![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мені скоро буде починаючи з відзнакою. курс на ступінь ліценціата в галузі мережевих технологій decurity, я хотів би знати, чи існує повторно хороші ресурси в мережі, що я міг би використовувати, щоб забрати деякі додаткові навички в рамках мереж. Я використав XP через бездротовий маршрутизатор і створити простий обмін папок і принтерів. Спасибо заранее. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це дивне поняття, але я впевнений, ви знаєте, чому ви це робите. Мережа і безпека операційної системи та пристрої залежать в такій величезною ступеня, що все, що ви дізнаєтесь в одному середовищі важко передати, як знання до іншої. Люди зазвичай спеціалізуються як Microsoft Certified або Novell сертифіковані або навіть, у ці дні, Linux сертифікована. Це більше, що зберігається проблема освіти кваліфікації, ніж з відзнакою ступінь спеціалізації. Але я кажу, що з позиції загального невігластва і я, очевидно, неправильним так як ви це робите.
Мені здається, я читав http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_Internet і відділення щодо аспектів безпеки, як ви їх знайти. Весь річ про мережах, очевидно, але якщо ви можете відчути, як вона розвивалася у вас буде база для додавання. Робота в боку, продовжувати йти туди, де ви з розгалужених, ви знайдете там дуже багато є. В його обговоренні теми тут принесе іншої точки зору теж. Моя система: Тім
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думала, що Cisco курси майже нормальних курсів Мережа?
|
| |||
| |||
| Можливо, Cisco має вищу відміну звичайно в галузі мережевих технологій та безпеки у Великобританії, нічого б не здивувало мене більше. Коли я був хлопчиськом потрібно просто пройти сертифікацію в якості професійної кваліфікації, але це було б безглуздо, а в академічних настройку і буде потрібно набагато менше, ніж на три роки. |
|
| |||
| |||
| Я взяв Cisco Networking курсів, і, хоча я згоден, що налаштувати мережу сильно відрізняється від операційну систему, програми Cisco (принаймні одного я взяв) була зосереджена на нижніх рівнях апаратної і мережевої концепції будь-якому випадку (як фізичні, передачі даних і Мережа шарів: концентратори, комутатори і маршрутизатори, відповідно). Ми зробили використання Windows NT, коли ми працювали з робочими станціями собі, але крайней мере, це відмінне місце для початку. Багато чого з того, я дізнався, були пов'язані з нормами і що відбувається між комп'ютерами замість того, що відбувається всередині самих комп'ютерів. У будь-якому випадку, звичайно, технічно інформації належить Cisco, і я не думаю, що ви дозволили отримати до нього доступ (юридично) без зарахування в одному з курсів, але я знаю, ви можете отримати один з мільйона книг доступні, які покликані допомогти Ви вчитеся на іспит CCNA. "Для чайників" один дійсно гарна, є одне, що для готуючись до іспиту Cisco протягом 30 днів (не пам'ятаю, що титул, і я лише частково впевнений, що це 30 днів ... але я Впевнений, якщо ви шукали його в Інтернеті, ви знайдете той, що я говорю о), і ви також можете отримати офіційний підручник Cisco, яка, ймовірно, стоїть гарна $ 200, але це практично Біблії на всіх Cisco Networking речей. І, до речі, якщо ви стурбовані тим, що, вивчаючи Cisco матеріал, ви тільки зможете використовувати пристрої Cisco, не хвилюйтеся. Хід спирається на загальногалузеві стандарти для більшості з його змісту, і ці стандарти / Devices / команди, які Cisco власні чітко позначені як такі, і немає багатьох з них. Більшість концепцій вчили використовуються послідовно в масштабах всієї галузі. У будь-якому випадку, це, безсумнівно, буде гарне місце для початку вивчення мереж (хоча за загальним визнанням, цей курс не доводиться дуже рідко безпеки, всі пам'ятають про безпеку маршрутизатора паролі, списки контролю доступу і NAT) |
|
| |||
| |||
| Цитата:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Справді це було, і вони дійсно є лише ВП намагається підготувати для запуску диплом з відзнакою в галузі мережевих технологій і безпеки - це довгий шлях до різних намагаючись отримати роботу. |