kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

Ha tanulni hálózatépítés

Reply

Téma eszközök
Old Február 28, 2008, 15:57
Csoport tagja

Default Ha tanulni hálózatépítés

Én hamarosan elkezdjük a Hons. végzettség hálózati egy decurity, szeretném tudni, ha újra egy jó források a neten, amit használni vedd fel még a hálózati képességek. Én is használnak xp egész i vezeték nélküli routert, hogy hozzanak létre egyszerű megosztási mappák és nyomtató megosztása. thanks in advance.
Old Február 28, 2008, 16:29
Donor Group

Ez egy furcsa fogalom, de biztos vagyok benne, hogy tudod, miért csinálod. Hálózat és biztonság az operációs rendszer és eszköz-függő, hogy egy ilyen nagy mértékben, hogy minden, amit tanulni egy környezetben nehéz átadni a tudást a másikra. Az emberek hajlamosak szakosodtam, mint a Microsoft és a Novell hitelesített igazolást, sőt, ezekben a napokban, linux igazolt. Sokkal inkább az oktatás minősítési probléma, mint egy végtisztesség fokú specializálódás. De én azt mondom, hogy olyan helyzetben, a teljes tudatlanság és én nyilván rossz, mert te csináltad.

Azt hiszem azt olvastam http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_Internet és ág mentén a biztonsági szempontokat, mint megtalálni őket. Az egész dolog kb hálózatépítés, természetesen, de ha lehet kapni a véremben, hogyan alakult meg a bázis hozzá. Work out oldalra, ne menjen vissza, ahol meg elágazó ki találja sok van. Megvitatására, hogy a téma itt is, hogy más szempontból az is.

My System: Tim

Processzor (ok):
Athlon 64 3500 +
Alaplap:
Asus A8N-VM CSM
RAM memória:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafikus kártya (k):
nVidia GeForce 6600 512MB
Hangkártya:
Cherry RS 6000 M billentyű
Merevlemez (ek):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s fenntartása
Optikai meghajtó (k):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ok):
SXGA panel
Operációs rendszer (ek):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Február 29, 2008, 04:44
Moderátor Csoport

Azt hittem, hogy a Cisco tanfolyamok voltak nagyjából a szokásos Hálózat tanfolyamok?

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old 29. február 2008, 11:15
Donor Group

Lehet, hogy a Cisco egy egyetemi végzettség tiszteleg a hálózatépítés és a biztonságot az Egyesült Királyság, semmi nem lep meg többé. Amikor a fiú, amit csak Igazolás a szakmai képesítést, de meglehetősen értelmetlen lenne az egyetemi beállítás lenne szükség, és sokkal kevesebb, mint három év.
Old Március 6, 2008, 08:49
Új tag Csoport

Én a Cisco Networking tanfolyamok, és bár egyetértek, hogy a létrehozott hálózati igen eltérő OS az operációs rendszer, a Cisco program (legalábbis az én) középpontjában az alacsonyabb szintű hardver-és hálózati koncepciók anyways (mint a fizikai, adatkapcsolati és hálózati réteg: csomópontok, kapcsolók és útválasztók, respectively). Sikerült a Windows NT, mikor dolgozik a munkaállomásokat is, de legalább ez egy jó hely a kezdésre. A tétel, amit megtanultam, hogy nem az előírásoknak, és mi történik a számítógépen, ahelyett, hogy mi történik a számítógépekkel is.
Egyébként, a tanfolyam info technikailag tulajdonosa a Cisco, és nem hiszem, hogy van hozzá (legálisan) nélkül beiratkozzanak valamelyik tanfolyamok, de tudom, hogy lehet kapni egy millió könyveket, amelyek célja, hogy segítse Ön tanulmány az CCNA exam. A "for dummies" egy igazán jó, van még egy, mert ez kész, a Cisco vizsga 30 nap (Nem emlékszem, mi a cím, én csak részben biztosítja, hogy a 30 nap ... de "Biztos, ha keresték meg a neten, akkor megtalálja az, hogy én beszélek), és akkor is kap a hivatalos Cisco tankönyv, amely valószínűleg egy jó költségek $ 200, de ez gyakorlatilag a Biblia minden Cisco hálózati dolgokat.
Egyébként, ha aggódik, hogy a tanuló a Cisco cucc, csak akkor lehet használni a Cisco eszközök, ne aggódjon. A tanfolyam támaszkodik iparág szintű szabványok a legtöbb, hogy a tartalmát, és ezek a szabványok / eszközök / parancsokat, amelyeket a Cisco védett világosan ilyenként jelöljenek meg, és nem sokan. Most a koncepciókat tanított használnak következetesen az egész iparágnak.
Mindenesetre ez lenne a jó kezdéshez Ismerkedés hálózatba (bár igaz, ez persze nem nagyon ritkán foglalkoznak a biztonság, mind az eszemet tudom a routert a biztonsági jelszavakat, hozzáférési listák és a NAT)
Old Március 6, 2008, 09:36
Moderátor Csoport

Idézet:
Originally Posted by caggles View Post
Én a Cisco Networking tanfolyamok, és bár egyetértek, hogy a létrehozott hálózati igen eltérő OS az operációs rendszer, a Cisco program (legalábbis az én) középpontjában az alacsonyabb szintű hardver-és hálózati koncepciók anyways (mint a fizikai, adatkapcsolati és hálózati réteg: csomópontok, kapcsolók és útválasztók, respectively). Sikerült a Windows NT, mikor dolgozik a munkaállomásokat is, de legalább ez egy jó hely a kezdésre. A tétel, amit megtanultam, hogy nem az előírásoknak, és mi történik a számítógépen, ahelyett, hogy mi történik a számítógépekkel is.
Egyébként, a tanfolyam info technikailag tulajdonosa a Cisco, és nem hiszem, hogy van hozzá (legálisan) nélkül beiratkozzanak valamelyik tanfolyamok, de tudom, hogy lehet kapni egy millió könyveket, amelyek célja, hogy segítse Ön tanulmány az CCNA exam. A "for dummies" egy igazán jó, van még egy, mert ez kész, a Cisco vizsga 30 nap (Nem emlékszem, mi a cím, én csak részben biztosítja, hogy a 30 nap ... de "Biztos, ha keresték meg a neten, akkor megtalálja az, hogy én beszélek), és akkor is kap a hivatalos Cisco tankönyv, amely valószínűleg egy jó költségek $ 200, de ez gyakorlatilag a Biblia minden Cisco hálózati dolgokat.
Egyébként, ha aggódik, hogy a tanuló a Cisco cucc, csak akkor lehet használni a Cisco eszközök, ne aggódjon. A tanfolyam támaszkodik iparág szintű szabványok a legtöbb, hogy a tartalmát, és ezek a szabványok / eszközök / parancsokat, amelyeket a Cisco védett világosan ilyenként jelöljenek meg, és nem sokan. Most a koncepciókat tanított használnak következetesen az egész iparágnak.
Mindenesetre ez lenne a jó kezdéshez Ismerkedés hálózatba (bár igaz, ez persze nem nagyon ritkán foglalkoznak a biztonság, mind az eszemet tudom a routert a biztonsági jelszavakat, hozzáférési listák és a NAT)
Ez egy nagyon érdekes olvasni. Köszönöm a betekintést. Azt hittem, hogy a Cisco tanfolyamok volt az út a hálózatba.

Old Március 6, 2008, 09:42
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by serverguy View Post
Azt hittem, hogy a Cisco tanfolyamok volt az út a hálózatba.
Valóban volt, és valóban vannak, de az OP próbálkozik a felkészülés megkezdése olyan mértékű tiszteletben hálózati és biztonság - ez egy hosszú út eltérő próbálok munkát.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Meg akarom tanulni, hogyan kell csinálni grafika. abelong Multimédia és kodekek 2 25. május 2009 14:23
Hello, új számítógépek és azzal a szándékkal, hogy Learn! tsum87 Itt mutasd meg magadat 2 14. március 2009 09:23
Meg kell tanulni a Microsoft Office Mac Bliz O Office & Applications 1 21. november 2008 04:38
Php vagy ASP mit érdemes tanulni, hogy a. .. Alex P Web Design, Hosting & SEO 7 20. november 2008 15:40
Szeretnél megtanulni bossman270 Web Design, Hosting & SEO 10 21. április 2008 23:54
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.