פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > רישות, מודמים & VoIP

Register

Windows מסרב להגדיר את כרטיס הרשת האלחוטית

Reply

שרשרת כלים
Old 27 אוגוסט 2008, 10:07
קבוצת תורמים

Default Windows מסרב להגדיר את כרטיס הרשת האלחוטית

הי

אני חייב די נמוך spec Toshiba SP4600 הנייד (797 MHz, 256MB RAM, מערכת הפעלה Win XP), כי אני מנסה לראות אם אני יכול לקבל גישה לאינטרנט באמצעות הרשת האלחוטית שלי. קניתי כרטיס אוטובוס רגיל אלחוטי (TP-Link -2.4GHz-802.11g/b-54Mbps) שמתאימה היטב את חריץ PCMCIA. אז היא אמרה את הנייד נמצא חומרה חדשה וביקש ממני להכניס את התקליטור ב, הכולל את מנהלי ההתקנים וכו 'זה נטען הכל בסדר אבל כאשר שאלתי אותו לחפש רשתות (הלך חיבורי רשת' בלוח הבקרה), אשר היתה בעיה; היא אמרה Windows לא יכול להגדיר את תצורת החיבור האלחוטי או משהו - למעשה, הוא לא יכול לאתר שום דבר אם כי היו lifghts רמז על לסירוגין על הכרטיס אז זה היה מקבל כוח וכו '

החשד שלי הוא הנייד spec זה נמוך מדי, וכי ייתכן כי הסיבה לשפע Windows להגדיר את זה?? זה didn't יש בעיה עם התוכנה atleast והכוח עמד על הכרטיס. תהיתי אם מישהו היה כל המחשבות??

תודה (שוב!)

דיקן
Old 27 אוגוסט 2008, 12:14
קבוצת תורמים

את בסדר - מיון זה בעצמי.

השתמשו ב-Windows ללא קביעת תצורה במתקן על ידי הקלדת services.msc ב להתחלה להכות לתפריט הפעלה.

עוזר אם אני קורא את ההוראות במדריך!
Old 27 אוגוסט 2008, 12:15
קבוצת תורמים

התכוונתי האלחוטי ללא קביעת תצורה מתקן!
Old 5 ספטמבר 2008, 12:41
קבוצת תורמים

אני מתקשה עם כרטיס אלחוטי כי הוא מחובר דרך אחד PCMCIA משבצות על הנייד שלי Dell. בכל פעם שאני מפעיל את הנייד אני צריך לקבל את האלחוטית באופן ידני, כדי למצוא את כרטיס הרשת על ידי לחיצה על 'מאפייני רשת', לחיצה על החיבור האלחוטי הכרטיסייה לחיצה על תיבת לספר Windows כדי להגדיר את החיבור לרשת, וזה עושה את זה בסדר גמור. זה נראה doesn't לשמור את התצורה בכתובת הבאה להניע ולכן אני צריך לחזור על תהליך זה שוב בכל פעם. יש לי נייד אחר זה בסדר, וזה לא מוצא את הרשת על בעיה להניע (יש גם אותו כרטיס!). רק תוהה כיצד להגדיר את הנייד כדי למצוא את הרשת באופן אוטומטי? הוא בחר supposedly למצוא את הרשת באופן אוטומטי בכל מקרה!

תודה
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
לא ניתן להגדיר את הנתב האלחוטי Belkin ממציא רישות, מודמים & VoIP 1 7 יוני 2009 03:27
אלחוטי בעיות - "ל-Windows אין אפשרות להגדיר את החיבור האלחוטי" pmcg03 רישות, מודמים & VoIP 1 -28 במאי 2009 02:48
אני צריך את מנהלי ההתקנים של Windows XP שלי כרטיס רשת Realtek RTL8101 ד"ר להגאיל מולטימדיה רכיבי Codec 3 12th פברואר 2009 10:44
מתאם כרטיס רשת יכול להיות בעיה עם חיבור אלחוטי אל שולחן העבודה? Samantha0101 רישות, מודמים & VoIP 3 ה -25 בחודש נובמבר 2008 11:15
חד של הרשת האלחוטית לא עובדת עם שולחן עבודה - אין כתובת רשת Samantha0101 רישות, מודמים & VoIP 7 16th אוקטובר 2008 07:34
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.