![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Im len opýtať čo druh získať pre svoj nový comp. Mám v pláne urobiť veľa online hranie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 100 je dnes skoro štandard.
1000 je pomerne nový, a pokiaľ viem, väčšina širokopásmových je pomalší, ako sa na tom, že nebude vykonávať žiadne rozdiely na bežné sieti. Ako sa dostane širokopásmové rýchlejšie, rýchlejšie siete zariadení bude potrebné. Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| co pre hranie hier online? to je T1 + internet rýchlejšie? |
|
| |||
| |||
| Nie, vaše internetové pripojenie je len tak rýchlo, ako svoje internetové pripojenie. S ohľadom na rýchlosť siete x10 Vám umožní širokopásmové pripojenie rýchlosťou bez rozdielu na všetky. |
|
| |||
| |||
| jo tak to nepomôže hranie alebo jeho normálnej rýchlosti 30 $ viac ako 10/100 je to za to |
|
| |||
| |||
| Záleží na vás, ak plánujete získať rýchlejšie pripojenie k internetu v blízkej dobe môžete tiež získať upgrade. Inak by som sa len držať sa 10/100, budete robiť pokutu vo väčšine hier, ak máte dobré pripojenie na začiatku. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| rovnako by som odporučiť 100, pretože som často používajú sieť 10 nábojov a ja som zistil, že je lepšie mať 100 alebo 1000 jedna.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Čo Rozdiel medzi, RJ45, RJ11 a RJ12? | ken979 | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 11. novembra 2009 06:35 |
| SDHC (Secure Digital High Capacity) triedy 4 Vs. Trieda 6 - Čo v tom rozdiel? | cheesepuff | Drives & Removable Media | 1 | 1.septembra 2009 09:43 |
| Čo sa rozdielu medzi týmito dvoma? (Motherboard) | sparx151 | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 10. marec 2009 16:09 |
| Čo je rozdiel medzi Windows Vista 32bit a 64bit? | hitman0042 | Operačné systémy Windows | 2 | 24. novembra 2008 01:14 |
| Čo je rozdiel medzi OEM a Nepovin OEM OS | thingie2 | Operačné systémy Windows | 2 | 15. apríla 2008 13:16 |
| Thread Tools | |
| |