menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Windows odmieta konfiguráciu bezdrôtovej sieťovej karty do

Reply

Thread Tools
Old 27. augusta 2008, 10:07
Darcu Skupina

Default Windows odmieta konfiguráciu bezdrôtovej sieťovej karty do

Nazdar

Mám pomerne nízke spec notebooku Toshiba SP4600 (797 MHz, 256MB RAM, OS Win XP), že já jsem sa snaží zistiť, či môžem mať prístup k internetu prostredníctvom bezdrôtovej siete moje. Koupil jsem štandardná bezdrôtovou kartou zbernice (TP-Link -2.4GHz-802.11g/b-54Mbps) uloženie pokuty, ktoré v PCMCIA slotu. Takže laptop povedal, že našiel nový hardvér, a požiadala, aby som dal CD-ROM s obsahom ovládače atď Je nabita všetko dobre, ale keď som ju požiadal o kontrolu sietí (odišiel do sieťových pripojení v ovládacom paneli), že bol problém; povedal, že Windows nie je možné nakonfigurovať bezdrôtové pripojenie, alebo tak niečo - v podstate to nebolo nič zistiť, hoci existujú lifghts blikání a vypnutie na karte tak, aby bol príjem moc atď

Moje podozrenie sa spec pre tento notebook je príliš nízka a že to môže byť dôvod, prečo okien prevýšenia nastaviť? Je didnt mať problém so softvérom atleast a moc šlo na karte. Hovoril som si, či niekto nemal žiadne myšlienky?

vďaka (opäť!)

Dekan
Old 27. augusta 2008, 12:14
Darcu Skupina

jeho ok - Zoradené sám.

používaných okien nulová konfigurácia zariadenia príkazom services.msc v menu a začať mlátit spustiť.

pomáha, keď si prečítajte návod na použitie!
Old 27. augusta 2008, 12:15
Darcu Skupina

Myslel som nulová konfigurácia bezdrôtových zariadení!
Old 5. septembra 2008, 12:41
Darcu Skupina

Mám problémy s bezdrôtovou kartou, ktorý je pripojený cez jednu z PCMCIA sloty na mojom dell laptop. Vždy som spustenie notebooku som ručne stiahnuť bezdrôtové karty pre nájdenie siete tým, že pôjdete na sieti vlastnosti, kliknete na kartu pre bezdrôtové pripojenie a kliknutím na políčko říct okná nastaviť sieťové pripojenie, ktoré je však v poriadku. Je doesnt zdať pre uloženie nastavení na ďalšom spustení, a tak som to zopakovať kedykoľvek znova. Ostatné notebooku jsem je v poriadku, a zistí, že sieť nie je problém na zakladanie (i rovnaké karty!). Len divil, ako nastaviť notebook, aby sa automaticky nájsť sieti? Je prý nastaviť nájsť sieť automaticky rovnako!

vďaka
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Nemožno nakonfigurovať bezdrôtový router Belkin vynálezca Siete, Modemy & VoIP 1 7. júna 2009 03:27
Bezdrôtové Problémy - "Systém Windows nemôže nakonfigurovať toto bezdrôtové pripojenie" pmcg03 Siete, Modemy & VoIP 1 28. mája 2009 02:48
I Need ovládačmi pre Windows XP pre môj Realtek RTL8101 Sieťové karty dr farbenie Multimedia & Kodeky 3 12. februára 2009 10:44
Sieťový adaptér, karta by mohla byť problém s pripojením k bezdrôtovej desktopu? Samantha0101 Siete, Modemy & VoIP 3 25. novembra 2008 11:15
Uni Bezdrôtové siete nepracuje s desktopu - žiadne sieťovej adresy Samantha0101 Siete, Modemy & VoIP 7 16. október 2008 07:34
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.