![]() |
|
| |||
| |||
| Im samo pitate wat rod dobiti za moj novi comp. Planiram napraviti mnogo online gaming |
|
| ||||
| ||||
| 100 je ljepušan velik dio standardne danas. 1000 je prilično nova i koliko ja znam većina širokopojasnog sporiji nego što je to tako to neće učiniti bilo koji razlika na normalnu mrežu. Kao širokopojasnog dobiva brže, brže mrežne opreme će biti potreban. Last edited by Hybr! D, 15 siječanj 2008 at 18:29. |
|
| |||
| |||
| što o za online gaming? to T1 + Internet brže? Last edited by Compasky, 15 siječanj 2008 at 18:35. Reason: pogreška |
|
| ||||
| ||||
| No, internet je samo što je brže internetske veze. Imajući mrežu x10 speed širokopojasne brzine će vas učiniti bez razlike na sve. Last edited by Hybr! D, 15 siječanj 2008 at 18:34. |
|
| |||
| |||
| u redu tako da ne pomogne ili normalan gaming brzinama svojih 30 $ više od 10/100 je to isplati |
|
| ||||
| ||||
| To ovisi o tome, ako ste na planiranje uzimajući brže internetske veze bilo uskoro možda i dobiti nadogradnju. Inače bih samo stick sa 10/100 ćete napraviti fino na većini igara ako imate dobre veze za početak. |
|
| |||
| |||
| i ja bih preporučio 100 jer sam često koriste mrežni koncentrator od 10 i nisam našao da je bolje da dobijem 100 ili 1000 jedan. |