![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Їм просто цікаво Wat роду отримати за мій новий комп. Я планую зробити безліч онлайн-ігор
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
100 є в значній мірі сьогодні стандартом.
1000 є досить новою і, наскільки я знаю більшість широкосмугових йде повільніше, ніж його, щоб він не має ніякого значення по звичайній мережі. Як широкосмуговий зв'язок стає швидше, швидше мережевого обладнання не буде потрібно. Моя система: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
А для онлайн-ігор? воно T1 + Інтернет швидше?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ні, ваш Інтернет так швидко, як підключення до Інтернету.
Маючи мережу швидкості x10 Вам широкосмуговий швидкість буде мати ніякого значення взагалі. |
|
|
|||
|
|||
|
Добре, так це не допомагає, ігор або нормальної швидкості її 30 $ більше, ніж 10/100 чи варто
|
|
|
|||
|
|||
|
Це залежить від того, якщо ви плануєте на отримання швидкого підключення до Інтернету найближчим часом ви можете також отримати оновлення. В іншому випадку я б просто палиця з 10/100, ви будете робити штрафу на самої гри, якщо у вас є добрий початок.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ну, я б рекомендував 100, тому що я часто використовую 10 мережевий концентратор, і я знайшов це найкраще, щоб отримати 100 або 1000 One.