mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

Kur išmokti tinklą

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 28, 2008, 15:57
Narys

Default Kur išmokti tinklą

Aš netrukus bus pradėti Hons. pakopos studijų institucijų tinklo decurity, norėčiau sužinoti, ar naujo gero išteklių neto, kad galėčiau naudotis pasiimti šiek tiek daugiau įgūdžius per tinklą. Aš naudoju XP per i bevielis maršrutizatorius sukurti paprastą keitimąsi aplankų ir spausdintuvo naudojimas. Thanks in advance.
Old Vasaris 28, 2008, 16:29
Donorų grupės

Tai keista koncepcija, bet aš tikiu, kad jūs žinote, kodėl tu darai tai. Tinklo ir apsaugos yra operacinė sistema ir įrenginys priklauso nuo tokių didelių tiek, kad nieko jums mokytis vienoje aplinkoje sunku perkelti žinios į kitą. Žmonės linkę specializuotis kaip Microsoft Certified Novell Certified ar net šiais laikais, Linux sertifikuota. Tai daugiau tęstinio mokymo kvalifikacijos problema, nei diplomas specialybę. Bet aš sakau, kad iš viso nežino padėties ir aš akivaizdžiai neteisinga, nes tu darai tai.

Manau, kad reikia skaityti http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_Internet ir filialo palei saugumo aspektus, kaip juos rasti. Visas dalykas yra apie tinklus, žinoma, bet jeigu jūs galite pajusti, kaip jis sukurtas turėsite bazę papildyti. Darbas dėmesį į šoną, nuolat grįžta ten, kur šakotas dėmesį nuo rasite čia yra daug ten. Apie tai temoje čia atneš kitokį požiūrį į per.

Mano sistema: Timas

Procesorius (-iai):
Athlon 64 3500 +
Pagrindinė plokštė:
Asus A8N-VM CSM
RAM atmintis:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Garso plokštė:
Vyšnių RS 6000 m klaviatūra
Kietasis diskas (-ai):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s palaikyti
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitorius (-ai):
SXGA plokščiasis
Operacinė sistema (-os):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Vasaris 29, 2008, 04:44
Moderatorius Grupė

Maniau Cisco kursai buvo gana normalus Tinklo kursai?

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Vasaris 29, 2008, 11:15
Donorų grupės

Patikrinkite Cisco universiteto diplomas kursą tinklų ir saugumo UK, niekas manęs stebinti ilgiau. Kai buvau berniukas norite tik gauti sertifikuota kaip profesinę kvalifikaciją, bet ją reikia gana beprasmis ir mokslo nustatymą ir imsis žymiai mažiau nei trejus metus.
Old Kovas 6, 2008, 08:49
Naujas Narys

Mane paėmė Cisco Networking kursai, ir, nors sutinku, kad up networking "rinkinys labai skiriasi nuo operacinę sistemą," Cisco programa (bent vienas laikiausi), daugiausia dėl mažesnės techninės įrangos bei tinklų sąvokomis anyways (pavyzdžiui, fizinių, duomenų ryšys ir tinklo sluoksniai: koncentratorius, komutatoriai ir maršrutizatoriai, atitinkamai). Mes padarėme naudoti Windows NT, kai mes dirbome su darbo vietos sau, bet bent jau tai puiki vieta pradėti. Ką aš sužinojau turėjo su standartais, ir daug kas atsitinka tarp vietoj kas atsitiks per kompiuterius pačių kompiuterių.
Anyways, žinoma informacija yra techniškai valdo Cisco ir nemanau, kad turite teisę ją gauti (legaliai) be turėdamas vieną iš jų kursus, bet aš žinau, jūs galite gauti vieną iš milijonų knygų, kurios yra skirtos padėti Jūs tyrimas CCNA egzaminą. "Žaliems" vienas yra tikrai geras, yra vienas, kad yra už tai, kad paruoštas Cisco egzaminą per 30 dienų (aš negaliu prisiminti, kas pavadinimas, o aš tik iš dalies, įsitikinkite, kad per 30 dienų, bet aš ... esu tikras, jei Jūs ieškojote jį į tinklą, Jums reikia rasti tą, I'm talking about) ir taip pat galite gauti oficialų Cisco teksto knyga, kuri tikriausiai išlaidas gera $ 200, bet tai beveik visose Biblija ko Cisco Networking.
Ir Taigi jei jums neramu, kad tiriant Cisco stuff, jums tik galės naudotis "Cisco prietaisai, nesijaudinkite. Žinoma priklauso nuo pramonės šakos standartus, dauguma jo turinį, ir tie standartai / prietaisai / komandas Cisco patentuota yra aiškiai įvardyti kaip tokie, ir ten nėra daug. Dauguma sąvokų vartojama nuosekliai dėstė yra visoje pramonėje.
Bet kuriuo atveju, tai būtų tikrai puiki vieta pradėti mokytis apie tinklus (nors tiesa, tai žinoma nėra išspręsti labai retai su saugumu; visų aš atsimenu apie saugumą maršrutizatorius slaptažodžiai, prieigos kontrolės sąrašus ir NAT)
Old Kovas 6, 2008, 09:36
Moderatorius Grupė

Citata:
Originally Posted by caggles View Post
Mane paėmė Cisco Networking kursai, ir, nors sutinku, kad up networking "rinkinys labai skiriasi nuo operacinę sistemą," Cisco programa (bent vienas laikiausi), daugiausia dėl mažesnės techninės įrangos bei tinklų sąvokomis anyways (pavyzdžiui, fizinių, duomenų ryšys ir tinklo sluoksniai: koncentratorius, komutatoriai ir maršrutizatoriai, atitinkamai). Mes padarėme naudoti Windows NT, kai mes dirbome su darbo vietos sau, bet bent jau tai puiki vieta pradėti. Ką aš sužinojau turėjo su standartais, ir daug kas atsitinka tarp vietoj kas atsitiks per kompiuterius pačių kompiuterių.
Anyways, žinoma informacija yra techniškai valdo Cisco ir nemanau, kad turite teisę ją gauti (legaliai) be turėdamas vieną iš jų kursus, bet aš žinau, jūs galite gauti vieną iš milijonų knygų, kurios yra skirtos padėti Jūs tyrimas CCNA egzaminą. "Žaliems" vienas yra tikrai geras, yra vienas, kad yra už tai, kad paruoštas Cisco egzaminą per 30 dienų (aš negaliu prisiminti, kas pavadinimas, o aš tik iš dalies, įsitikinkite, kad per 30 dienų, bet aš ... esu tikras, jei Jūs ieškojote jį į tinklą, Jums reikia rasti tą, I'm talking about) ir taip pat galite gauti oficialų Cisco teksto knyga, kuri tikriausiai išlaidas gera $ 200, bet tai beveik visose Biblija ko Cisco Networking.
Ir Taigi jei jums neramu, kad tiriant Cisco stuff, jums tik galės naudotis "Cisco prietaisai, nesijaudinkite. Žinoma priklauso nuo pramonės šakos standartus, dauguma jo turinį, ir tie standartai / prietaisai / komandas Cisco patentuota yra aiškiai įvardyti kaip tokie, ir ten nėra daug. Dauguma sąvokų vartojama nuosekliai dėstė yra visoje pramonėje.
Bet kuriuo atveju, tai būtų tikrai puiki vieta pradėti mokytis apie tinklus (nors tiesa, tai žinoma nėra išspręsti labai retai su saugumu; visų aš atsimenu apie saugumą maršrutizatorius slaptažodžiai, prieigos kontrolės sąrašus ir NAT)
Tai buvo labai įdomu skaityti. Ačiū už supratimą. Maniau, kad "Cisco kursai būdas eiti į tinklus.

Old Kovas 6, 2008, 09:42
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by serverguy View Post
Maniau, kad "Cisco kursai būdas eiti į tinklus.
Iš tiesų buvo ir tikrai jie yra, bet OP bando parengti pradžios pagyrimu laipsnis tinklų ir saugumas - tai ilgas kelias skiriasi trying to get a job.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Noriu sužinoti kaip tai padaryti grafika. abelong Multimedia & Codecs 2 Gegužė 25, 2009 14:23
Sveiki, naujas Kompiuteriai ir ryžtą Sužinokite! tsum87 Introduce yourself here 2 Kovas 14, 2009 09:23
Man reikia sužinoti "Microsoft Office on a Mac Bliz O Office Suites & Applications 1 Lapkritis 21, 2008 04:38
PHP, ASP, kas yra geriausia išmokti padaryti a. .. Alex R Web Design, Hosting & SEO 7 Lapkritis 20, 2008 15:40
Norite sužinoti bossman270 Web Design, Hosting & SEO 10 Balandis 21, 2008 23:54
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.