![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ами купи Модем за компютър, който е като всички нови XP инсталация и т.н. и при инсталирането на драйверите за RoHS conexant 56K факс модем прозорците предупредителен знак пази идва казва, че това устройство isn't призната от "Майкрософт" и т.н. и т.н., въпреки че към датата на водачите е 2006 година. Това, което мога да е, защото аз трябва да актуализирате XP ми се, тъй като това е нова инсталация и диска е основна SP2 и havent били на линия още за актуализации ?????? Мислех, че е по-добре да изчакате за вашия отговор, преди да finnishing се инсталира драйверите модем Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Инсталирайте ги все пак, повечето драйвери не са цифрово подписани.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Vista ... Windows арго виждам моята модем | мегабайта | Windows операционни системи | 2 | 8 май 2008 г. 04:18 |
| Свързване жични модем за безжична достъпа до точка / модем? Помощ моля | DKOli | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 26 Дек 2007 08:51 |
| Обърни ми Windows XP и USB кабел модема в рутера? | general_ya | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 21 Март 2007 04:15 |
| Модем проблем - DSL модем казва, безжични и светлината не се обърна | miozaosder | Общи Хардуер Чат | 2 | 18 Март 2007 08:11 |
| Модем / рутер - Zyxel 54Mbps Безжичен ADSL2 + модем / Router + USB адаптер | задявки | Общи Хардуер Чат | 1 | 5-и парламентарен Окт 2006 05:38 |
| Нишка Инструменти | |
| |