menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Windows odmítá konfiguraci bezdrátové síťové karty do

Reply

Thread Nástroje
Old 27. srpna 2008, 10:07
Dárce Skupina

Default Windows odmítá konfiguraci bezdrátové síťové karty do

Nazdar

Mám poměrně nízké spec notebooku Toshiba SP4600 (797 MHz, 256MB RAM, OS Win XP), že já jsem se snaží zjistit, jestli můžu mít přístup k internetu prostřednictvím bezdrátové sítě moje. Koupil jsem standardní bezdrátovou kartou sběrnice (TP-Link -2.4GHz-802.11g/b-54Mbps) uložení pokuty, které v PCMCIA slotu. Takže laptop řekl, že našel nový hardware, a požádala, abych dal CD-ROM s obsahující ovladače atd. Je nabita všechno dobře, ale když jsem ji požádal o kontrolu sítí (odešel do síťových připojení v ovládacím panelu), že byl problém; řekl, že Windows nelze nakonfigurovat bezdrátové připojení, nebo tak něco - v podstatě to nebylo nic zjistit, přestože existují lifghts blikání a vypnutí na kartě tak, aby byl příjem moc atd.

Mé podezření se spec pro tento notebook je příliš nízká a že to může být důvod, proč oken převýšení nastavit? Je didnt mít problém se softwarem atleast a moc šlo na kartě. Říkal jsem si, jestli někdo neměl žádné myšlenky?

díky (opět!)

Děkan
Old 27. srpna 2008, 12:14
Dárce Skupina

jeho ok - setříděno sám.

používaných oken nulová konfigurace zařízení příkazem services.msc v menu a začít mlátit spustit.

pomáhá, když si přečtěte návod k použití!
Old 27. srpna 2008, 12:15
Dárce Skupina

Myslel jsem nulová konfigurace bezdrátových zařízení!
Old 5. září 2008, 12:41
Dárce Skupina

Mám problémy s bezdrátovou kartou, který je připojen přes jednu z PCMCIA sloty na mém dell laptop. Vždy jsem spuštění notebooku jsem ručně stáhnout bezdrátové karty pro nalezení sítě tím, že půjdete na síti vlastnosti, kliknete na kartu pro bezdrátové připojení a klepnutím na políčko říct okna nastavit síťové připojení, které je však v pořádku. Je doesnt zdát pro uložení nastavení na příštím spuštění, a tak jsem to zopakovat kdykoliv znovu. Ostatní notebooku jsem je v pořádku, a zjistí, že síť není problém na zakládání (i stejné karty!). Jen divil, jak nastavit notebook, aby se automaticky najít síti? Je prý nastavit najít síť automaticky stejně!

díky
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.