![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én hamarosan elkezdjük a Hons. végzettség hálózati egy decurity, szeretném tudni, ha újra egy jó források a neten, amit használni vedd fel még a hálózati képességek. Én is használnak xp egész i vezeték nélküli routert, hogy hozzanak létre egyszerű megosztási mappák és nyomtató megosztása. thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez egy furcsa fogalom, de biztos vagyok benne, hogy tudod, miért csinálod. Hálózat és biztonság az operációs rendszer és eszköz-függő, hogy egy ilyen nagy mértékben, hogy minden, amit tanulni egy környezetben nehéz átadni a tudást a másikra. Az emberek hajlamosak szakosodtam, mint a Microsoft és a Novell hitelesített igazolást, sőt, ezekben a napokban, linux igazolt. Sokkal inkább az oktatás minősítési probléma, mint egy végtisztesség fokú specializálódás. De én azt mondom, hogy olyan helyzetben, a teljes tudatlanság és én nyilván rossz, mert te csináltad.
Azt hiszem azt olvastam http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_Internet és ág mentén a biztonsági szempontokat, mint megtalálni őket. Az egész dolog kb hálózatépítés, természetesen, de ha lehet kapni a véremben, hogyan alakult meg a bázis hozzá. Work out oldalra, ne menjen vissza, ahol meg elágazó ki találja sok van. Megvitatására, hogy a téma itt is, hogy más szempontból az is. My System: Tim
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt hittem, hogy a Cisco tanfolyamok voltak nagyjából a szokásos Hálózat tanfolyamok?
|
| |||
| |||
| Lehet, hogy a Cisco egy egyetemi végzettség tiszteleg a hálózatépítés és a biztonságot az Egyesült Királyság, semmi nem lep meg többé. Amikor a fiú, amit csak Igazolás a szakmai képesítést, de meglehetősen értelmetlen lenne az egyetemi beállítás lenne szükség, és sokkal kevesebb, mint három év. |
|
| |||
| |||
| Én a Cisco Networking tanfolyamok, és bár egyetértek, hogy a létrehozott hálózati igen eltérő OS az operációs rendszer, a Cisco program (legalábbis az én) középpontjában az alacsonyabb szintű hardver-és hálózati koncepciók anyways (mint a fizikai, adatkapcsolati és hálózati réteg: csomópontok, kapcsolók és útválasztók, respectively). Sikerült a Windows NT, mikor dolgozik a munkaállomásokat is, de legalább ez egy jó hely a kezdésre. A tétel, amit megtanultam, hogy nem az előírásoknak, és mi történik a számítógépen, ahelyett, hogy mi történik a számítógépekkel is. Egyébként, a tanfolyam info technikailag tulajdonosa a Cisco, és nem hiszem, hogy van hozzá (legálisan) nélkül beiratkozzanak valamelyik tanfolyamok, de tudom, hogy lehet kapni egy millió könyveket, amelyek célja, hogy segítse Ön tanulmány az CCNA exam. A "for dummies" egy igazán jó, van még egy, mert ez kész, a Cisco vizsga 30 nap (Nem emlékszem, mi a cím, én csak részben biztosítja, hogy a 30 nap ... de "Biztos, ha keresték meg a neten, akkor megtalálja az, hogy én beszélek), és akkor is kap a hivatalos Cisco tankönyv, amely valószínűleg egy jó költségek $ 200, de ez gyakorlatilag a Biblia minden Cisco hálózati dolgokat. Egyébként, ha aggódik, hogy a tanuló a Cisco cucc, csak akkor lehet használni a Cisco eszközök, ne aggódjon. A tanfolyam támaszkodik iparág szintű szabványok a legtöbb, hogy a tartalmát, és ezek a szabványok / eszközök / parancsokat, amelyeket a Cisco védett világosan ilyenként jelöljenek meg, és nem sokan. Most a koncepciókat tanított használnak következetesen az egész iparágnak. Mindenesetre ez lenne a jó kezdéshez Ismerkedés hálózatba (bár igaz, ez persze nem nagyon ritkán foglalkoznak a biztonság, mind az eszemet tudom a routert a biztonsági jelszavakat, hozzáférési listák és a NAT) |
|
| |||
| |||
| Idézet:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Valóban volt, és valóban vannak, de az OP próbálkozik a felkészülés megkezdése olyan mértékű tiszteletben hálózati és biztonság - ez egy hosszú út eltérő próbálok munkát. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Meg akarom tanulni, hogyan kell csinálni grafika. | abelong | Multimédia és kodekek | 2 | 25. május 2009 14:23 |
| Hello, új számítógépek és azzal a szándékkal, hogy Learn! | tsum87 | Itt mutasd meg magadat | 2 | 14. március 2009 09:23 |
| Meg kell tanulni a Microsoft Office Mac | Bliz O | Office & Applications | 1 | 21. november 2008 04:38 |
| Php vagy ASP mit érdemes tanulni, hogy a. .. | Alex P | Web Design, Hosting & SEO | 7 | 20. november 2008 15:40 |
| Szeretnél megtanulni | bossman270 | Web Design, Hosting & SEO | 10 | 21. április 2008 23:54 |
| Téma eszközök | |
| |