![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| i uskoro će biti pokreće hons. stupanj tečaja umrežavanje u jednom decurity, htio bih znati ako postoji jedan dobar re resursa na internetu da bih mogao koristiti za pokupiti neke dodatne vještine u umrežavanju. Imam bio koristeći XP preko bežični ruter i da postavi jednostavan dijeljenje mapa i printer sharing. Hvala unaprijed. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je čudna koncepcija, no siguran sam da znaš zašto si to radiš. Umrežavanje i sigurnosti operativnih sustava i uređaja ovisan o takvoj ogromnoj mjeri vas da išta naučiti u jednom okruženju teško je prenijeti kao znanje u drugu. Ljudi imaju tendenciju da profilirati kao Microsoft Certified Novell ili ovjerene ili čak, ovih dana, linux ovjerena. To je više kontinuiranog obrazovanja kvalifikaciju problem nego poštuje stupanj specijalizovanost. Ali kažem da sa pozicije ukupnog neznanja i sam očito krivo jer si radiš to.
Mislim da bih pročitao http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_Internet i grani uz sigurnosne aspekte što vam ih. Cijelu stvar je o umrežavanju, očito, ali ako možete dobiti osjećaj kako se razvio ćete imati za dodavanje u bazu. Work out postrance, zadržite ide natrag u kojoj ste razgrananih iz ćete naći postoji puno tamo. Razmatranje u thread ovdje dovest druge točke gledišta u previše. My System: Tim
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mislio sam da je Cisco tečajevi su prilično mnogo normalan Networking tečajevi?
|
| |||
| |||
| Možda Cisco ima sveučilišni stupanj primjenjuje tečaj u umrežavanju i sigurnosti u Velikoj Britaniji, ne bi me bilo koji iznenađenje dulje. Kad sam bio dječak, molim vas samo Certified kao stručna sprema, ali bih se radije smisla u akademskom okruženju i da će to trajati puno manje od tri godine. |
|
| |||
| |||
| I uze Cisco Networking tečajevima, i dok slažem se da postavite umrežavanje u mnogome razlikuje od OS do OS, Cisco je program (barem jedan sam ja uzeo) usmjerena na nižoj razini hardvera i mrežne koncepte anyways (kao fizički, podatkovni link i mrežni slojevi: koncentratore, preklopnike i usmjerivače, respektivno). Smo koristili Windows NT kad smo bili radu s radnim sebe, ali barem je to dobro mjesto za početak. Puno sam naučio šta je to učiniti sa standardima i što se događa između računala, umjesto što se događa unutar računala sebe. Anyways, tečaj je tehnički info vlasništvu Cisco i ne mislim si dozvoljen pristup je (legalno) bez upisuju u jednom od njihovih tečajevima, ali znam da možete dobiti jednu od milijun knjiga koje su na raspolaganju da vam pomognu ti studija za CCNA ispit. The "za lutke" jedan je stvarno dobra, ima jedan koji je za bitak spremni za Cisco ispita u 30 dana (i ne mogu sjetiti šta je više, a ja sam samo dijelom bili sigurni da je 30 dana ... ali ja Zacijelo ako ga tražili na internetu, koju biste pronašli onaj koji sam govori o), a također možete dobiti na službenim Cisco teksta knjige, koje je vjerojatno dobro troškove $ 200, ali je praktički Biblija na svim Cisco Networking stvari. I na putu, ako ste zabrinuti da se proučavanjem Cisco stvari, samo da ćete biti u mogućnosti koristiti Cisco uređaja, ne brinite. Kolegij se oslanja na industrijskim standardima širok za većinu je sadržaj, i onih standarda / devices / naredbe koje se tiču vlasništva, Cisco su jasno označene kao takve, a tu su i mnogi od njih ne. Većina pojmova učio se koriste dosljedno u cijelom industriji. U svakom slučaju, to će sigurno biti dobro mjesto za početi učiti o umrežavanju (ipak priznati, ovo naravno ne postupaju sa vrlo rijetko sigurnost; svi ja mogu sjetiti o sigurnosti ruter lozinke za kontrolu pristupa liste i NAT) |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Zapravo je to i zapravo su oni ali OP pokušava pripremiti za početak jedan stupanj primjenjuje u umrežavanje i sigurnost - to je dug put do različitih pokušava dobiti posao. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Želim naučiti kako učiniti grafičke umjetnosti. | abelong | Multimedija i kodeci | 2 | 25. svibanj 2009 14:23 |
| Pozdrav, novi u Računala i određuje kako bi naučili! | tsum87 | Uvesti Yourself Ovdje | 2 | 14. ožujak 2009 09:23 |
| Trebala bih naučiti Microsoft Office na mac | Bliz O | Office & Applications | 1 | 21. studeni 2008 04:38 |
| PHP ASP I ono što je najbolje za naučiti kako bi a. .. | Alex P | Web Dizajn, Hosting & SEO | 7 | 20. studeni 2008 15:40 |
| Želite saznati | bossman270 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 10 | 21. travanj 2008 23:54 |
| Thread Tools | |
| |