kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

Megtagadja, hogy a Windows konfigurálja a vezeték nélküli hálózati kártya

Reply

Téma eszközök
Old Augusztus 27 2008, 10:07
Donor Group

Default Megtagadja, hogy a Windows konfigurálja a vezeték nélküli hálózati kártya

Szia

Nekem van kapott egy meglehetősen alacsony spec Toshiba SP4600 laptop (797 MHz, 256MB RAM, Win XP operációs rendszer), hogy én próbálok, hogy lássa, hogy elérhetőek az interneten keresztül, vezeték nélküli hálózatot. Vettem egy szabványos vezeték nélküli kártya busz (TP-Link -2.4GHz-802.11g/b-54Mbps), hogy jól illik a PCMCIA nyílásba. Szóval azt mondta, hogy a laptop új hardvert talált, és azt kérdezte meg, hogy a CD-ROM-ot, amely a vezetők stb betöltött minden szép, de amikor azt kérte, hogy ellenőrizze a hálózatok (ment a hálózati kapcsolatra a Vezérlőpult), ami a problémát; azt mondta Windows nem konfigurálja a vezeték nélküli kapcsolat, vagy valami - alapvetően nem tudta észlelni semmit, bár volt lifghts kacsintott ki és be a kártyát úgy, hogy kap áramot, stb

Saját gyanú a spec erre a laptop túlságosan alacsony, és hogy lehet, hogy miért ablakok cant configure it? Ez didnt problémája van a szoftver atleast és a teljesítmény lesz a kártyát. Arra gondoltam, ha valaki volt olyan gondolatok?

thanks (again!)

Dean
Old Augusztus 27 2008, 12:14
Donor Group

Default Megtagadja, hogy a Windows konfigurálja a vezeték nélküli hálózati kártya

az ok - sorted magam.

használják a Windows zéró konfigurációs lehetőség gépírással services.msc a Start menü és hitting távon.

Segít, ha azt olvassa el a használati utasítás!
Old Augusztus 27 2008, 12:15
Donor Group

Úgy értettem, vezeték nélküli hálózati konfiguráció lehetőség!
Old 5. Szeptember 2008, 12:41
Donor Group

Én sikerült a vezeték nélküli kártyán keresztül csatlakozik, amely egyike a PCMCIA slots on my Dell laptop. Everytime I start up a laptop van, hogy manuálisan el a vezeték nélküli kártya, hogy a hálózaton folyik a hálózat tulajdonságait, kattintson a vezeték nélküli kapcsolat fülre kattintva a dobozon, hogy elmondja, hogy a Windows konfigurálja a hálózati kapcsolatot, ami igen jó. Ez nem úgy tűnik, hogy mentse a konfigurációt a következő indítási és ezért meg kell ismételnie ezt az eljárást újra everytime. Egyéb laptop én is finom és úgy találja, hogy a hálózat nem jelent problémát az induló (is ugyanolyan kártyát!). Csak csodálkoztam, hogy hogyan állítsd be a laptop, hogy automatikusan megtalálja a hálózat? Ez állítólag meg, hogy a hálózat automatikusan anyway!

köszönöm
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Nem lehet konfigurálni Belkin vezeték nélküli router feltaláló Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 7. június 2009 03:27
Wireless problémák - "A Windows nem tudja konfigurálni a vezeték nélküli kapcsolat" pmcg03 Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 28. május 2009 02:48
I Need Windows Xp Drivers My Realtek RTL8101 hálózati kártya dr folt Multimédia és kodekek 3 12. február 2009 10:44
Tudna hálózati adapter kártya lehet probléma, hogy a vezeték nélküli asztali kapcsoló? Samantha0101 Hálózatépítés, Modems & VoIP 3 25. november 2008 11:15
Uni vezeték nélküli hálózat nem működik az asztalon - nincs hálózati cím Samantha0101 Hálózatépítés, Modems & VoIP 7 16. október 2008 07:34
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.