![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar Mám pomerne nízke spec notebooku Toshiba SP4600 (797 MHz, 256MB RAM, OS Win XP), že já jsem sa snaží zistiť, či môžem mať prístup k internetu prostredníctvom bezdrôtovej siete moje. Koupil jsem štandardná bezdrôtovou kartou zbernice (TP-Link -2.4GHz-802.11g/b-54Mbps) uloženie pokuty, ktoré v PCMCIA slotu. Takže laptop povedal, že našiel nový hardvér, a požiadala, aby som dal CD-ROM s obsahom ovládače atď Je nabita všetko dobre, ale keď som ju požiadal o kontrolu sietí (odišiel do sieťových pripojení v ovládacom paneli), že bol problém; povedal, že Windows nie je možné nakonfigurovať bezdrôtové pripojenie, alebo tak niečo - v podstate to nebolo nič zistiť, hoci existujú lifghts blikání a vypnutie na karte tak, aby bol príjem moc atď Moje podozrenie sa spec pre tento notebook je príliš nízka a že to môže byť dôvod, prečo okien prevýšenia nastaviť? Je didnt mať problém so softvérom atleast a moc šlo na karte. Hovoril som si, či niekto nemal žiadne myšlienky? vďaka (opäť!) ![]() Dekan |
|
| |||
| |||
| jeho ok - Zoradené sám. používaných okien nulová konfigurácia zariadenia príkazom services.msc v menu a začať mlátit spustiť. pomáha, keď si prečítajte návod na použitie! |
|
| |||
| |||
| Myslel som nulová konfigurácia bezdrôtových zariadení! |
|
| |||
| |||
| Mám problémy s bezdrôtovou kartou, ktorý je pripojený cez jednu z PCMCIA sloty na mojom dell laptop. Vždy som spustenie notebooku som ručne stiahnuť bezdrôtové karty pre nájdenie siete tým, že pôjdete na sieti vlastnosti, kliknete na kartu pre bezdrôtové pripojenie a kliknutím na políčko říct okná nastaviť sieťové pripojenie, ktoré je však v poriadku. Je doesnt zdať pre uloženie nastavení na ďalšom spustení, a tak som to zopakovať kedykoľvek znova. Ostatné notebooku jsem je v poriadku, a zistí, že sieť nie je problém na zakladanie (i rovnaké karty!). Len divil, ako nastaviť notebook, aby sa automaticky nájsť sieti? Je prý nastaviť nájsť sieť automaticky rovnako! vďaka |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nemožno nakonfigurovať bezdrôtový router Belkin | vynálezca | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 7. júna 2009 03:27 |
| Bezdrôtové Problémy - "Systém Windows nemôže nakonfigurovať toto bezdrôtové pripojenie" | pmcg03 | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 28. mája 2009 02:48 |
| I Need ovládačmi pre Windows XP pre môj Realtek RTL8101 Sieťové karty | dr farbenie | Multimedia & Kodeky | 3 | 12. februára 2009 10:44 |
| Sieťový adaptér, karta by mohla byť problém s pripojením k bezdrôtovej desktopu? | Samantha0101 | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 25. novembra 2008 11:15 |
| Uni Bezdrôtové siete nepracuje s desktopu - žiadne sieťovej adresy | Samantha0101 | Siete, Modemy & VoIP | 7 | 16. október 2008 07:34 |
| Thread Tools | |
| |