по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > В мрежа, модеми & VoIP

Register

Windows отказва да конфигурирате безжичната карта към мрежата

Reply

Нишка Инструменти
Old 27 август 2008, 10:07
Номер на групата

Default Windows отказва да конфигурирате безжичната карта към мрежата

Здрасти

Аз имам доста ниско спецификационен Toshiba SP4600 лаптоп (797 MHz, 256MB RAM, Win XP OS), че аз съм се опитват да видя дали мога да получите достъп до интернет чрез моята безжична мрежа. Купих стандартна безжична карта автобус (ТР-Link -2.4GHz-802.11g/b-54Mbps), който се вписва добре в PCMCIA слот. Значи лаптопа заяви той намери нов хардуер и ме помоли да се постави CD-ROM в, съдържащи драйвери т.н. Тя товарят всичко наред, но когато попитах го проверява за мрежи (отиде в мрежови връзки в контролния панел), което е проблем; той каза: Windows не може да конфигурирате безжичната връзка или нещо такова - основно, тя не можа да открие нищо, въпреки че имаше lifghts премигване и изключване на картата така, че е получавал мощност др

Моето подозрение е спец. за този лаптоп е твърде ниска и че това може да бъде защо прозорците арго конфигурирате това?? Той didn't имам проблем със софтуера и мощност поне щеше да картата. Аз се чудех, дали някой е имал мисли?

Благодаря (отново!)

Декан
Old 27 август 2008, 12:14
Номер на групата

му ОК - сортирани го сам.

използват прозорците нула конфигурация съоръжение, като въведете services.msc в началото меню и потегля тичам.

помага, ако прочетете инструкцията ръчно!
Old 27 август 2008, 12:15
Номер на групата

Имах предвид безжичен нула конфигурация съоръжение!
Old 5тата Sep 2008, 12:41
Номер на групата

Аз съм като проблеми с безжичната карта, която е свързана с един от PCMCIA слота на моя Dell лаптоп. Всеки започна на лаптопа имам ръчно да получите безжична карта, за да откриете в мрежата, като отидете на мрежата свойства, щракнете върху раздела безжична връзка и щракнете върху квадратчето, за да кажете на Windows да се конфигурира мрежовата връзка, която го прави добре. То doesn't изглежда да запазите конфигурацията на следващото стартиране и затова трябва да повторите тази процедура отново всеки. Други лаптоп имам е наред и тя установи мрежата няма проблем за стартиране (също е една и съща карта!). Просто се чудеха как да конфигурирате лаптопа автоматично да намери мрежа? Това е общо мнение е да се намери в мрежата автоматично, все пак!

благодарности
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Не може да се конфигурира Belkin безжичен рутер изобретател В мрежа, модеми & VoIP 1 7 юни 2009 03:27
Безжични проблеми - "Windows не може да конфигурира тази безжична връзка" pmcg03 В мрежа, модеми & VoIP 1 28 май 2009 г. 02:48
Искам Windows XP драйвери за Моят Realtek RTL8101 мрежова карта Д-р петна Мултимедия & Codecs 3 12 Feb 2009 10:44
Може мрежов адаптер картата бъде проблем със свързването към безжичната Desktop? Samantha0101 В мрежа, модеми & VoIP 3 25 ноември 2008 11:15
Uni безжичната мрежа не работи с компютъра - няма мрежов адрес Samantha0101 В мрежа, модеми & VoIP 7 16-то Oct 2008 07:34
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc