm küçük basında maalesef's.

3 on / 4 Meg, so, yavaş evet.

Sizin pisi böylece olmalıdır oldukça uzak Exchange gelen taşımak dışında yapabileceğiniz çok şey, benim söyler yüksek gibi.
Old 22 Haziran 2008, 11:45
Üye Grubu

Çünkü ben hızı 1,5 arasında bir BT Voyager 105modem - 2mbp kullanılan Bu garip olduğunu. Sonra tüm modem benim IP Çevirmeli couldn't birden. Bunlar ve çok sayıda çek koştum Ben modem yönlendirici için tavsiye oldu. O zamandan beri gerçek bir sorun, ancak arama hızı düşmüştür var. Sadece 3 dakika önce başka bir test etti ve şimdi 1029kbps (1MB) at çalışıyor.
Reply

Register

Bookmarks