менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Windows відмовляється налаштувати бездротову карту в мережі

Reply

Різьба Інструменти
Old 27 серпня 2008, 10:07
Донор групи

Привіт

У мене досить низький специфікація ноутбука Toshiba SP4600 (797 МГц, 256 МБ оперативної пам'яті, Win XP OS), що я намагався зрозуміти, чи можу я отримати доступ до Інтернет за допомогою бездротової мережі. Я купив стандартні бездротові автобус карт (TP-Link -2.4GHz-802.11g/b-54Mbps), що відповідає штрафу в слот PCMCIA. Таким чином, ноутбук сказав він знайшов нових апаратних засобів і попросила мене поставити компакт-диск, що містить драйвери т.д. завантажуються все нормально, але коли я запитала її перевірка мереж (пішов на мережних підключень в панелі управління), яка була проблемою; Вона заявила, Windows не може налаштувати бездротовий зв'язок або щось - в принципі, вона не могла виявити нічого, хоча там були lifghts підморгуючи і вимикається на карти, так що вона отримує сили і т.д.

Я підозрюю, специфікації для цього ноутбука є занадто низьким і що це може бути, тому Windows нахиляє налаштувати його? Вона didn't є проблеми з програмним забезпеченням і Atleast влада пішла на карті. Мені було цікаво, якщо хто-небудь будь-які думки?

завдяки (знову!)

Дін
Old 27 серпня 2008, 12:14
Донор групи

Its Ok - Сортування сам.

використовувати Windows Zero Configuration об'єкт, набравши services.msc в стартовому меню і натиснення клавіші "Виконати".

допомагає, якщо я читаю інструкцію!!
Old 27 серпня 2008, 12:15
Донор групи

Я мав на увазі настройки бездротового об'єкта!!
Old 5 вересня 2008, 12:41
Донор групи

У мене проблеми з бездротовою карткою, підключеного через один із слотів PCMCIA на моєму ноутбуці Dell. При кожному запуску до ноутбука я вручну отримати бездротової картою, щоб знайти в мережі, збирається властивості мережі, натиснувши на вкладці бездротовий зв'язок і натиснути на поле, щоб повідомити Windows для налаштування мережевого з'єднання, які він робить добре. Він doesn't здатися, щоб зберегти конфігурацію на наступному запуску і тому я повинен повторити цю процедуру заново кожного разу. Інше ноутбука я нормально, і він вважає, що мережі не проблема на запуск (також має ту ж саму карту!). Тільки дивувалася, як налаштувати ноутбук автоматично знаходить мережу? Це нібито встановити, щоб знайти в мережі, автоматично в будь-якому разі!

спасибо
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.