manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Windows odbije da konfigurirate bežičnu karticu za mrežu

Reply

Thread Tools
Old 27 kol 2008, 10:07
Donatorska Grupa

Default Windows odbije da konfigurirate bežičnu karticu za mrežu

Bok

Ja sam dobio prilično niska spec. Toshiba SP4600 laptopa (797 MHz, 256MB RAM, Win XP OS) da sam pokušavate vidjeti ako ja mogu pristupiti Internetu putem bežične mreže moje. Ja kupio standardne bežične kartice autobusom (TP-Link -2.4GHz-802.11g/b-54Mbps) koji fino uklapa u PCMCIA utor. Tako se laptop, rekao je on pronašao novi hardver i zamolio me da stavite CD-ROM-u, koja sadrži upravljačke programe itd. učitava sve u redu, ali kad sam ga pitao za provjeru mreže (ode u mrežnim vezama u control panel) koji je bio problem; on je rekao prozori nisu mogli konfigurirati bežičnu vezu ili nešto - u osnovi, to ne može otkriti ništa iako su lifghts miganje i isključivanje na kartici, tako da je primanje snage itd.

Moja sumnja je spec. za ovaj laptop je preniska i da svibanj biti zašto Windows cant konfigurirati ga? To nije imati problem sa software atleast i moći će se na karticu. Bio sam zadivljen ako itko imao bilo kakvih misli?

hvala (opet!)

Dekanat
Old 27 kol 2008, 12:14
Donatorska Grupa

njegove ok - redaju ga sebi.

koriste u sustavu Windows Zero Configuration objekt utipkajući services.msc u početni izbornik i udaranje vožnji.

pomaže ako pročitate uputstvo priručnik!
Old 27 kol 2008, 12:15
Donatorska Grupa

JA međuvrijeme Wireless Zero Configuration pogonu!
Old 5. Sep 2008, 12:41
Donatorska Grupa

Imam problema s bežičnog karticu koja se spaja preko jedan od PCMCIA utora na moj Mala dolina laptop. Sve sam početi se laptop sam ručno dobili karticu za bežičnu mrežu odlaskom na mreži svojstva, klikom na bežičnu vezu karticu i klik na okvir prozora reći konfigurirati mrežne veze, što čini u redu. To se čini da ste se na sljedećoj konfiguraciji pokrenuti i tako da sam opet ponovite ovaj postupak sve. Ostali laptop sam dobio je u redu i ona nađe mrežu bez problema na start up (također ima istu karticu!). Dovoljno je pitali kako konfigurirati laptop automatski pronaći mreži? To je navodno postavljena na mrežu automatski pronaći anyway!

hvala
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Nije moguće konfigurirati Belkin bežični ruter izumitelj Networking, Modemi & VoIP 1 7. lipnja 2009 03:27
Wireless Problems - "Windows ne može konfigurirati ovu bežičnu vezu" pmcg03 Networking, Modemi & VoIP 1 28. svibanj 2009 02:48
Trebam Windows Xp driveri za My Realtek RTL8101 Network Card dr. mrlju Multimedija i kodeci 3 12. veljača 2009 10:44
Mogao mrežnog prilagodnika kartice biti problem s spajanja na bežični desktop? Samantha0101 Networking, Modemi & VoIP 3 25. studeni 2008 11:15
Uni Bežična mreža ne radi sa desktop - bez mrežne adrese Samantha0101 Networking, Modemi & VoIP 7 16. listopad 2008 07:34
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.