![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Па купио модем за ПЦ која има све нове инсталације КСП итд и када инсталирате управљачке програме за РОХС цонексант 56к модем са уграђеном функцијом телефакса прозора знак упозорења чува излази рекавши да је овај уређај није утврђено Мицрософт итд итд иако датум на возачима је 2006. Ово би могло бити јер ми је потребно да бисте ажурирали мој КСП биће као што је нова инсталација и диска је основни СП2 и лука је на реду још исправке за било ?????? Мислио сам да сам имала боље сачекати одговор пре финнисхинг офф инсталирате управљачке програме модема Хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Инсталирајте их ионако, већина возача није дигитално потписан.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Виста ... Уиндоус цант видети мој модем | мегабајта | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 8 мај 2008 04:18 |
| Цоннецтинг ожичен радио модем за приступ поинт / модем? Помоћ молим | ДКОли | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 26 децембар 2007 08:51 |
| Окрени мој Уиндоус КСП и УСБ кабл модем у рутери? | генерал_ыа | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 21 март 2007 04:15 |
| Модем проблем - ДСЛ модем казе бел̌ичне и светло није окренуо | миозаосдер | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 18 март 2007 08:11 |
| Модем / рутери - Зыксел 54Мбпс Уирелесс АДСЛ2 + Модем / Роутер + УСБ адаптер | задиркивати | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 5 октобар 2006 05:38 |
| Тхреад Тоолс | |
| |