![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πώς μπορώ να εντοπίσετε WEP κωδικό μου ακόμα και αν η πιθανή. Im με την AOL και έχουν εξεταστεί όλες οι γύρω από το μενού brower και δεν μπορείτε να βρείτε πως μπορείτε να τη δείτε. Μπορώ απλώς να επαναφέρετε ή να έχω τηλέφωνο μέχρι την AOL για να το αποκτήσουν; CG
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ένας κώδικας είναι ένα WEP κώδικα κρυπτογράφησης ώστε φορητό υπολογιστή ή USB δικτυακό εξοπλισμό να μιλήσετε σε ένα router.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| σχετικά με το κάτω μέρος του δρομολογητή σας ή πηγαίνετε στο δρομολογητή σας config
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για τη γρήγορη replys και συγγνώμη για τη θέση της στο λάθος μέρος. Cew Πως μπορώ να πάω να μου router config; CG
__________________ "Όνειρο που αν θα ζήσεις για πάντα, λες και ζωντανά θα πεθάνουν σήμερα" |
|
| |||
| |||
| Μέσω ενός web browser. Δοκιμάζω http://192.168.0.1 ή http://192.168.1.1
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εύρεση Servers Εγγύηση κώδικα (Κωδικός) | aresnalfc | Γενική Συζήτηση Hardware | 0 | 20 Αυγ 2009 02:55 |
| Παράξενη κωδικό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 | bradleyjoes | Digital Imaging & Printers | 1 | 7 Δεκ 2008 12:50 |
| Βοήθεια με κωδικό κακό: ( | Breaker3D | Web Design, Hosting & SEO | 8 | 8η Απρ 2008 01:21 |
| Κωδικός 10 | lynne9999 | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 7 | 30 Ιαν 2008 22:07 |
| Myspace TM Κωδικός | book2cool | Web Design, Hosting & SEO | 5 | 20 Μαρ 2007 06:15 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |