![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Im jen zeptat co druh získat pro svůj nový comp. Mám v plánu udělat spoustu online hraní |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 100 je dnes skoro standard.
1000 je poměrně nový, a pokud vím, většina širokopásmových je pomalejší, než se na tom, že nebude provádět žádné rozdíly na běžné síti. Jak se dostane širokopásmové rychlejší, rychlejší sítě zařízení bude zapotřebí. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| co pro hraní her online? to je T1 + internet rychleji? |
|
| |||
| |||
| Ne, vaše internetové připojení je pouze tak rychle, jak své internetové připojení. S ohledem na rychlost sítě x10 Vám umožní širokopásmové připojení rychlostí bez rozdílu na všechny. |
|
| |||
| |||
| jo tak to nepomůže hraní nebo jeho normální rychlosti 30 $ více než 10/100 je to za to |
|
| |||
| |||
| Záleží na vás, pokud plánujete získat rychlejší připojení k internetu v brzké době můžete také získat upgrade. Jinak bych se jen držet se 10/100, budete dělat pokutu ve většině her, pokud máte dobré připojení k začátku. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| stejně bych doporučit 100, protože jsem často používají síť 10 nábojů a já jsem zjistil, že je lepší mít 100 nebo 1000 jedna.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Co Rozdíl mezi, RJ45, RJ11 a RJ12? | ken979 | Obecné Hardware Chat | 1 | 11.listopadu 2009 06:35 |
| SDHC (Secure Digital High Capacity) třídy 4 Vs. Třída 6 - Co v tom rozdíl? | cheesepuff | Drives & Removable Media | 1 | 1.září 2009 09:43 |
| Co se rozdílu mezi těmito dvěma? (Motherboardy) | sparx151 | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 10. březen 2009 16:09 |
| Co je rozdíl mezi Windows Vista 32bit a 64bit? | hitman0042 | Operační systémy Windows | 2 | 24. listopadu 2008 01:14 |
| Co je rozdíl mezi OEM a Nepov OEM OS | thingie2 | Operační systémy Windows | 2 | 15. dubna 2008 13:16 |
| Thread Nástroje | |
| |