menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Kde sa dozvedieť sietí

Reply

Thread Tools
Old 28. februára 2008, 15:57
Člen Skupina

Default Kde sa dozvedieť sietí

i bude čoskoro začínat vyzn. štúdiá do siete jeden decurity, chcel by som vedieť, či tam znovu jedna dobrá zdroje na čistú, že som mohol využiť na vyzdvihnutie niektorých viac zručností v rámci sietí. Bol som pomocou xp aj cez bezdrôtový router nastaviť jednoduché zdieľanie zložiek a zdieľanie tlačiarne. Vďaka vopred.
Old 28. februára 2008, 16:29
Darcu Skupina

To je divné koncepcie, ale som si istý, že vieš, prečo robíte to. Siete a bezpečnosť sú operačný systém a zariadenie závisí na takej obrovskej miere, že čokoľvek, čo učiť v jednom prostredí, je ťažké preniesť do iného ako vedomosti. Ľudia majú tendenciu sa špecializovať ako Microsoft Certified Novell alebo overená, alebo dokonca, v týchto dňoch, linux certifikované. Je to spíš pokračovanie vzdelanie problém ako pocty stupeň špecializácie. Ale hovorím, že z pozície celková neinformovanost a som samozrejme zle, pretože robíte to.

Myslím, že bych čítaj http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_Internet a pobočky po bezpečnostné aspekty, ako je sehnat. Celá vec je o sieti, samozrejme, ale ak môžete získať pocit, pre to, ako sa vyvinul budete mať základňu a pridať. Práca na bok, pokračujte späť na miesto, kam by ste sa z rozvetvené, nájdete tam veľa tam. Prediskutovať ho vo vlákne tu by mala priniesť ďalšie body pohľadu príliš.

Môj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základná doska:
Asus A8N-VM CSM
Pamäť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržanie
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operačný systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 29.února 2008, 04:44
Moderátor skupiny

Myslel som, že Cisco kurzy boli skoro normálne Siete kurzy?

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 29. februára 2008, 11:15
Darcu Skupina

Možno, že Cisco má univerzitnú vyznamenaním titul v sieti a zabezpečenia vo Veľkej Británii, nič by mě prekvapenia dlhšie. Keď som bol chlapec, ktoré by ste len dostať Certifikováno ako odbornú kvalifikáciu, ale to by sme sa skôr zmysel v akademickom prostredí a že by sa o niečo nižší ako tri roky.
Old 6.března 2008, 08:49
Nový člen skupiny

Vzal som Cisco Siete kurzov, a zároveň súhlasím s tým, že zriadila sieť značne líšia od OS na OS, pre Cisco program (aspoň jeden jsem) sa zamerala na nižšej úrovni hardvéru a sietí pojmy tak ako tak (napríklad fyzické, dátových spojov a sieťovej vrstvy: rozbočovače, prepínače a smerovače, v uvedenom poradí). Urobili sme používať Windows NT, keď sme pracovali s pracovné stanice sami, ale aspoň je to skvelé miesto na štarte. A veľa som sa naučil, čo musel urobiť s normami a čo sa deje medzi počítačmi namiesto toho, čo sa deje vo vnútri počítača sami.
Tak ako tak, je samozrejme info je technicky vo vlastníctve spoločnosti Cisco, a nemyslím si, že máte povolený prístup je (legálne), bez toho je zapísané v jednej zo svojich kurzov, ale viem, môžete získať jeden z miliónov kníh, ktoré sú určené na pomoc budete študovať v CCNA skúšku. "Pre figuríny" je naozaj dobrý, je to jedno, že to boli pripravení na skúšku Cisco za 30 dní (aj nemôže spomenúť, čo je názov, a som si istý, že len čiastočne, je to 30 dní, ale aj ... 'm istotu, ak ste hľadali na čistú by ste nájsť ten, ktorý som hovoríš) a tiež môžete získať na oficiálnych Cisco text knihy, ktorý zrejme stojí dobrý 200 dolárov, ale je to prakticky na všetkých biblie cisco vecí sietí.
A mimochodom, ak máte strach, že tým, že študujú Cisco veci, budete len mohli používať Cisco zariadenia, nezúfajte. Kurz sa opiera o priemysle v celej normy pre väčšinu je to obsah, a tieto štandardy / prístroje / príkazy, ktoré sú proprietárnu Cisco sú jasne označené ako také, a nie je veľa z nich. Väčšina pojmov učil sa používajú konzistentne v celom odvetví.
V každom prípade by to určite dobré miesto, kde sa začal učiť asi sietí (aj keď Pripúšťam, tento kurz sa vysporiadať s veľmi riedko bezpečnosti; všetky môžem spomenúť o bezpečnosti je router hesiel, zoznamy riadenia prístupu a NAT)
Old 6.března 2008, 09:36
Moderátor skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal caggles View Post
Vzal som Cisco Siete kurzov, a zároveň súhlasím s tým, že zriadila sieť značne líšia od OS na OS, pre Cisco program (aspoň jeden jsem) sa zamerala na nižšej úrovni hardvéru a sietí pojmy tak ako tak (napríklad fyzické, dátových spojov a sieťovej vrstvy: rozbočovače, prepínače a smerovače, v uvedenom poradí). Urobili sme používať Windows NT, keď sme pracovali s pracovné stanice sami, ale aspoň je to skvelé miesto na štarte. A veľa som sa naučil, čo musel urobiť s normami a čo sa deje medzi počítačmi namiesto toho, čo sa deje vo vnútri počítača sami.
Tak ako tak, je samozrejme info je technicky vo vlastníctve spoločnosti Cisco, a nemyslím si, že máte povolený prístup je (legálne), bez toho je zapísané v jednej zo svojich kurzov, ale viem, môžete získať jeden z miliónov kníh, ktoré sú určené na pomoc budete študovať v CCNA skúšku. "Pre figuríny" je naozaj dobrý, je to jedno, že to boli pripravení na skúšku Cisco za 30 dní (aj nemôže spomenúť, čo je názov, a som si istý, že len čiastočne, je to 30 dní, ale aj ... 'm istotu, ak ste hľadali na čistú by ste nájsť ten, ktorý som hovoríš) a tiež môžete získať na oficiálnych Cisco text knihy, ktorý zrejme stojí dobrý 200 dolárov, ale je to prakticky na všetkých biblie cisco vecí sietí.
A mimochodom, ak máte strach, že tým, že študujú Cisco veci, budete len mohli používať Cisco zariadenia, nezúfajte. Kurz sa opiera o priemysle v celej normy pre väčšinu je to obsah, a tieto štandardy / prístroje / príkazy, ktoré sú proprietárnu Cisco sú jasne označené ako také, a nie je veľa z nich. Väčšina pojmov učil sa používajú konzistentne v celom odvetví.
V každom prípade by to určite dobré miesto, kde sa začal učiť asi sietí (aj keď Pripúšťam, tento kurz sa vysporiadať s veľmi riedko bezpečnosti; všetky môžem spomenúť o bezpečnosti je router hesiel, zoznamy riadenia prístupu a NAT)
To bolo veľmi zaujímavé čítanie. Vďaka za pochopenie. Myslel som, že Cisco kurzy boli cestu pre vytváranie sietí.

Old 6.března 2008, 09:42
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal serverguy View Post
Myslel som, že Cisco kurzy boli cestu pre vytváranie sietí.
V skutočnosti to bol a skutočne sú, ale OP sa snaží pripraviť pre začatie vyznamenaním titul v oblasti sietí a zabezpečenia - to je dlhá cesta na rôzne snažia získať prácu.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Chcem sa dozvedieť, ako to urobiť grafického umenia. abelong Multimedia & Kodeky 2 25. mája 2009 14:23
Dobrý deň, na Nový Počítače a rozhodnutý naučiť! tsum87 Predstavte Yourself Tu 2 14. marca 2009 09:23
Potrebujem sa učiť Microsoft Office pre Mac Bliz O Office & Aplikácie 1 21. novembra 2008 04:38
PHP alebo ASP, čo je najlepšie učiť sa na a. .. Alex P Web Design, hosting & SEO 7 20. novembra 2008 15:40
Chcete sa dozvedieť bossman270 Web Design, hosting & SEO 10 21. apríla 2008 23:54
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.