![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок Ја сам добио прилично ниска спец Тосхиба СП4600 лаптоп (797 МХз, 256МБ РАМ, Уин КСП ОС) да сам покушавате видети ако ја могу да приступи Интернету путем бежичне мреже моје. Ја купио стандардне бежичне картице аутобусом (ТП-Линк -2.4ГХз-802.11г/б-54Мбпс) који фино уклапа у ПЦМЦИА слот. Тако се лаптоп, рекао је он пронашао нови хардвер и замолио ме да ставите ЦД-РОМ-у, која садржи управљачке програме итд учитава све у реду, али кад сам га питао за проверу мреже (оде у мре? Ним везама у цонтрол панел) који је био проблем; он је рекао прозори нису могли конфигурисати бежичну везу или нешто - у основи, то не може показати ништа иако су лифгхтс мигање и искључивање на картици, тако да је примање снаге итд Моја сумња је спец за овај лаптоп је прениска и да мај бити зашто Уиндоус цант конфигурисати га? То није да има проблем са софтуаре атлеаст и моћи ће се на картицу. Био сам задивљен ако је неко имао било каквих мисли? хвала (опет!) ![]() Деканат |
|
| |||
| |||
| његове ок - редају га себи. користе у систему Уиндоус Зеро Цонфигуратион објекат утипкајући сервицес.мсц у почетни мени и ударање вожњи. помаже ако прочитате упутство приручник! |
|
| |||
| |||
| ЈА намијењен Уирелесс Зеро Цонфигуратион погону! |
|
| |||
| |||
| Имам проблема са бежичног картицу која се спаја преко један од ПЦМЦИА слот на мој Мали долина лаптоп. Све сам почети да се лаптоп сам ручно добили картицу за бежичну мрежу одласком на мрежи својства, кликом на бежичну везу картицу и клик на оквир прозора рећи конфигурисати мрежне везе, што чини у реду. То се чини да сте се на следећој конфигурацији покренем и тако да сам опет поновите овај поступак све. Остали лаптоп сам добио је у реду и она нађе мрежу без проблема на старт уп (такође има исту картицу!). Довољно је питали како конфигурисати лаптоп аутоматски пронаћи мрежи? То је наводно постављена на мрежу аутоматски пронаћи Аныуаы! хвала |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Није могуће конфигурисати Белкин бежични рутери | изумитељ | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 7. јуна 2009 03:27 |
| Уирелесс Проблемс - "Уиндоус не може конфигурисати ову бежичну везу" | пмцг03 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 28 мај 2009 02:48 |
| Требам Уиндоус Ксп дривер за Мы Реалтек РТЛ8101 Нетуорк Цард | др мрља | Мултимедија и кодеци | 3 | 12 фебруар 2009 10:44 |
| Могао мрежног адаптера картице бити проблем са спајања на радио десктоп? | Самантха0101 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 3 | 25 новембар 2008 11:15 |
| Уни бежична мрежа не ради са десктоп - без мрежне адресе | Самантха0101 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 7 | 16 октобар 2008 07:34 |
| Тхреад Тоолс | |
| |