![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar Mám poměrně nízké spec notebooku Toshiba SP4600 (797 MHz, 256MB RAM, OS Win XP), že já jsem se snaží zjistit, jestli můžu mít přístup k internetu prostřednictvím bezdrátové sítě moje. Koupil jsem standardní bezdrátovou kartou sběrnice (TP-Link -2.4GHz-802.11g/b-54Mbps) uložení pokuty, které v PCMCIA slotu. Takže laptop řekl, že našel nový hardware, a požádala, abych dal CD-ROM s obsahující ovladače atd. Je nabita všechno dobře, ale když jsem ji požádal o kontrolu sítí (odešel do síťových připojení v ovládacím panelu), že byl problém; řekl, že Windows nelze nakonfigurovat bezdrátové připojení, nebo tak něco - v podstatě to nebylo nic zjistit, přestože existují lifghts blikání a vypnutí na kartě tak, aby byl příjem moc atd. Mé podezření se spec pro tento notebook je příliš nízká a že to může být důvod, proč oken převýšení nastavit? Je didnt mít problém se softwarem atleast a moc šlo na kartě. Říkal jsem si, jestli někdo neměl žádné myšlenky? díky (opět!) ![]() Děkan |
|
| |||
| |||
| jeho ok - setříděno sám. používaných oken nulová konfigurace zařízení příkazem services.msc v menu a začít mlátit spustit. pomáhá, když si přečtěte návod k použití! |
|
| |||
| |||
| Myslel jsem nulová konfigurace bezdrátových zařízení! |
|
| |||
| |||
| Mám problémy s bezdrátovou kartou, který je připojen přes jednu z PCMCIA sloty na mém dell laptop. Vždy jsem spuštění notebooku jsem ručně stáhnout bezdrátové karty pro nalezení sítě tím, že půjdete na síti vlastnosti, kliknete na kartu pro bezdrátové připojení a klepnutím na políčko říct okna nastavit síťové připojení, které je však v pořádku. Je doesnt zdát pro uložení nastavení na příštím spuštění, a tak jsem to zopakovat kdykoliv znovu. Ostatní notebooku jsem je v pořádku, a zjistí, že síť není problém na zakládání (i stejné karty!). Jen divil, jak nastavit notebook, aby se automaticky najít síti? Je prý nastavit najít síť automaticky stejně! díky |