![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jak mohu najít své WEP kód, pokud jeho vůbec možné. Im s AOL a díval se kolem dokola Brower nabídky a nelze zjistit, jak můžete vidět. Může to být jen reset, nebo si musím zavolat AOL, aby si to? CG
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| WEP šifrování kód je kód, takže notebook nebo USB síťová zařízení dá mluvit routeru.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| na jeho spodní části vašeho routeru, nebo jít do konfigurace routeru
| |||
| |||
| Díky za rychlou replys a omlouvame se za její uvedení na špatném místě. CeW Jak se dostanu na můj router config? CG
__________________ "Dream as, pokud budete žít věčně, Live, jako kdyby vám dnes zemřít" |
|
| |||
| |||
| Přes webový prohlížeč. Zkusit http://192.168.0.1 nebo http://192.168.1.1
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Hledání Servery Záruka zákoníku (aktiva zákoníku) | aresnalfc | Obecné Hardware Chat | 0 | 20. srpen 2009 02:55 |
| Strange kód !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 | bradleyjoes | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 1 | 7. prosince 2008 12:50 |
| Pomoc s špatný kód: ( | Breaker3D | Web Design, hosting & SEO | 8 | 8. duben 2008 01:21 |
| Kód 10 | lynne9999 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 7 | 30. ledna 2008 22:07 |
| Myspace TM Kód | book2cool | Web Design, hosting & SEO | 5 | 20. března 2007 06:15 |
| Thread Nástroje | |
| |