az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ağ, Modemler & VoIP

Register

Windows yapılandırmak için kablosuz ağ kartı reddediyor

Reply

Konu Araçları
Old 27 Ağustos 2008, 10:07
Bağış Grubu

Default Windows yapılandırmak için kablosuz ağ kartı reddediyor

Merhaba

Ben eğer benim kablosuz ağ üzerinden internet erişimi görmek için çalışıyorum (797 MHz, 256MB RAM, Win XP işletim sistemi) oldukça düşük özel SP4600 Toshiba dizüstü bilgisayar var. I (TP-Link -2.4GHz-802.11g/b-54Mbps) bu PCMCIA yuvasına iyi uyan standart bir kablosuz kartı otobüs satın aldı. Böylece dizüstü bilgisayar yeni donanım bulundu ve CD-ROM koymak istedi, Bu, herşey yolunda yüklü zaman ağları kontrol bu sorular sürücüleri vb içeren söyledi (denetim masasında ağ bağlantıları için) bu sorunu oldu gitti; bu her ne kadar orada lifghts bu gibi güç alıyordum kart üzerinde ve kapalı göz kırpma vardı pencereleri yapılandıramazsınız, kablosuz bağlantı ya da - temelde bu bir şey tespit couldn't söyledi

Benim şüphe bu dizüstü bilgisayar için spec çok düşük o olabilir neden pencereler yapılandırmak cant mi?? Bu didnt kart olacak olan yazılım atleast ve güç ile ilgili bir sorun var. Eğer herkes bir düşünce vardı ben merak ediyorum?

teşekkürler (tekrar!)

Dekan
Old 27 Ağustos 2008, 12:14
Bağış Grubu

onun tamam - kendim sıralanır.

services.msc menü ve vuruş çalışmasına kadar başlangıç yazarak pencereler sıfır yapılandırma tesis kullanılır.

Eğer ben, talimat kitapçğna okumak yardımcı olur!
Old 27 Ağustos 2008, 12:15
Bağış Grubu

Ben ifade kablosuz sıfır yapılandırma tesis!
Old 5. Eylül 2008, 12:41
Bağış Grubu

Ben o bir PCMCIA yuvası benim Dell laptopunda ile bağlı olan kablosuz kartı ile sorun yaşıyorum. Everytime I dizüstü elle şebeke özellikleri giderek ağ bulmak için kablosuz kartı almak için, kablosuz bağlantı sekmesini tıklayarak ve kutusunu yapılandırmak için, böyle güzel bir ağ bağlantısı pencereleri söylemek tıklayarak tanesini başlayın. It doesnt ve ben yine her şey bu işlemi tekrarlamak zorunda sonraki başında yapılandırma kaydetmek görünüyor. I got Diğer dizüstü ince ve bu ağ başlangıç hiçbir sorun bulursa (de aynı kart var!). Sadece otomatik olarak şebeke bulmak için nasıl yapılandırılacağını dizüstü merak? Bu sözde ağ için otomatik olarak zaten set!

teşekkürler
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından