![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kako mogu pronaći moje WEP kôd je moguće čak i ako je njegova. Im s AOL-a i sam pogledala cijele brower meni i ne mogu saznati kako je možete vidjeti. Mogu to samo biti nanovo naoštriti ili moram telefonski se AOL-to dobiti? CG
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wep je kod enkripcije koda, tako da laptop ili usb umrežavanje opreme možete razgovarati sa usmjerivač.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| svoj na dnu vašeg usmjerivača ili otiđite na tvoj usmjerivač konfiguracijski
| |||
| |||
| Hvala za brzo replys i žalostan za to stavljanje na pogrešnom mjestu. Cew kako mogu doći na moj usmjerivač konfiguracijski? CG
__________________ "Dream kao da ćete živjeti zauvijek, Live, kao da ćete umrijeti danas" |
|
| |||
| |||
| Putem web-preglednika. Pokušati http://192.168.0.1 ili http://192.168.1.1
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pronalaženje Servers Jamstvo Code (Code imovine) | aresnalfc | General Hardware Chat | 0 | 20. kolovoz 2009 02:55 |
| Čudne code !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 | bradleyjoes | Digital Imaging & Pisači | 1 | 7. prosinac 2008 12:50 |
| Pomoć s lošim broj: ( | Breaker3D | Web Dizajn, Hosting & SEO | 8 | 8. travanj 2008 01:21 |
| Šifra 10 | lynne9999 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 7 | 30 siječanj 2008 22:07 |
| TM Myspace Code | book2cool | Web Dizajn, Hosting & SEO | 5 | 20. ožujak 2007 06:15 |
| Thread Tools | |
| |