![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт У мене досить низький специфікація ноутбука Toshiba SP4600 (797 МГц, 256 МБ оперативної пам'яті, Win XP OS), що я намагався зрозуміти, чи можу я отримати доступ до Інтернет за допомогою бездротової мережі. Я купив стандартні бездротові автобус карт (TP-Link -2.4GHz-802.11g/b-54Mbps), що відповідає штрафу в слот PCMCIA. Таким чином, ноутбук сказав він знайшов нових апаратних засобів і попросила мене поставити компакт-диск, що містить драйвери т.д. завантажуються все нормально, але коли я запитала її перевірка мереж (пішов на мережних підключень в панелі управління), яка була проблемою; Вона заявила, Windows не може налаштувати бездротовий зв'язок або щось - в принципі, вона не могла виявити нічого, хоча там були lifghts підморгуючи і вимикається на карти, так що вона отримує сили і т.д. Я підозрюю, специфікації для цього ноутбука є занадто низьким і що це може бути, тому Windows нахиляє налаштувати його? Вона didn't є проблеми з програмним забезпеченням і Atleast влада пішла на карті. Мені було цікаво, якщо хто-небудь будь-які думки? завдяки (знову!) ![]() Дін |
|
| |||
| |||
| Its Ok - Сортування сам. використовувати Windows Zero Configuration об'єкт, набравши services.msc в стартовому меню і натиснення клавіші "Виконати". допомагає, якщо я читаю інструкцію!! |
|
| |||
| |||
| Я мав на увазі настройки бездротового об'єкта!! |
|
| |||
| |||
| У мене проблеми з бездротовою карткою, підключеного через один із слотів PCMCIA на моєму ноутбуці Dell. При кожному запуску до ноутбука я вручну отримати бездротової картою, щоб знайти в мережі, збирається властивості мережі, натиснувши на вкладці бездротовий зв'язок і натиснути на поле, щоб повідомити Windows для налаштування мережевого з'єднання, які він робить добре. Він doesn't здатися, щоб зберегти конфігурацію на наступному запуску і тому я повинен повторити цю процедуру заново кожного разу. Інше ноутбука я нормально, і він вважає, що мережі не проблема на запуск (також має ту ж саму карту!). Тільки дивувалася, як налаштувати ноутбук автоматично знаходить мережу? Це нібито встановити, щоб знайти в мережі, автоматично в будь-якому разі! спасибо |