![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я в даний час використання Збільшити X6 маршрутизатора ADSL модем / Ethernet-кабель. Під час перегляду каналів тобто 2008 євро, то картина завмирає з перервами. Завантаження, а не що я роблю багато, як правило, потрібен деякий час. Моя машина має 1Gb RAM і 180GB диску таким чином, це не зовсім равлик. Може бути, це кабель від мікрофільтра BT, що ведуть до модему, що може бути проблема? Я помітив, на зв'язок він має 4 внутрішні дроти. Чи потрібно більше вищих Spec кабель? Я пам'ятаю, буде коштувати близько £ 7, але я бачив в PC World за £ 20 +. Чи це тому що я поділяю розетка з телефоном? Будь-які рекомендації високої оцінки. Пітера |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Фільтри всі однакові, і або роботу чи ні, ніколи не бачив, що вийшов з ладу в мій день у день.
Швидкість буде до того, як далеко ви знаходитесь від валютних курсів і з якою швидкістю ви знаходитесь на ваш постачальник. Крім Того, комп'ютер швидкість регулюється багато речей, але основний пам'яті і процесора, незалежно якщо у вас є купа програм-шпигунів на комп'ютері, він може бути найпотужнішим у світі, і вона все ще буде повільним. Виконайте тест швидкості широкосмугового тут> http://www.speedtest.net/ <Що швидкістю поживаєш? Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Cheers Dave. Просто побігли тест: Завантажити 709KB / S Завантажити 294 Кб / с Ping: 364ms Відстань: 50m те, що я заплатити £ 14,99 в місяць до мого провайдера для 'до 8MB' Це смішно. Я послав їх по електронній пошті до служби підтримки. |
|
| |||
| |||
| ДО є словом, у всіх дрібним шрифтом, на жаль. Ви знаходитесь на 3 / 4 Meg, так що так, повільно. Як ваш пінг настільки високий, що говорить мені, що ти повинна бути досить далеко від курсу, не багато ви можете зробити, окрім руху. |
|
| |||
| |||
| Це дивно, тому що коли я використовував 105modem BT Voyager моя швидкість становить від 1,5 - 2mbp. Потім всі раптово, що модем не може телефонувати на мій IP. Вони побігли численні перевірки і мені було рекомендовано отримати модем маршрутизатор. З тих пір у мене немає реальної проблеми в наборі, але швидкість знизилася. Просто побігли ще одне випробування 3 хв тому і зараз працює на 1029kbps (1MB). |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблеми при перегляді DVD | pesplaya | Мультимедіа & кодеки | 2 | 18 жовтня 2009 06:22 |
| Дивитися ТБ на ноутбуці | KanoakaVirus | Мультимедіа & кодеки | 2 | 27 жовтня 2008 13:53 |
| Перегляд фільмів | CodeFreakC | Мультимедіа & кодеки | 6 | 19 липня 2008 03:04 |
| Допомога необхідно в терміновому порядку! (з WMP / живуть потокове відео) | sziszi | Веб дизайн, хостинг & SEO | 1 | 9 лютого 2008 20:26 |
| Дивитися ТБ на комп'ютері. | Gazmondo | Графічні карти & Монітори | 1 | 14 грудня 2007 16:32 |
| Різьба Інструменти | |
| |