mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

Windows atsisako sukonfigūruoti bevielio tinklo kortelę

Reply

Temos įrankiai
Old Rugpjūtis 27, 2008, 10:07
Donorų grupės

Labas

Turiu gana nedidelis spec TOSHIBA SP4600 kompiuterį (797 MHz, 256MB RAM, Win XP OS), kad aš bandau išsiaiškinti, ar galiu naudotis internetu per mano bevielio tinklo. Nusipirkau standarto bevielio kortelė autobusu (TP-Link -2.4GHz-802.11g/b-54Mbps), kuris atitinka baudą PCMCIA. Taigi sakė, kad nešiojamas rasti naują įrangą ir paprašė manęs pateikti CD-ROM, kuriame yra vairuotojų ir tt Tai įkelti viskas gerai, bet kai aš paprašiau ją patikrinti tinklus (išėjo į tinklo jungčių į Control Panel), kuris buvo problema; ji sako "Windows negali konfigūruoti belaidžio ryšio ar ką - iš esmės, jis negalėjo aptikti ką nors buvo lifghts užsnūdimas ir išjungimo dėl kortelės, kad ji gavo galia ir tt

Mano įtarimas, kad šis nešiojamas spec yra per maža ir kad gali būti kodėl langus cant configure it? Ji turi didnt su programine įranga atleast ir energijos problema buvo ketinama kortelė. I was wondering, jei kas nors kokį nors minčių?

ačiū (vėl!)

Dekanas
Old Rugpjūtis 27, 2008, 12:14
Donorų grupės

jo ok - Surikiuota jis pats.

naudojamas Windows nekonfigūruojamo galimybe įvesdami services.msc meniu ir pradeda skaičiuoti pradžioje.

padeda, jei aš perskaityti instrukcija!!
Old Rugpjūtis 27, 2008, 12:15
Donorų grupės

Aš norėjau belaidžio tinklo galimybe!!
Old Rugsėjis 5, 2008, 12:41
Donorų grupės

Turiu problemų su bevielio ryšio kortelę, kuri yra prijungta per vieną PCMCIA Slots on my Dell laptop. Everytime I start up nešiojamas turiu rankiniu būdu gauti WIRELESS CARD rasti tinklo ketinate tinklo savybes, paspaudę ant bevielio ryšio kortelę ir spustelėję langelį, jei norite sužinoti Windows konfigūruoti tinklo, kurioje ji veikia puikiai. It doesnt atrodo išsaugoti ne ateinančius pradėti konfigūravimas ir taip turiu kartoti šią procedūrą dar kartą everytime. Kiti nešiojamas aš gerai, ir ji nustato tinklą Nr pirmuoju problema aukštyn (taip pat ta pačia kortele!). Pakanka sužinoti, kaip konfigūruoti laptopo automatiškai rasti tinklo? Tai neva nustatyta rasti tinklo automatiškai anyway!

ačiū
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.