![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| i bude brzy začínat Hons. studia do sítě jeden decurity, chtěl bych vědět, jestli tam znovu jedna dobrá zdroje na čistou, že jsem mohl využít k vyzvednutí některých více dovedností v rámci sítí. Byl jsem pomocí xp i přes bezdrátový router nastavit jednoduché sdílení složek a sdílení tiskárny. Díky předem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je podivné koncepce, ale jsem si jistý, že víš, proč děláte to. Sítě a bezpečnost jsou operační systém a zařízení závislá na takové obrovské míře, že cokoli, co učit v jednom prostředí, je obtížné převést do jiného jako znalosti. Lidé mají tendenci se specializovat jako Microsoft Certified Novell nebo ověřená, nebo dokonce, v těchto dnech, linux certifikované. Je to spíš pokračování vzdělání problém než pocty stupeň specializace. Ale říkám, že z pozice celková neinformovanost a jsem samozřejmě špatně, protože děláte to.
Myslím, že bych číst http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_Internet a pobočky po bezpečnostní aspekty, jako je sehnat. Celá věc je o síti, samozřejmě, ale pokud můžete získat pocit, pro to, jak se vyvinul budete mít základnu a přidat. Práce na bok, pokračujte zpět na místo, kam byste se z rozvětvené, najdete tam spoustu tam. Projednat jej ve vlákně zde by měla přinést další body pohledu příliš. Můj systém: Tim
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslel jsem, že Cisco kurzy byly skoro normální Sítě kurzy?
|
| |||
| |||
| Možná, že Cisco má univerzitní vyznamenáním titul v síti a zabezpečení ve Velké Británii, nic by mě překvapení déle. Když jsem byl chlapec, které byste jen dostat Certifikováno jako odbornou kvalifikaci, ale to bychom se spíše smysl v akademickém prostředí a že by se o něco nižší než tři roky. |
|
| |||
| |||
| Vzal jsem Cisco Sítě kurzů, a zároveň souhlasím s tím, že zřídila síť značně liší od OS na OS, pro Cisco program (alespoň jeden jsem) se zaměřila na nižší úrovni hardwaru a sítí pojmy tak jako tak (např. fyzické, datových spojů a síťové vrstvy: rozbočovače, přepínače a směrovače, v uvedeném pořadí). Udělali jsme používat Windows NT, kdy jsme pracovali s pracovní stanice sami, ale alespoň je to skvělé místo na startu. A hodně jsem se naučil, co musel udělat s normami a co se děje mezi počítači namísto toho, co se děje uvnitř počítače sami. Tak jako tak, je samozřejmě info je technicky ve vlastnictví společnosti Cisco, a nemyslím si, že máte povolen přístup je (legálně), aniž by je zapsáno v jedné ze svých kurzů, ale vím, můžete získat jeden z milionů knih, které jsou určeny na pomoc budete studovat v CCNA zkoušku. "Pro figuríny" je opravdu dobrý, je to jedno, že to byli připraveni na zkoušku Cisco za 30 dní (i nemůže vzpomenout, co je nadpis, a jsem si jistý, že pouze částečně, je to 30 dnů, ale i ... 'm jistotu, pokud jste hledali na čistou byste najít ten, který jsem mluvíš) a také můžete získat na oficiálních Cisco text knihy, který zřejmě stojí dobrý 200 dolarů, ale je to prakticky na všech bible Cisco věcí sítí. A mimochodem, pokud máte strach, že tím, že studují Cisco věci, budete jen mohli používat Cisco zařízení, nezoufejte. Kurz se opírá o průmyslu v celé normy pro většinu je to obsah, a tyto standardy / přístroje / příkazy, které jsou proprietární Cisco jsou jasně označeny jako takové, a není mnoho z nich. Většina pojmů učil jsou používány konzistentně v celém odvětví. V každém případě by to určitě dobré místo, kde se začal učit asi sítí (i když připouštím, tento kurz se vypořádat s velmi řídce bezpečnosti; všechny mohu vzpomenout o bezpečnosti je router hesel, seznamů řízení přístupu a NAT) |
|
| |||
| |||
| Citace:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ve skutečnosti to byl a skutečně jsou, ale OP se snaží připravit pro zahájení vyznamenáním titul v oblasti sítí a zabezpečení - to je dlouhá cesta na různé snaží získat práci. |