![]() |
|
| |||
| |||
| i σύντομα θα ξεκινήσετε ένα Hons. Φυσικά βαθμό στη δικτύωση ενός decurity, θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει μία καλή αποκατάσταση πόρων για το δίχτυ που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν για να φθάσει κάποια πιο δεξιοτήτων μέσα δικτύωσης. Έχω XP με χρήση σε όλη i ασύρματο δρομολογητή για τη δημιουργία απλών ανταλλαγή φακέλων και εκτυπωτών. ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό είναι μια περίεργη αντίληψη, αλλά είμαι βέβαιος ότι γνωρίζετε γιατί αυτό που κάνετε. Η δικτύωση και η ασφάλεια είναι λειτουργικό σύστημα της συσκευής και να εξαρτώνται από ένα τέτοιο τεράστιο βαθμό που μπορείτε να μάθετε κάτι σε ένα περιβάλλον είναι δύσκολο να μεταφερθούν σε ένα άλλο, καθώς η γνώση. Οι άνθρωποι τείνουν να εξειδικεύονται ως Microsoft Certified Novell ή επικυρωμένα ή ακόμη, αυτές τις ημέρες, linux πιστοποιηθεί. Είναι περισσότερο μια συνεχής εκπαίδευσης πρόβλημα τιμά βαθμό από την εξειδίκευση. Αλλά έχω να πω ότι από μια θέση πλήρους άγνοιας και είμαι προφανώς λανθασμένη, δεδομένου ότι αυτό που κάνετε.
Νομίζω ότι θα ήθελα να διαβάσετε http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_Internet κλάδο καθώς και τις πτυχές ασφάλειας, όπως μπορείτε να βρείτε τους. Το όλο θέμα σχετικά με τη δικτύωση, προφανώς, αλλά εάν μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το πώς θα αναπτυχθεί θα έχετε μια βάση για να προσθέσετε. Ασκηθείτε πλευρικώς, συνεχίστε στην πίσω, όπου μπορείτε διακλαδισμένα από, θα βρείτε πολλά υπάρχει εκεί. Συζητώντας με το νήμα εδώ θα επιφέρει άλλες απόψεις σε πολύ. Το σύστημά μου: Tim
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Νόμιζα ότι η Cisco μαθήματα ήταν λίγο πολύ τα συνήθη Δίκτυα μαθήματα;
|
| |||
| |||
| Ίσως η Cisco έχει πανεπιστημιακό πτυχίο τιμά φυσικά στη δικτύωση και την ασφάλεια στο Ηνωμένο Βασίλειο, τίποτα δεν θα με εκπλήσσει πλέον. Όταν ήμουν παιδί μου θα έπαιρνα μόνο Πιστοποιηθείτε ως επαγγελματικά προσόντα, αλλά μάλλον θα είχε νόημα σε μια ακαδημαϊκή ρύθμιση και θα χρειαστεί πολύ λιγότερο από τρία χρόνια. |
|
| |||
| |||
| Πήρα την Cisco Networking μαθήματα, και ενώ συμφωνώ ότι η δημιουργία δικτύων διαφέρει πολύ από το να OS OS, η Cisco πρόγραμμα (τουλάχιστον το ένα πήρα) επικεντρώθηκε στο χαμηλότερο επίπεδο hardware και τη δικτύωση anyways έννοιες (όπως η φυσική, δεδομένων και σύνδεση δίκτυο στρώματα: διανομείς, διακόπτες και δρομολογητές, αντίστοιχα). Το κάναμε χρήση των Windows NT, όταν εργάζονται με τις θέσεις εργασίας τους, αλλά τουλάχιστον είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε. Πολλοί έμαθα τι είχε να κάνει με τα πρότυπα και το τι συμβαίνει μεταξύ των υπολογιστών αντί για το τι συμβαίνει στο εσωτερικό των υπολογιστών τους. Tελoσπάvτωv, τη διάρκεια πληροφορίες είναι τεχνικά ανήκει Cisco και δεν νομίζω ότι σας επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση σε αυτό (νομικά) χωρίς την εγγραφή τους σε ένα από τα μαθήματα, αλλά ξέρω μπορείτε να πάρετε ένα από τα εκατομμύρια βιβλία που διαθέτει, ότι έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσει μελέτη σας για το CCNA εξετάσεις. Το "για ανδρείκελα" είναι μία πραγματικά καλή, υπάρχει μία που είναι για να είστε έτοιμοι για τα cisco εξετάσεις σε 30 ημέρες (δεν μπορώ να θυμάμαι τι είναι ο τίτλος, και είμαι σίγουρος ότι μόνο εν μέρει είναι 30 ημέρες, αλλά εγώ ... Είμαι σίγουρος ότι αν έψαχναν για αυτό επί του καθαρού, έχετε βρει αυτό που είμαι αναφερόμαστε) και μπορείτε επίσης να λάβετε τις επίσημες cisco κείμενο του βιβλίου, η οποία κατά πάσα πιθανότητα μια καλή κόστος $ 200, αλλά είναι σχεδόν η Βίβλος για όλους πράγματα cisco δικτύωσης. Και από τον τρόπο, εάν ανησυχεί για το γεγονός ότι από τη μελέτη της Cisco πράγματα, θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν συσκευές της Cisco, μην ανησυχείτε. Το μάθημα στηρίζεται σε πρότυπα για ολόκληρη τη βιομηχανία της πλέον είναι το περιεχόμενο, και τα εν λόγω πρότυπα / συσκευές / εντολές που Cisco ιδιοσκευασμάτων χαρακτηρίζονται σαφώς ως τέτοια, και δεν υπάρχουν πολλοί από αυτούς. Οι περισσότερες από τις έννοιες που διδάσκονται χρησιμοποιούνται συνεχώς σε όλη την βιομηχανία. Σε κάθε περίπτωση, αυτό θα ήταν σίγουρα ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε τη γνώση δικτύωσης (αν και ομολογουμένως, αυτό φυσικά κάνει την αντιμετώπιση εξαιρετικά αραιοκατοικημένες με ασφάλεια? Το μόνο που μπορώ να θυμάστε σχετικά με την ασφάλεια είναι router κωδικούς πρόσβασης, λίστες ελέγχου πρόσβασης και NAT) |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Πράγματι, ήταν και είναι, πράγματι, αλλά το Ε.Π. προσπαθεί να προετοιμαστεί για την έναρξη τιμά βαθμό στη δικτύωση και την ασφάλεια - αυτό είναι πολύ διαφορετικό να προσπαθούν να βρουν μια θέση εργασίας. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Θέλω να μάθω πώς να κάνει γραφικές τέχνες. | abelong | Multimedia & Codecs | 2 | 25η Μαΐου 2009 14:23 |
| Γεια σας, Νέα για την Πληροφορική και Αποφασισμένη να μάθετε! | tsum87 | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 2 | 14 Μαρ 2009 09:23 |
| Πρέπει να μάθετε το Microsoft Office σε mac | O Bliz | Office Suites & Εφαρμογές | 1 | 21 Νοε 2008 04:38 |
| PHP ή ASP τι είναι καλύτερο για να μάθουν να κάνουν α. .. | Alex P | Web Design, Hosting & SEO | 7 | 20 Νοε 2008 15:40 |
| Θέλετε να μάθετε | bossman270 | Web Design, Hosting & SEO | 10 | 21 Απρ 2008 23:54 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |