mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Kur mācīties tīklu

Reply

Thread Tools
Old Februāris 28, 2008, 15:57
Loceklis

Default Kur mācīties tīklu

Man drīz būs sākot Hons. grāds kurss tīklu decurity, es vēlētos zināt, vai tur atkal labu resursu tīklu, es varētu izmantot uzņemt dažas vairāk iemaņu tīklu. Es esmu lietojis xp pa i bezvadu maršrutētāju, lai izveidotu vienkāršu sadali mapju un printeru koplietošanu. thanks in advance.
Old Februāris 28, 2008, 16:29
Donors Group

Tas ir dīvaini, jēdziens, bet es esmu pārliecināts, ka jūs zināt, kāpēc tu dari to. Tīklu un drošība ir operētājsistēma un ierīces atkarīga šādu milzīgu mērā, ka visu, kas jums iemācīties vienā vidē, ir grūti nodot kā zināšanu otrā. Cilvēki mēdz specializēties, Microsoft sertificēts vai Novell sertificētas vai pat šajās dienās, Linux sertificētas. Tas ir vairāk tālākizglītības kvalifikācija problēma nekā godina pakāpes specializācija. Bet es saku, ka no pozīciju kopējā nezināšana, un es esmu acīmredzami kļūdains, jo tu dari to.

Es domāju, ka es lūdzu izlasīt http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_Internet un filiāles kopā, drošības aspektiem kā jūs atrast. Visa lieta ir par tīklu, protams, bet, ja jūs varat sajust, cik tas attīstīja jums ir pamats pievienot. Izstrādāt uz sāniem, regulāri dodas atpakaļ uz vietu, kur jūs branched out no atradīsiet tur daudz tur. Apspriežot to diegu šeit varētu sniegt citu uzskatu pārāk.

Mana sistēma: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
RAM Operatīvā atmiņa:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (s):
nVidia GeForce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tastatūra
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s atbalstīt
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plakano
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Februāris 29, 2008, 04:44
Moderator Group

Es domāju, Cisco kursi bija diezgan daudz normālu Networking kursi?

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old Februāris 29, 2008, 11:15
Donors Group

Varbūt Cisco ir universitātes apbalvojumus grāds protams, tīkla un drošības Lielbritānijā, nekas nebūtu pārsteigums man vairs. Kad biju zēns vēlaties tikai iegūt Certified kā profesionālo kvalifikāciju, bet gribētu būt diezgan nenozīmīgāka mācību noteikšanas un tā būtu jāveic daudz mazāk nekā trīs gadus.
Old Marts 6, 2008, 08:49
New Member Group

Es iedzēru Cisco Networking kursus, un, lai gan es piekrītu, ka izveidot tīklu ievērojami atšķiras no OS ir OS, Cisco programma (vismaz man bija) vērsti uz zemāka līmeņa datortehnikas un tīkla koncepcijas anyways (piemēram, fiziskas, datu pārraides un tīkla slāņi: rumbas, slēdži un maršrutētāju, attiecīgi). Mēs to izmanto Windows NT, kad mēs bijām strādājot ar darbstacijas paši, bet vismaz tas ir lieliska vieta, kur sākt. Daudz ko es uzzināju bija saistītas ar standartiem, un kas notiek starp nevis to, kas notiek saskaņā datoriem pašiem datoriem.
Anyways, protams info ir tehniski pieder Cisco, un es nedomāju, ka jums ir atļauts piekļūt (juridiski) bez mācās vienā no to kursiem, bet es zinu, jūs varat saņemt vienu miljonu grāmatas pieejamas, kas ir paredzēti, lai palīdzētu Jūs pētījums CCNA eksāmenu. "For Dummies", viens ir ļoti laba, tur ir viens tas, lai būtu gatavi Cisco eksāmenu 30 dienas (Es nevaru atcerēties to nosaukumu, un es esmu tikai daļēji pārliecināts, ka tas ir 30 dienas ... bet i "m pārliecināts, vai jūs meklējāt to net, jūs vēlaties atrast vienu, ka es runāju par to), un Jūs varat arī saņemt oficiālu Cisco mācību grāmatu, kas, iespējams, izmaksas, labu $ 200, bet tas ir praktiski bible par visiem lietas, cisco tīklā.
Un tā, ja jūs esat noraizējies, ka, pētot Cisco stuff, jūs varēsiet izmantot Cisco ierīces, neuztraucieties. Kurss balstās uz nozares mēroga standartus attiecībā uz lielāko daļu no tā saturu, un šie standarti ierīcēm / komandas, kas ir Cisco patentētu ir skaidri marķētas, un tur nav daudz. Lielākā daļa no koncepcijas māca izmanto konsekventi visu nozari.
Jebkurā gadījumā, tas noteikti būtu laba vieta, kur sākt mācīties par tīklu (lai gan, protams, šajā kursā aplūko ļoti reti ar drošību, es varu atcerēties par drošību ir router paroles, piekļuves kontroles sarakstus un NAT)
Old Marts 6, 2008, 09:36
Moderator Group

Quote:
Originally Posted by caggles View Post
Es iedzēru Cisco Networking kursus, un, lai gan es piekrītu, ka izveidot tīklu ievērojami atšķiras no OS ir OS, Cisco programma (vismaz man bija) vērsti uz zemāka līmeņa datortehnikas un tīkla koncepcijas anyways (piemēram, fiziskas, datu pārraides un tīkla slāņi: rumbas, slēdži un maršrutētāju, attiecīgi). Mēs to izmanto Windows NT, kad mēs bijām strādājot ar darbstacijas paši, bet vismaz tas ir lieliska vieta, kur sākt. Daudz ko es uzzināju bija saistītas ar standartiem, un kas notiek starp nevis to, kas notiek saskaņā datoriem pašiem datoriem.
Anyways, protams info ir tehniski pieder Cisco, un es nedomāju, ka jums ir atļauts piekļūt (juridiski) bez mācās vienā no to kursiem, bet es zinu, jūs varat saņemt vienu miljonu grāmatas pieejamas, kas ir paredzēti, lai palīdzētu Jūs pētījums CCNA eksāmenu. "For Dummies", viens ir ļoti laba, tur ir viens tas, lai būtu gatavi Cisco eksāmenu 30 dienas (Es nevaru atcerēties to nosaukumu, un es esmu tikai daļēji pārliecināts, ka tas ir 30 dienas ... bet i "m pārliecināts, vai jūs meklējāt to net, jūs vēlaties atrast vienu, ka es runāju par to), un Jūs varat arī saņemt oficiālu Cisco mācību grāmatu, kas, iespējams, izmaksas, labu $ 200, bet tas ir praktiski bible par visiem lietas, cisco tīklā.
Un tā, ja jūs esat noraizējies, ka, pētot Cisco stuff, jūs varēsiet izmantot Cisco ierīces, neuztraucieties. Kurss balstās uz nozares mēroga standartus attiecībā uz lielāko daļu no tā saturu, un šie standarti ierīcēm / komandas, kas ir Cisco patentētu ir skaidri marķētas, un tur nav daudz. Lielākā daļa no koncepcijas māca izmanto konsekventi visu nozari.
Jebkurā gadījumā, tas noteikti būtu laba vieta, kur sākt mācīties par tīklu (lai gan, protams, šajā kursā aplūko ļoti reti ar drošību, es varu atcerēties par drošību ir router paroles, piekļuves kontroles sarakstus un NAT)
Tas bija ļoti interesanti lasīt. Paldies par ieskatu. Es domāju, ka Cisco kursi ir ceļš uz tīklu veidošanu.

Old Marts 6, 2008, 09:42
Donors Group

Quote:
Originally Posted by serverguy View Post
Es domāju, ka Cisco kursi ir ceļš uz tīklu veidošanu.
Patiešām tas bija un pat tie ir tikai DP mēģina sagatavot sākuma apbalvojumus grādu tīklu un drošība - tas ir garš ceļš atšķiras cenšas iegūt darbu.
Reply

Register

Bookmarks