мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Где научити умрежавања

Reply

Тхреад Тоолс
Old 28. Мар 2008, 15:57
Мембер Гроуп

Default Где научити умрежавања

и ускоро ће бити покреће хонс. степен курса умрежавање у једном децуриты, хтео бих да знам ако постоји један добар ре ресурса на интернету да бих могао користити за покупити неке додатне вештине у умрежавању. ЈА имати био помоћу КСП преко радио рутери и да постави једноставан дељење фасцикли и принтер схаринг. Хвала унапред.
Old 28. Мар 2008, 16:29
Донаторска Група

То је чудна концепција, но сигуран сам да знаш зашто си то радиш. Умрежавање и сигурности оперативних система и уређаја зависи о таквој огромној мери вас да било што научити у једном окружењу тешко је пренети као знање у другу. Људи имају тенденцију да профилирати као Мицрософт Цертифиед роман или овјерене или чак, ових дана, Линукс овјерена. То је више континуираног образовања квалификацију проблем него поштује степен специјализованост. Али кажем да са позиције укупног незнања и сам очито криво јер си радиш то.

Мислим да бих прочитао хттп://ен.уикипедиа.орг/уики/Хисторы_оф_тхе_Интернет и грани уз безбедносне аспекте што вам их. Целу ствар је о умрежавању, очигледно, али ако можете добити осећај како се развио ћете имати за додавање у базу. Уорк оут постранце, задржите иде назад у којој сте разгрананих из ћете наћи постоји пуно тамо. Разматрање у тхреад овде довешће друге тачке гледишта у превише.

Мы Сыстем: Тим

Процесор (и):
Атхлон 64 3500 +
Матичне плоче:
Асус А8Н-ВМ ЦСМ
РАМ меморија:
Гусар ПЦ3200 ЦЛ2 ДДР-400 2ГБ
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 6600 512МБ
Соунд Цард:
Цхерры РС 6000 м тастатури
Тврди диск (и):
Баррацуда.7 + 2кс200ГБ 58МБ / с одржавати
Оптички погон (е):
Самсунг ДВД-РОМ ТС-Х352
Цасе / псу:
Тхермалтаке сопран
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Телеуест 2кс20Мб/сец
Монитор (е):
СКСГА Флат Панел
Оперативни систем (е):
Слацкуаре (2.6.27.7) (Флуксбокс)
Old 29. Мар 2008, 04:44
Модератор / ица групе

Мислио сам да је Цисцо курсеви су прилично много нормалан Нетуоркинг курсеви?

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 29. фебруар 2008, 11:15
Донаторска Група

Можда Цисцо има универзитетски степен примењује курс у умрежавању и сигурности у Великој Британији, не би ме било који изненађење дуже. Кад сам био дечак, молим вас само Цертифиед као стручна спрема, али бих се радије смисла у академском окружењу и да ће то трајати много мање од три године.
Old 6. Јул 2008, 08:49
Нови члан групе

И узе Цисцо Нетуоркинг курсевима, и док слажем се да поставите умрежавање у многоме разликује од ОС до ОС, Цисцо је програм (барем један сам ја узео) усмерена на нижем нивоу хардвера и мрежне концепте аныуаыс (као физички, дата линк и мрежни слојеви: вори, комутатор и усмјеривач, респективно). Смо користили Уиндоус НТ кад смо били раду са радним себе, али барем је то добро место за почетак. Пуно сам научио шта је то учинити са стандардима и шта се дешава између рачунара, уместо што се дешава унутар рачунара себе.
Аныуаыс, курс је технички инфо власништву Цисцо и не мислим си дозвољен приступ је (легално) без уписују у једном од њихових курсевима, али знам да можете добити једну од милион књига које су на располагању да вам помогну ти студија за ЦЦНА испит. Тхе "за лутке" један је стварно добра, има један који је за буде спремни за Цисцо испита у 30 дана (и не могу сетити шта је више, а ја сам само дијелом били сигурни да је 30 дана ... али ја Зацијело ако га тражили на интернету, коју бисте пронашли онај који сам говори о), а такође можете добити на службеним Цисцо текста књиге, које је вероватно добро трошкове $ 200, али је практично Библија на свим Цисцо Нетуоркинг ствари.
И на путу, ако сте забринути да се проучавање Цисцо ствари, само да ћете бити у могућности да користе Цисцо уређаја, не брините. Колегијум се ослања на индустријским стандардима широк за већину је садржај, и оних стандарда / девицес / наредбе које се тичу власништва, Цисцо су јасно означене као такве, а ту су и многи од њих не. Већина појмова учио се користе досљедно у целом индустрији.
У сваком случају, то ће сигурно бити добро место за почети учити о умрежавању (ипак признати, ово наравно не поступају са врло ретко безбедност; сви ја могу сетити о безбедности рутери лозинке за контролу приступа листе и НАТ)
Old 6. Јул 2008, 09:36
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы цагглес View Post
И узе Цисцо Нетуоркинг курсевима, и док слажем се да поставите умрежавање у многоме разликује од ОС до ОС, Цисцо је програм (барем један сам ја узео) усмерена на нижем нивоу хардвера и мрежне концепте аныуаыс (као физички, дата линк и мрежни слојеви: вори, комутатор и усмјеривач, респективно). Смо користили Уиндоус НТ кад смо били раду са радним себе, али барем је то добро место за почетак. Пуно сам научио шта је то учинити са стандардима и шта се дешава између рачунара, уместо што се дешава унутар рачунара себе.
Аныуаыс, курс је технички инфо власништву Цисцо и не мислим си дозвољен приступ је (легално) без уписују у једном од њихових курсевима, али знам да можете добити једну од милион књига које су на располагању да вам помогну ти студија за ЦЦНА испит. Тхе "за лутке" један је стварно добра, има један који је за буде спремни за Цисцо испита у 30 дана (и не могу сетити шта је више, а ја сам само дијелом били сигурни да је 30 дана ... али ја Зацијело ако га тражили на интернету, коју бисте пронашли онај који сам говори о), а такође можете добити на службеним Цисцо текста књиге, које је вероватно добро трошкове $ 200, али је практично Библија на свим Цисцо Нетуоркинг ствари.
И на путу, ако сте забринути да се проучавање Цисцо ствари, само да ћете бити у могућности да користе Цисцо уређаја, не брините. Колегијум се ослања на индустријским стандардима широк за већину је садржај, и оних стандарда / девицес / наредбе које се тичу власништва, Цисцо су јасно означене као такве, а ту су и многи од њих не. Већина појмова учио се користе досљедно у целом индустрији.
У сваком случају, то ће сигурно бити добро место за почети учити о умрежавању (ипак признати, ово наравно не поступају са врло ретко безбедност; сви ја могу сетити о безбедности рутери лозинке за контролу приступа листе и НАТ)
То је врло занимљиво прочитати. Хвала за увид. Мислио сам да је Цисцо курсеви су на начин да се за умрежавање.

Old 6. Јул 2008, 09:42
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы сервергуы View Post
Мислио сам да је Цисцо курсеви су на начин да се за умрежавање.
Заправо је то и заправо су они ипак ОП покушава припремити за почетак један степен примјењује у умрежавање и безбедност - то је дуг пут до различитих покушава добити посао.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Желим научити како да урадите графичке уметности. абелонг Мултимедија и кодеци 2 25 мај 2009 14:23
Здраво, Нова на Рачунари и одлучан да научите! тсум87 Увести Ыоурселф Овде 2 14 март 2009 09:23
Требала бих научити Мицрософт Оффице на мац Близу О Оффице & Апплицатионс 1 21 новембар 2008 04:38
ПХП АСП И оно што је најбоље за научити како би а. .. Алекс П Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 7 20 новембар 2008 15:40
Желите сазнати боссман270 Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 10 21 април 2008 23:54
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц