![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ну купив модем для ПК, який робить все нові XP установки і т.д. При установці драйверів для Conexant ROHS факс-модем 56K знак попередження Windows зберігає Далі кажуть, що цей пристрій хіба визнана Microsoft і т.д. і т.д., хоча дата на драйвери на 2006 рік. Може бути, тому що необхідно оновити XP час, тому що це нова установка і диск є одним з основних SP2 і гавань були на лінію ще на будь-яких оновлення ?????? Я подумав, що краще чекати вашої відповіді до finnishing Off установку драйверів модему Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Встановити їх так чи інакше, більшість водіїв не мають цифрового підпису.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Vista ... Windows нахиляє див. мій модем | мегабайт | Операційні системи Windows | 2 | 8 травня 2008 04:18 |
| Підключення провідний модем до бездротової точці Acces / модем? Допомога пожалуйста | DKOli | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 26 грудня 2007 08:51 |
| Turn My Windows XP і кабель USB модем у маршрутизатор? | general_ya | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 21 березня 2007 04:15 |
| Модем проблема - DSL модемів і бездротових говорить світла не виявилося | miozaosder | Генеральний обладнання чат | 2 | 18 березня 2007 08:11 |
| Модем / маршрутизатор - Zyxel 54Mbps Wireless ADSL2 + модем / маршрутизатор + адаптер USB | стьоб | Генеральний обладнання чат | 1 | 5 жовтня 2006 05:38 |
| Різьба Інструменти | |
| |