menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Windows varovaním Modem

Reply

Thread Tools
Old 19 január 2008, 11:16
Darcu Skupina

Default Windows varovaním Modem

No koupil Modem pre PC, ktorý má všetky nové etc inštaláciu XP a pri inštalácii ovládača pre RoHS Conexant 56k faxmodem okien výstražné znamenia udržiava prišiel povedať, že tento prístroj isnt uznané Microsoft atd atd, aj keď dáta na vodičov 2006.

Mohol by to byť aj preto, že potreba aktualizovať môj XP je, pretože sa jedná o novú inštaláciu a disk je základné SP2 a havent bola on-line ešte pre prípadné aktualizácie ??????

Myslel som, že som mal lepšie čakať na vašu odpoveď pred finnishing vypnúť inštalácii ovládača modemu

Vďaka
Old 19 január 2008, 11:30
Administrátor Skupina

Default Windows varovaním Modem

Inštalácia je tak či tak, väčšina vodičov nie sú digitálne podpísané.

To je predpokladom pre vašu o nie je digitálne podpísaný varovania.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Vista ... Windows prevýšenia pozri môj modem megabyte Operačné systémy Windows 2 8. máj 2008 04:18
Pripojenie káblové modem pre bezdrôtový prístupový bod / modem? Pomôžte prosím DKOli Siete, Modemy & VoIP 1 26. december 2007 08:51
Otáčajte moje Windows XP a USB kábel modemu do routeru? general_ya Siete, Modemy & VoIP 1 21. marca 2007 04:15
Modem problém - DSL modem a bezdrôtové hovorí svetle nie je obrátili miozaosder Všeobecné Hardware Chat 2 18. marca 2007 08:11
Modem / router - ZyXEL 54Mbps Wireless ADSL2 + Modem / Router + USB Adapter škádlení Všeobecné Hardware Chat 1 5. októbra 2006 05:38
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.