![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Θα έχουμε μια μάλλον χαμηλή spec Toshiba SP4600 laptop (797 MHz, 256MB RAM, Win XP OS) ότι είμαι προσπαθώ να δω αν μπορούν να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω ασύρματου δικτύου μου. Αγόρασα ένα πρότυπο ασύρματης κάρτας λεωφορείο (TP-Link -2.4GHz-802.11g/b-54Mbps) που να ταιριάζει ωραία στον PCMCIA υποδοχή. Έτσι, το φορητό υπολογιστή είπε ότι βρέθηκε νέο υλικό και μου ζήτησε να τεθεί το CD-ROM στο, που περιέχει τους οδηγούς κλπ. φορτωθεί όλα ωραία αλλά όταν της ζήτησε έλεγχο για δίκτυα (πήγε στο συνδέσεις δικτύου στο control panel) που ήταν το πρόβλημα? είπε ότι τα παράθυρα δεν θα μπορούσε να ρυθμίσετε την ασύρματη σύνδεση ή κάτι - κατά βάση, δεν θα μπορούσε να εντοπίσει κάτι αν και υπήρχαν lifghts winking εντός και εκτός της κάρτας με αποτέλεσμα να λαμβάνει ενέργεια κλπ. Υποψία μου είναι η spec για αυτό το laptop είναι πολύ χαμηλό και ότι αυτό μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο παράθυρα επίκλισης ρυθμίσετε αυτό;; Didn't Θα έχουμε πρόβλημα με το λογισμικό atleast εξουσία και θα την κάρτα. Αναρωτιόμουν αν κάποιος είχε οποιεσδήποτε σκέψεις;; χάρη (πάλι!) ![]() Dean |
|
| |||
| |||
| το ok - ταξινομημένο εγώ. χρησιμοποιείται από τα παράθυρα μηδέν διαμόρφωσης εγκατάσταση πληκτρολογώντας services.msc στο μενού εκκίνησης και χτυπώντας τρέχει. βοηθάει αν διαβάσετε το εγχειρίδιο χρήσης!! |
|
| |||
| |||
| i σήμαινε διαμόρφωση εγκατάσταση ασύρματων μηδέν!! |
|
| |||
| |||
| Έχω πρόβλημα με την ασύρματη κάρτα που είναι συνδεδεμένη με ένα από τα PCMCIA slots μου dell laptop. Everytime I εκκίνηση του φορητού υπολογιστή που έχω στο χέρι έχουν την ασύρματη κάρτα δικτύου για να βρείτε το πηγαίνοντας στο δίκτυο ιδιότητες, κάνοντας κλικ στην ασύρματη σύνδεση καρτέλα και κάντε κλικ στο πλαίσιο για να πούμε τα παράθυρα για να ρυθμίσετε τη σύνδεση δικτύου, το οποίο κάνει μια χαρά. Είναι doesn't φαίνεται να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις κατά την επόμενη εκκίνηση και έτσι θα πρέπει να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία κάθε φορά. Άλλα laptop έχω είναι ωραία και διαπιστώσει το δίκτυο δεν αποτελεί πρόβλημα για την εκκίνηση (και έχει ίδια κάρτα!). Απλά αναρωτήθηκε πώς να ρυθμίσετε το laptop για να εντοπίσει αυτόματα δίκτυο; Είναι που υποτίθεται για να βρείτε το δίκτυο αυτόματα έτσι και αλλιώς! ευχαριστώ |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αδυναμία ρύθμισης Belkin Wireless Router | εφευρέτης | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 7 Ιουν 2009 03:27 |
| Ασύρματη σύνδεση Προβλήματα - "τα παράθυρα δεν μπορούν να ρυθμίσετε αυτή την ασύρματη σύνδεση" | pmcg03 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 28 Μαΐου 2009 02:48 |
| Χρειάζομαι Windows Xp Drivers για Realtek RTL8101 My Network Card | dr κηλίδας | Multimedia & Codecs | 3 | 12 Φεβ 2009 10:44 |
| Θα μπορούσε να είναι κάρτα προσαρμογέα δικτύου πρόβλημα με τη σύνδεση στο ασύρματο επιφάνεια εργασίας; | Samantha0101 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 3 | 25 Νοε 2008 11:15 |
| Uni Ασύρματο Δίκτυο δεν λειτουργεί με την επιφάνεια εργασίας - δεν διεύθυνσης δικτύου | Samantha0101 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 7 | 16 Οκτ 2008 07:34 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |