menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Windows varováním Modem

Reply

Thread Nástroje
Old 19 leden 2008, 11:16
Dárce Skupina

Default Windows varováním Modem

No koupil Modem pro PC, který má všechny nové etc instalaci XP a při instalaci ovladače pro RoHS conexant 56k faxmodem oken výstražné znamení udržuje přišel říct, že tento přístroj isnt uznané Microsoft atd atd, i když data na řidičů 2006.

Mohl by to být i proto, že potřeba aktualizovat můj XP je, protože se jedná o novou instalaci a disk je základní SP2 a havent byla on-line ještě pro případné aktualizace ??????

Myslel jsem, že jsem měl lepší čekat na vaši odpověď před finnishing vypnout instalaci ovladače modemu

Díky
Old 19 leden 2008, 11:30
Administrátor Skupina

Default Windows varováním Modem

Instalace je tak jako tak, většina řidičů nejsou digitálně podepsané.

To je předpokladem pro vaši o není digitálně podepsán varování.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Vista ... Windows převýšení viz můj modem megabyte Operační systémy Windows 2 8. květen 2008 04:18
Připojení kabelové modem pro bezdrátový přístupový bod / modem? Pomozte prosím DKOli Sítě, Modemy & VoIP 1 26. prosinec 2007 08:51
Otáčejte moje Windows XP a USB kabel modemu do routeru? general_ya Sítě, Modemy & VoIP 1 21. března 2007 04:15
Modem problém - DSL modem a bezdrátové říká světle není obrátili miozaosder Obecné Hardware Chat 2 18. března 2007 08:11
Modem / router - ZyXEL 54Mbps Wireless ADSL2 + Modem / Router + USB Adapter škádlení Obecné Hardware Chat 1 5. října 2006 05:38
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.