![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз скоро ще бъде начало на hons. Степента курс в една мрежа decurity, бих искал да знам дали има си добра ресурси в мрежата, че мога да използвате, за да вземем малко повече умения в рамките на мрежата. Имам Използвам XP намира и безжичен рутер да се създаде проста споделяне на папки и споделяне на принтера. Благодаря предварително. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е странно понятие, но съм сигурен, че знаеш ли, защо го правиш това. Мрежи и сигурност са операционната система и устройство зависими до такава степен, че каквото и огромния ви учат в една среда, е трудно да прехвърлят като познанията в друга. Хората са склонни да се специализират като Microsoft или Novell заверено удостоверение или дори, тези дни, Linux сертифицирани. Това е още продължава образованието квалификация проблем отколкото почести степен специализация. Но ви казвам, че от общото състояние на незнание и аз съм очевидно има, тъй като вие сте го правиш.
Мисля, че искате прочети http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_Internet и браншови по въпросите на сигурността, както сте ги намерите. Цялото нещо около мрежа, очевидно, но ако можете да получите представа за начина, по който вие ще имате развита база да добавите към. Работата се встрани, не се връща там, където сте разклонени отпред, вие ще намерите там е много там. Обсъждането му в темата можете да въвеждат различни гледни точки в прекалено. Моята система: Тим
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислех, че на Cisco курсове са доста по-нормални Мрежови курсове?
|
| |||
| |||
| Може би Cisco има университетска степен отличие курс по мрежи и сигурността във Великобритания, нищо не би ме изненада повече. Когато бях момче искате просто да се сертифицират като професионална квалификация, но искате да се скоро безсмислени в академични и това ще отнеме доста по-малко от три години. |
|
| |||
| |||
| Аз взех Сиско Мрежови курсове, и докато аз се съгласявате, че създаде мрежа варира значително от ОС на ОС, на Cisco програма (най-малко една взех) фокусирани върху по-ниско ниво хардуер и мрежови концепции всъщност (както физически, данни за връзка и мрежа слоеве: концентратори, комутатори и маршрутизатори, съответно). Направихме използвате Windows NT, когато бяхме работа с работните си, но поне това е страхотно място да започнете. Много от това, което научих да правя с нормите и какво се случва между компютрите, вместо на това, което се случва в рамките на компютрите си. Както и да е, време е технически информация, собственост на Cisco и аз не мисля, че са разрешени за достъп до него (законно) без записване на един от своите курсове, но аз знам, може да получи една от един милион книги на разположение, които са предназначени да помогнат Вие обучение за CCNA изпит. "За манекени" е наистина добра, има една, която е готова за това, че за изпита на Cisco в 30 дни (аз мога да си спомните какво се заглавие, а аз съм само частично се, че това е 30 дни, но аз ... сигурен съм, че ако ви търсят за него в мрежата, трябва да намерим този, който аз съм говориш) и можете да получите също и официалните Cisco учебник, който вероятно разходи добър $ 200, но това е практически Библията за всички неща Cisco мрежа. И между другото, ако се опасяват, че чрез изучаване Cisco неща, вие ще бъдете в състояние да използват Cisco устройства, не се притеснявай. Курсът разчита на индустрията стандарти за по-голямата част от това съдържание, както и тези стандарти / устройства / команди, които са патентовани Cisco са ясно обозначени като такива, и там не са много от тях. Повечето от понятията научи се използват последователно в цялата индустрия. Във всеки случай, това със сигурност ще бъде добро място, за да започнете изучаването мрежа (въпреки че несъмнено, този курс да се справят много рядко със сигурността; всичко, което мога да се запомнят за сигурност е рутер пароли, списъци за контрол на достъпа и NAT) |
|
| |||
| |||
| Цитат:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Всъщност той е бил, и те наистина са, но на ОП се опитва да се подготви за стартирате почести степен по мрежи и сигурността - това е дълъг път към различни опитват да си намерят работа. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Искам да се науча как да направя графика. | abelong | Мултимедия & Codecs | 2 | 25 май 2009 г. 14:23 |
| Здравейте, Ново за компютри и решени да Научете! | tsum87 | Представете Yourself Тук | 2 | 14 Март 2009 09:23 |
| Трябва да научите Microsoft Office за Mac | Bliz O | Офис Suites & Приложения | 1 | 21 ноември 2008 04:38 |
| PHP или ASP това, което е най-добре да се научат да правят А. .. | Алекс P | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 7 | 20 Ноември 2008 15:40 |
| Искате ли да научите | bossman270 | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 10 | 21 април 2008 23:54 |
| Нишка Инструменти | |
| |