menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Kde se dozvědět sítí

Reply

Thread Nástroje
Old 28.února 2008, 15:57
Člen Skupina

i bude brzy začínat Hons. studia do sítě jeden decurity, chtěl bych vědět, jestli tam znovu jedna dobrá zdroje na čistou, že jsem mohl využít k vyzvednutí některých více dovedností v rámci sítí. Byl jsem pomocí xp i přes bezdrátový router nastavit jednoduché sdílení složek a sdílení tiskárny. Díky předem.
Old 28.února 2008, 16:29
Dárce Skupina

To je podivné koncepce, ale jsem si jistý, že víš, proč děláte to. Sítě a bezpečnost jsou operační systém a zařízení závislá na takové obrovské míře, že cokoli, co učit v jednom prostředí, je obtížné převést do jiného jako znalosti. Lidé mají tendenci se specializovat jako Microsoft Certified Novell nebo ověřená, nebo dokonce, v těchto dnech, linux certifikované. Je to spíš pokračování vzdělání problém než pocty stupeň specializace. Ale říkám, že z pozice celková neinformovanost a jsem samozřejmě špatně, protože děláte to.

Myslím, že bych číst http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_Internet a pobočky po bezpečnostní aspekty, jako je sehnat. Celá věc je o síti, samozřejmě, ale pokud můžete získat pocit, pro to, jak se vyvinul budete mít základnu a přidat. Práce na bok, pokračujte zpět na místo, kam byste se z rozvětvené, najdete tam spoustu tam. Projednat jej ve vlákně zde by měla přinést další body pohledu příliš.

Můj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základní deska:
Asus A8N-VM CSM
Paměť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržení
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operační systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 29.února 2008, 04:44
Moderátor skupiny

Myslel jsem, že Cisco kurzy byly skoro normální Sítě kurzy?

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 29. února 2008, 11:15
Dárce Skupina

Možná, že Cisco má univerzitní vyznamenáním titul v síti a zabezpečení ve Velké Británii, nic by mě překvapení déle. Když jsem byl chlapec, které byste jen dostat Certifikováno jako odbornou kvalifikaci, ale to bychom se spíše smysl v akademickém prostředí a že by se o něco nižší než tři roky.
Old 6.března 2008, 08:49
Nový člen skupiny

Vzal jsem Cisco Sítě kurzů, a zároveň souhlasím s tím, že zřídila síť značně liší od OS na OS, pro Cisco program (alespoň jeden jsem) se zaměřila na nižší úrovni hardwaru a sítí pojmy tak jako tak (např. fyzické, datových spojů a síťové vrstvy: rozbočovače, přepínače a směrovače, v uvedeném pořadí). Udělali jsme používat Windows NT, kdy jsme pracovali s pracovní stanice sami, ale alespoň je to skvělé místo na startu. A hodně jsem se naučil, co musel udělat s normami a co se děje mezi počítači namísto toho, co se děje uvnitř počítače sami.
Tak jako tak, je samozřejmě info je technicky ve vlastnictví společnosti Cisco, a nemyslím si, že máte povolen přístup je (legálně), aniž by je zapsáno v jedné ze svých kurzů, ale vím, můžete získat jeden z milionů knih, které jsou určeny na pomoc budete studovat v CCNA zkoušku. "Pro figuríny" je opravdu dobrý, je to jedno, že to byli připraveni na zkoušku Cisco za 30 dní (i nemůže vzpomenout, co je nadpis, a jsem si jistý, že pouze částečně, je to 30 dnů, ale i ... 'm jistotu, pokud jste hledali na čistou byste najít ten, který jsem mluvíš) a také můžete získat na oficiálních Cisco text knihy, který zřejmě stojí dobrý 200 dolarů, ale je to prakticky na všech bible Cisco věcí sítí.
A mimochodem, pokud máte strach, že tím, že studují Cisco věci, budete jen mohli používat Cisco zařízení, nezoufejte. Kurz se opírá o průmyslu v celé normy pro většinu je to obsah, a tyto standardy / přístroje / příkazy, které jsou proprietární Cisco jsou jasně označeny jako takové, a není mnoho z nich. Většina pojmů učil jsou používány konzistentně v celém odvětví.
V každém případě by to určitě dobré místo, kde se začal učit asi sítí (i když připouštím, tento kurz se vypořádat s velmi řídce bezpečnosti; všechny mohu vzpomenout o bezpečnosti je router hesel, seznamů řízení přístupu a NAT)
Old 6.března 2008, 09:36
Moderátor skupiny

Citace:
Původně Poslal caggles View Post
Vzal jsem Cisco Sítě kurzů, a zároveň souhlasím s tím, že zřídila síť značně liší od OS na OS, pro Cisco program (alespoň jeden jsem) se zaměřila na nižší úrovni hardwaru a sítí pojmy tak jako tak (např. fyzické, datových spojů a síťové vrstvy: rozbočovače, přepínače a směrovače, v uvedeném pořadí). Udělali jsme používat Windows NT, kdy jsme pracovali s pracovní stanice sami, ale alespoň je to skvělé místo na startu. A hodně jsem se naučil, co musel udělat s normami a co se děje mezi počítači namísto toho, co se děje uvnitř počítače sami.
Tak jako tak, je samozřejmě info je technicky ve vlastnictví společnosti Cisco, a nemyslím si, že máte povolen přístup je (legálně), aniž by je zapsáno v jedné ze svých kurzů, ale vím, můžete získat jeden z milionů knih, které jsou určeny na pomoc budete studovat v CCNA zkoušku. "Pro figuríny" je opravdu dobrý, je to jedno, že to byli připraveni na zkoušku Cisco za 30 dní (i nemůže vzpomenout, co je nadpis, a jsem si jistý, že pouze částečně, je to 30 dnů, ale i ... 'm jistotu, pokud jste hledali na čistou byste najít ten, který jsem mluvíš) a také můžete získat na oficiálních Cisco text knihy, který zřejmě stojí dobrý 200 dolarů, ale je to prakticky na všech bible Cisco věcí sítí.
A mimochodem, pokud máte strach, že tím, že studují Cisco věci, budete jen mohli používat Cisco zařízení, nezoufejte. Kurz se opírá o průmyslu v celé normy pro většinu je to obsah, a tyto standardy / přístroje / příkazy, které jsou proprietární Cisco jsou jasně označeny jako takové, a není mnoho z nich. Většina pojmů učil jsou používány konzistentně v celém odvětví.
V každém případě by to určitě dobré místo, kde se začal učit asi sítí (i když připouštím, tento kurz se vypořádat s velmi řídce bezpečnosti; všechny mohu vzpomenout o bezpečnosti je router hesel, seznamů řízení přístupu a NAT)
To bylo velmi zajímavé čtení. Díky za pochopení. Myslel jsem, že Cisco kurzy byly cestu pro vytváření sítí.

Old 6.března 2008, 09:42
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal serverguy View Post
Myslel jsem, že Cisco kurzy byly cestu pro vytváření sítí.
Ve skutečnosti to byl a skutečně jsou, ale OP se snaží připravit pro zahájení vyznamenáním titul v oblasti sítí a zabezpečení - to je dlouhá cesta na různé snaží získat práci.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.