![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| No koupil Modem pro PC, který má všechny nové etc instalaci XP a při instalaci ovladače pro RoHS conexant 56k faxmodem oken výstražné znamení udržuje přišel říct, že tento přístroj isnt uznané Microsoft atd atd, i když data na řidičů 2006. Mohl by to být i proto, že potřeba aktualizovat můj XP je, protože se jedná o novou instalaci a disk je základní SP2 a havent byla on-line ještě pro případné aktualizace ?????? Myslel jsem, že jsem měl lepší čekat na vaši odpověď před finnishing vypnout instalaci ovladače modemu Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Instalace je tak jako tak, většina řidičů nejsou digitálně podepsané.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Vista ... Windows převýšení viz můj modem | megabyte | Operační systémy Windows | 2 | 8. květen 2008 04:18 |
| Připojení kabelové modem pro bezdrátový přístupový bod / modem? Pomozte prosím | DKOli | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 26. prosinec 2007 08:51 |
| Otáčejte moje Windows XP a USB kabel modemu do routeru? | general_ya | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 21. března 2007 04:15 |
| Modem problém - DSL modem a bezdrátové říká světle není obrátili | miozaosder | Obecné Hardware Chat | 2 | 18. března 2007 08:11 |
| Modem / router - ZyXEL 54Mbps Wireless ADSL2 + Modem / Router + USB Adapter | škádlení | Obecné Hardware Chat | 1 | 5. října 2006 05:38 |
| Thread Nástroje | |
| |