![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| i bude čoskoro začínat vyzn. štúdiá do siete jeden decurity, chcel by som vedieť, či tam znovu jedna dobrá zdroje na čistú, že som mohol využiť na vyzdvihnutie niektorých viac zručností v rámci sietí. Bol som pomocou xp aj cez bezdrôtový router nastaviť jednoduché zdieľanie zložiek a zdieľanie tlačiarne. Vďaka vopred. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je divné koncepcie, ale som si istý, že vieš, prečo robíte to. Siete a bezpečnosť sú operačný systém a zariadenie závisí na takej obrovskej miere, že čokoľvek, čo učiť v jednom prostredí, je ťažké preniesť do iného ako vedomosti. Ľudia majú tendenciu sa špecializovať ako Microsoft Certified Novell alebo overená, alebo dokonca, v týchto dňoch, linux certifikované. Je to spíš pokračovanie vzdelanie problém ako pocty stupeň špecializácie. Ale hovorím, že z pozície celková neinformovanost a som samozrejme zle, pretože robíte to.
Myslím, že bych čítaj http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_Internet a pobočky po bezpečnostné aspekty, ako je sehnat. Celá vec je o sieti, samozrejme, ale ak môžete získať pocit, pre to, ako sa vyvinul budete mať základňu a pridať. Práca na bok, pokračujte späť na miesto, kam by ste sa z rozvetvené, nájdete tam veľa tam. Prediskutovať ho vo vlákne tu by mala priniesť ďalšie body pohľadu príliš. Môj systém: Tim
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslel som, že Cisco kurzy boli skoro normálne Siete kurzy?
|
| |||
| |||
| Možno, že Cisco má univerzitnú vyznamenaním titul v sieti a zabezpečenia vo Veľkej Británii, nič by mě prekvapenia dlhšie. Keď som bol chlapec, ktoré by ste len dostať Certifikováno ako odbornú kvalifikáciu, ale to by sme sa skôr zmysel v akademickom prostredí a že by sa o niečo nižší ako tri roky. |
|
| |||
| |||
| Vzal som Cisco Siete kurzov, a zároveň súhlasím s tým, že zriadila sieť značne líšia od OS na OS, pre Cisco program (aspoň jeden jsem) sa zamerala na nižšej úrovni hardvéru a sietí pojmy tak ako tak (napríklad fyzické, dátových spojov a sieťovej vrstvy: rozbočovače, prepínače a smerovače, v uvedenom poradí). Urobili sme používať Windows NT, keď sme pracovali s pracovné stanice sami, ale aspoň je to skvelé miesto na štarte. A veľa som sa naučil, čo musel urobiť s normami a čo sa deje medzi počítačmi namiesto toho, čo sa deje vo vnútri počítača sami. Tak ako tak, je samozrejme info je technicky vo vlastníctve spoločnosti Cisco, a nemyslím si, že máte povolený prístup je (legálne), bez toho je zapísané v jednej zo svojich kurzov, ale viem, môžete získať jeden z miliónov kníh, ktoré sú určené na pomoc budete študovať v CCNA skúšku. "Pre figuríny" je naozaj dobrý, je to jedno, že to boli pripravení na skúšku Cisco za 30 dní (aj nemôže spomenúť, čo je názov, a som si istý, že len čiastočne, je to 30 dní, ale aj ... 'm istotu, ak ste hľadali na čistú by ste nájsť ten, ktorý som hovoríš) a tiež môžete získať na oficiálnych Cisco text knihy, ktorý zrejme stojí dobrý 200 dolárov, ale je to prakticky na všetkých biblie cisco vecí sietí. A mimochodom, ak máte strach, že tým, že študujú Cisco veci, budete len mohli používať Cisco zariadenia, nezúfajte. Kurz sa opiera o priemysle v celej normy pre väčšinu je to obsah, a tieto štandardy / prístroje / príkazy, ktoré sú proprietárnu Cisco sú jasne označené ako také, a nie je veľa z nich. Väčšina pojmov učil sa používajú konzistentne v celom odvetví. V každom prípade by to určite dobré miesto, kde sa začal učiť asi sietí (aj keď Pripúšťam, tento kurz sa vysporiadať s veľmi riedko bezpečnosti; všetky môžem spomenúť o bezpečnosti je router hesiel, zoznamy riadenia prístupu a NAT) |
|
| |||
| |||
| Citácia:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| V skutočnosti to bol a skutočne sú, ale OP sa snaží pripraviť pre začatie vyznamenaním titul v oblasti sietí a zabezpečenia - to je dlhá cesta na rôzne snažia získať prácu. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Chcem sa dozvedieť, ako to urobiť grafického umenia. | abelong | Multimedia & Kodeky | 2 | 25. mája 2009 14:23 |
| Dobrý deň, na Nový Počítače a rozhodnutý naučiť! | tsum87 | Predstavte Yourself Tu | 2 | 14. marca 2009 09:23 |
| Potrebujem sa učiť Microsoft Office pre Mac | Bliz O | Office & Aplikácie | 1 | 21. novembra 2008 04:38 |
| PHP alebo ASP, čo je najlepšie učiť sa na a. .. | Alex P | Web Design, hosting & SEO | 7 | 20. novembra 2008 15:40 |
| Chcete sa dozvedieť | bossman270 | Web Design, hosting & SEO | 10 | 21. apríla 2008 23:54 |
| Thread Tools | |
| |