![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Im just wondering wat natūra gauti mano naujus KOMP. Ketinu padaryti online žaidimų aikštelė |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 100 yra gana standartinės šiandien.
1000 yra gana naujas, ir kiek žinau labiausiai plačiajuostis ryšys yra lėtesnis nei jį todėl neteiks jokių normalus tinklo skirtumas. Kadangi plačiajuostis ryšys pasireiškia greičiau, greičiau, tinklo įranga bus reikalinga. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ką apie lošimai internete? ji T1 + internetas greičiau? |
|
| |||
| |||
| Ne, jūsų internetas yra tik taip greitai, kaip jūsų interneto ryšį. Atsižvelgdama tinklo greitis x10 jums plačiajuosčio ryšio sparta bus jokios skirtumo. |
|
| |||
| |||
| Gerai, kad ji nepadeda lošimų ar normalus greitis jo 30 $ daugiau nei 10/100 Ar verta |
|
| |||
| |||
| Tai priklauso nuo to, jei jūs planuojate gauti greičiau internetas artimiausiu metu galite taip pat gauti atnaujinti. Priešingu atveju aš tiesiog klijuoti su 10/100, jūs padaryti bauda daugelyje žaidimų, jei turite gerą ryšį su pradžia. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ir aš rekomenduočiau 100, nes aš dažnai naudoja 10 tinklo mazgo ir aš rasiu tai geriau gauti 100 ar 1.000 vieną.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kas skirtumą tarp, RJ45, RJ11 ir RJ12? | ken979 | General Hardware Chat | 1 | Lapkritis 11, 2009 06:35 |
| SDHC (Secure Digital High Capacity) 4 klasė Vs. 6 klasė - kas skiriasi? | cheesepuff | Drives & Removable Media | 1 | 1 rugsėjis 2009 09:43 |
| Kas tarp šių dviejų? (Motherboards skirtumas) | sparx151 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | Kovas 10, 2009 16:09 |
| Kas tarp 32bit ir Windows Vista 64bit ir skirtumas? | hitman0042 | Windows "operacinės sistemos | 2 | Lapkritis 24, 2008 01:14 |
| Kas tarp OEM ir ne OEM skirtumas OS | thingie2 | Windows "operacinės sistemos | 2 | Balandis 15, 2008 13:16 |
| Temos įrankiai | |
| |