![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Čau Es saņēmu diezgan zems spec Toshiba SP4600 klēpjdators (797 MHz, 256MB RAM, Win XP OS), ka es cenšos, lai redzētu, vai es varu piekļūt internetam caur manu bezvadu tīklu. Iegādājos standarta bezvadu karti autobusu (TP-Link -2.4GHz-802.11g/b-54Mbps), kas atbilst naudas soda PCMCIA slotā. Lai klēpjdators teica, ka atraduši jaunas datortehnikas un lūdza, lai es CD-ROM, kas satur draiveri utt ielādes viss naudas sodu, bet, kad man lūdza pārbaudīt tīkliem (devās uz tīkla savienojumiem kontroles panelis), kas bija problēma; tā teica windows nevar konfigurēt bezvadu savienojumu, vai kaut ko - pamatā, uz to nevar atklāt kaut gan nebija lifghts winking ieslēgšana un izslēgšana uz kartes, lai tā saņēma jauda uc Manas aizdomas spec šīs klēpjdators ir pārāk zems, un ka var būt kādēļ logus aprunāt konfigurēt tā? Tā didn't ir problēmas ar programmatūras atleast un jaudas gatavojas karti. Man bija jautājums, ja kāds bija kādi domas? thanks (atkal!) ![]() Dean |
|
| |||
| |||
| tā ok - sakārtots tas pats. lieto windows nulles konfigurācija iekārtas ierakstot services.msc ir sākuma izvēlni un trāpot palaist. palīdz, ja es lasu instrukciju,!! |
|
| |||
| |||
| es gribēju bezvadu nulles konfigurācija iespējas!! |
|
| |||
| |||
| Man ir problēmas ar bezvadu karti, kas ir savienotas ar vienu no PCMCIA slots uz mana dell klēpjdators. Everytime I uzsākšanai klēpjdatoru es manuāli saņemt bezvadu karti, lai atrastu tīklā, dodoties uz tīkla rekvizītus, noklikšķinot uz bezvadu savienojumu cilni un uzklikšķinot uz lodziņa pateikt logi konfigurēt tīkla savienojumu, kas tai naudas sodu. Tā doesn't Šķiet, lai saglabātu konfigurāciju pie nākamās palaišanas un tā man atkārtot šo procedūru vēlreiz everytime. Citi klēpjdators Man ir labi, un tas atrod tīklu nav problēmu sākuma (kas arī ir tādas pašas kartes!). Tikai brīnījās, kā konfigurēt klēpjdatoru automātiski atrast tīkla? Ir domājams noteikts atrast tīklam automātiski, vienalga! pateicība |
![]() |
|
| Bookmarks |