![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| nazdar, Ive jenom přeinstalovat Windows a im problémy s moji wifi, mám pocit, její něco do činění s DNS, jako když se i na příkaz opravit tvrzení nejsou schopny opravit a já musím zase můj bezdrátový router a vypnutí znovu zatímco na mé ostatní počítače přístup na internet je v pořádku jakékoliv nápady, jak lze řadit i toto někdo díky, wil |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co přesně máte na mysli tím máte problémy, můžete není přístup k síti, nebo jen na internetu? atd?
| |||
| |||
| líto není konkrétnější, než jsem přeinstalovat systém Windows i mohl procházet internet a nic by to špatně, v podstatě vše, co bylo normální, potom, když jsem přeinstalovat systém Windows i možné snadno připojit k mému bezdrátové sítě a bude se s každým, ale i dont vím asi 30 minut - 1 hodina nemohu prohlížet internet už to prostě zvyk otevřít webové stránky atd. im pomocí nejnovější ovladače pro svůj pci-karta a vyzkoušelo přeinstalovali řidič několikrát na bezvýsledně |
|
| |||
| |||
| Tak to funguje u 30mins až hodinu, pak jen přerušuje? divně, nemůžu myslet na něco udělat, ServerGuy by zde měl být brzy, bude pravděpodobně vědět, jak ho vyřešit. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na počítač, přejděte na Začít -- Běžet - Zadejte CMD Zadejte ipconfig / all Klikněte pravým tlačítkem myši a klepněte na tlačítko Vybrat vše Poté stiskněte Enter , Které budou kopírovat informace na Windows schránky. Vraťte se na toto fórum a nový odpověď klikněte pravým tlačítkem myši a zvolte Vložit Pokud se nemůžete dostat na fórum o rozdělené počítač, pak budete muset vložit do programu Poznámkový blok první, potom převést přes nějakým jiným způsobem, vložte jej zde z jiného počítače. Tyto informace umožní mi diagnostikovat váš problém další. Můžeš zkusit to jednou, kdy se internet funguje, a jednou, když není? Také jsem toto vlákno přesunuta do sítí fóru.
|
| |||
| |||
| Mám pár dalších věcí, rád bych vás k tomu: Když se objeví na internetu přestat pracovat, můžeš jít na Začít -- Běžet - Zadejte CMD Pak zadejte ping 66.102.9.104 Řekněte mi, zda je ping úspěšně vrátil. Když se vrátí úspěšně, udělat to samé, ale v tuto chvíli typ ping www.google.co.uk A opět mi řekni, co se říká.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| jsem vážně pochybovat, když na internetu isnt pracuje na ping vrátí jako i nemohou přístup na webových stránkách odd věc je, že když je při použití bittorrent již vytvořené připojení zůstane pracovat až do doby, kdy se odpojit, pak nemohou znovu Heres my ipconfig kdy internet funguje: Microsoft Windows XP [Verze 5.1.2600] (C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. Windows IP konfigurace Host Name. . . . . . . . . . . . : Zkušenosti-3f6430 Primární DNS. . . . . . . : Node Type. . . . . . . . . . . . : Unknown IP Routing Enabled. . . . . . . . : Ne WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : Ne Ethernet adapter Local Area Connection: Média státu. . . . . . . . . . . : Media odpojen Popis. . . . . . . . . . . : Realtek RTL8139/810x Rodinné Rychlé Eth ernet NIC Physical Address. . . . . . . . . : 00-15-F2-51-4A-42 Ethernetový adaptér Bezdrátové připojení k síti: Připojení-specifické DNS Suffix. : Popis. . . . . . . . . . . : Belkin 802.11g Wireless karty Physical Address. . . . . . . . . : 00-11-50-DD-E1-10 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Ano Automatické Enabled. . . . : Ano IP adresa. . . . . . . . . . . . : 192.168.2.64 Maska podsítě. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 IP adresa. . . . . . . . . . . . : Fe80:: 211:50 ff: fedd: E110% 11 Default Gateway. . . . . . . . . : 192.168.2.1 DHCP Server. . . . . . . . . . . : 192.168.2.1 DNS servery. . . . . . . . . . . : 192.168.2.1 fec0: 0:0: ffff:: 1% 1 fec0: 0:0: ffff:: 2% 1 fec0: 0:0: ffff:: 3% 1 Leasingové získat. . . . . . . . . . : 02. listopadu 2008 17:19:51 Leasingové Expires. . . . . . . . . . : 03. listopadu 2008 17:19:51 Tunel adapter Teredo Tunneling Pseudo-Interface: Připojení-specifické DNS Suffix. : Popis. . . . . . . . . . . : Teredo Tunneling Pseudo-Interface Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-F4-CA-B1-69-A9-68 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Ne IP adresa. . . . . . . . . . . . : 2001:0: d5c7: a2ca: 0: f4ca: b169: a968 IP adresa. . . . . . . . . . . . : Fe80:: ffff: ffff: fffd% 6 Default Gateway. . . . . . . . . ::: NetBIOS nad Tcpip. . . . . . . . : Zakázáno Tunel adapter Automatické Tunneling Pseudo-Interface: Připojení-specifické DNS Suffix. : Popis. . . . . . . . . . . : Automatické Tunneling Pseudo-Interface Physical Address. . . . . . . . . : C0-A8-02-40 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Ne IP adresa. . . . . . . . . . . . : Fe80:: 5efe: 192.168.2.64% 2 Default Gateway. . . . . . . . . : DNS servery. . . . . . . . . . . : Fec0: 0:0: ffff:: 1% 1 fec0: 0:0: ffff:: 2% 1 fec0: 0:0: ffff:: 3% 1 NetBIOS nad Tcpip. . . . . . . . : Zakázáno |
|
| |||
| |||
| i by měli být schopni po mimo-pracovní ipconfig / all když isnt prací zítra! Díky za snahu pomoci mi z vás velmi užitečná opravdu! |
|
| |||
| |||
| Heres v cmd to nefunguje: Microsoft Windows XP [Verze 5.1.2600] (C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. C: \ Documents and Settings \ Správce> ipconfig / all Windows IP konfigurace Host Name. . . . . . . . . . . . : Zkušenosti-3f6430 Primární DNS. . . . . . . : Node Type. . . . . . . . . . . . : Unknown IP Routing Enabled. . . . . . . . : Ne WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : Ne Ethernetový adaptér Bezdrátové připojení k síti: Připojení-specifické DNS Suffix. : Popis. . . . . . . . . . . : Belkin 802.11g Wireless karty Physical Address. . . . . . . . . : 00-11-50-DD-E1-10 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Ano Automatické Enabled. . . . : Ano IP adresa. . . . . . . . . . . . : 192.168.2.65 Maska podsítě. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 IP adresa. . . . . . . . . . . . : Fe80:: 211:50 ff: fedd: E110% 4 Default Gateway. . . . . . . . . : 192.168.2.1 DHCP Server. . . . . . . . . . . : 192.168.2.1 DNS servery. . . . . . . . . . . : 192.168.2.1 fec0: 0:0: ffff:: 1% 1 fec0: 0:0: ffff:: 2% 1 fec0: 0:0: ffff:: 3% 1 Leasingové získat. . . . . . . . . . : 03. listopadu 2008 17:13:35 Leasingové Expires. . . . . . . . . . : 04. listopadu 2008 17:07:21 Ethernet adapter Local Area Connection: Média státu. . . . . . . . . . . : Media odpojen Popis. . . . . . . . . . . : Realtek RTL8139/810x Rodinné Rychlé Eth ernet NIC Physical Address. . . . . . . . . : 00-15-F2-51-4A-42 Tunel adapter Teredo Tunneling Pseudo-Interface: Připojení-specifické DNS Suffix. : Popis. . . . . . . . . . . : Teredo Tunneling Pseudo-Interface Physical Address. . . . . . . . . : FF-FF-FF-FF-FF-FF-FF-FF DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Ne IP adresa. . . . . . . . . . . . : Fe80:: ffff: ffff: fffd% 6 Default Gateway. . . . . . . . . : NetBIOS nad Tcpip. . . . . . . . : Zakázáno Tunel adapter Automatické Tunneling Pseudo-Interface: Připojení-specifické DNS Suffix. : Popis. . . . . . . . . . . : Automatické Tunneling Pseudo-Interface Physical Address. . . . . . . . . : C0-A8-02-41 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Ne IP adresa. . . . . . . . . . . . : Fe80:: 5efe: 192.168.2.65% 2 Default Gateway. . . . . . . . . : DNS servery. . . . . . . . . . . : Fec0: 0:0: ffff:: 1% 1 fec0: 0:0: ffff:: 2% 1 fec0: 0:0: ffff:: 3% 1 NetBIOS nad Tcpip. . . . . . . . : Zakázáno |
|
| |||
| |||
| Citace:
|