![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Im просто се чудех Уот натура да получи за моя нов COMP. Смятам да направя много онлайн игри |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 100 е доста по стандарт днес.
1000 е сравнително нова и, доколкото знам най-широколентови е бавен, отколкото това, че няма да прави разлика за нормална мрежа. Като широколентов стане бързо, по-бързо мрежово оборудване ще бъдат необходими. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Ами за онлайн игри? пък T1 + интернет-бързо? |
|
| |||
| |||
| Не, интернет е само по-бързо от вашата интернет връзка. Като мрежа скоростта X10 вас широколентова скорост ще направи никаква разлика изобщо. |
|
| |||
| |||
| Добре, така че не помага за игри или нормална скорост му $ 30 повече от 10/100 е то на стойност то |
|
| |||
| |||
| Тя зависи от това, ако планирате за подготовка за работа по-бърз интернет връзка по всяко време най-скоро, както и вие може да получите ъпгрейд. Иначе бих просто стик с 10/100, ще направи добре за повечето игри, ако имаш добра връзка с проекта. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| и аз ще препоръчате 100, защото аз често се използват 10 мрежа концентратор и аз открих, че е по-добре да се получи 100 или 1000 една.